За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Лазерний принтер Canon i-SENSYS LBP-151dw (0568C001)

код товару: U0177227
Ціна за одиницю:
9760 грн
+214 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Технологія друку лазерна
Тип друку монохромний
Максимальний формат друку A4
Максимальна роздільна здатність, dpi 600 x 600
Час виходу першої сторінки 8 сек
Швидкість монохромного друку 27 ст/хв

Подача паперу

Кількість лотків для подачі 1
Місткість лотків для подачі 250 аркушів
Місткість вихідного лотка 100 аркушів
Щільність паперу 60 - 163 г/м²
Модуль автоматичного двостороннього друку так
Підтримувані розміри паперу (основний лоток) Statement ,  Oficio ,  Com-10 ,  A4 ,  16K ,  Foolscap ,  Monarch ,  DL ,  C5 ,  Legal ,  Executive ,  Letter ,  A5 ,  B5

Додаткові характеристики

Частота процесора 400 МГц
Оперативна пам'ять 512 МБ
Інтерфейси EthernetUSBWi-Fi
Місячний обсяг друку 15 000 стор
Сумісний оригінальний картридж Canon 737
Підтримувані ОС Windows Server 2012 ,  Windows 8 ,  Windows Server 2012 R2 ,  Ubuntu ,  Windows Server 2008R2 ,  Windows Server 2003R2 ,  Mac OS X v10.9 ,  Mac OS X v10.7 ,  Mac OS X v10.6.8 ,  Mac OS X v10.6.5 ,  Mac OS X v10.6.2 ,  Mac OS X v10.6.1 ,  Mac OS X v10.6 ,  Mac OS X v10.5 ,  MacOS X 10.7.5 ,  Mac OS X v10.8 ,  Mac OS X v10.10 ,  Windows 8.1 ,  Windows 10 ,  Mac OS X 10.5.8 ,  Windows Server 2003 ,  Windows Server 2008 ,  Windows XP Home Edition ,  Windows XP Professional ,  Linux ,  Windows Vista ,  Windows XP ,  Windows 7

Енергоспоживання

Середня споживана потужність при друку 260 Вт
Середня споживана потужність в режимі очікування 2.5 Вт

Фізичні характеристики

Ширина 365 мм
Висота 245 мм
Глибина 390 мм
Вага 8.6 кг

Інші

Виробник Canon
Модель i-SENSYS LBP-151dw
Артикул 0568C001
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Лазерний принтер Canon i-SENSYS LBP-151dw (0568C001)

Компактний чорно-білий лазерний принтер з підтримкою PCL, Wi-Fi і мобільних технологій, відрізняється швидкою високоякісним друком, доступною ціною і ідеально підходить для вирішення різного роду завдань.

Швидкість, компактність і економія. i-SENSYS LBP151dw, доступний і компактний принтер, який виконує завдання на винятковій швидкості. Швидкість друку 27 стор / хв, автоматичний двосторонній друк і скорочена до 8 секунд час друку першого аркуша, завдяки технології Canon Quick First-Print, допоможуть отримати відбитки швидко навіть при виході принтера із сплячого режиму.

Підтримка Wi-Fi, мобільних пристроїв і мережеві функції. Підключення принтера через Ethernet або Wi-Fi виконується одним натисканням кнопки. За допомогою безкоштовного модуля можна виконувати бездротовий друк з будь-якого мобільного пристрою з підтримкою Mopria. Також ви можете отримувати доступ до широкого спектру додаткових функцій на своєму пристрої iOS або Android завдяки безкоштовного додатку Canon Print Business.

Підтримка сервісу Google Cloud Print. i-SENSYS LBP151dw підключається до хмарних сервісів безпосередньо без необхідності використовувати ПК. Всього за кілька секунд його можна підключити до облікового запису Google Cloud Print і відразу приступити до друку з будь-якого підключеного пристрою. Підтримка PCL. Для IT фахівців принтер i-SENSYS LBP151dw - ідеальне рішення численних повсякденних завдань. Його відрізняють доступна ціна, надійна робота, легка інтеграція і компактність.

Ефективність і низьке енергоспоживання. Компактний розмір і елегантний зовнішній вигляд, безшумна робота і низький рівень енергоспоживання принтера i-SENSYS LBP151dwделают його ідеальним для використання в приміщеннях, де ведеться робота з клієнтами, або для офісів з великими обсягами роботи.

Картридж Все в одному. Оригінальний картридж Все в одному дозволяє скоротити необхідність обслуговування і забезпечує надійну, високоякісну друк. Оригінальні картриджі для лазерних принтерів Canon, що містять тонер, барабан і чистячі механізми, можна замінити за лічені секунди.

Корпорація Canon належить Японії. Canon - машинобудівна фірма, яка стала лідером у виробництві цифрового обладнання офісного та домашнього призначення. З моменту створення компанії (1937 рік) фірма Canon невпинно зміцнювала позиції лідера в таких областях, як інформаційні технології, фото- і відеотехніка. Центральний офіс фірми розташувався в японській столиці - місті Токіо.

В даний час до групи корпорації Canon входить 198 компаній, які розкидані по всьому світу, їх сумарний річний товарообіг наблизився до 30 мільярдам доларів. Найбільший відсоток в цьому товарообігу займають два основних напрямки: виробництво та продаж принтерів Canon і периферії для ПК дає понад 34 відсотків від обсягу продажів, апарати копіювального типу займають понад 32 відсотків в цьому обсязі.

 Телекомунікаційна техніка займає всього близько 4 відсотків, понад 20 відсотків займають фото- і відеокамери, а виробництво оптики приносить п'ять відсотків від загального обсягу реалізованої продукції. Весь асортимент продукції, що випускається під маркою Canon, характеризує високий рівень якості, відповідність сучасним запитам споживача. У виробництві застосовуються високі технології. Фірма Canon першої в світі подолала ціновий бар'єр в 1000 доларів США на фотокамеру аматорського рівня.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

29 липня 2016
imgimgimgimgimg

Спасибо брэйну за, как и всегда, хорошую работу! Принтером довольны. Печатает быстро, с настройкой WiFi проблем не было, автоматический дуплекс работает. Обслуживается легко, бумагу тянет хорошо.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
9760 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!