За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Tefal QB310138

код товару: U0337874
Ціна за одиницю:
6931 грн
+334 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1000 Вт
Об'єм основної чаші 4 л
Об'єм чаші блендера відсутня
Кількість швидкостей 7
Режими імпульсний режим
Функції міксер
Насадки Т-насадка ,  крюк для тіста ,  вінчик
Особливості планетарний рух насадок
Вага 4.7 кг
Колір білий

Інші

Виробник Tefal
Модель QB310138
Артикул QB310138
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кухонний комбайн TEFAL QB207138

Ефективний помічник. Кухонний комбайн (робот) Tefal QB310138 - швидкісний і продуктивний інструмент для щоденного використання, без якого важко уявити сучасну кухню. Техніка, яка вміє готувати крем, збивати яйця і вимішувати тісто, здатна створити свято в потрібний для тебе момент і розфарбувати життя улюбленими десертами, тістечками, кексами і навіть піцою. Крім того, комбайн сумісний з блендером, подрібнювачем, м'ясорубкою і всілякими аксесуарами для нарізання продуктів.

Легкість застосування. Округлий корпус Tefal QB310138 має елегантний дизайн. Плоска задня частина пристрою дає можливість встановити його в будь-якому місці, оптимізуючи кухонний простір, а переднє відкриття і органічно розташовані кнопки, це зручний спосіб упорядкування комбайном, роблячи комфортним.

Для великої компанії. Оснащення Tefal QB310138 місткою чашею з нержавіючої сталі із захисним покриттям від бризок (4 л), вбудованою технологією планетарного змішування FLEX WHISK і комплектація насадками професійної якості для замішування тіста, гарантують однорідність змішування і дозволяють без зусиль приготувати частування для компанії друзів. Регулювання швидкості обертання насадок, визначає параметри режиму роботи під виконання потрібної операції, будь то високошвидкісне збивання крему або повільне замішування тіста.

Простий догляд. Корпус виконаний з високоміцного пластика, який легко миється і чиститься від залишків продуктів. Надійне з'єднання корпусу і чаші забезпечує чистоту на робочому місці, не дозволяючи розлітатися часткам оброблюваних продуктів. Для очищення від забруднень аксесуари інструменту (чаша, насадки, крюк) досить прополоскати під струменем теплої проточної води.

Кухонний комбайн - це багатофункціональний прилад, в якому інженерам побутової техніки вдалося поєднати відразу кілька гаджетів. З кожним роком моделі удосконалюються, а асортимент розширюється. Тут ми розглянемо кращі кухонні комбайни, а також всі нюанси грамотного вибору: на що звертати увагу, якими повинні бути технічні характеристики, які опції дійсно корисні й необхідні.

Найбільш просунуті види кухонних комбайнів оснащені до того насадками, які дозволяють шинкувати м'ясо, овочі і фрукти, а також вичавлювати сік. Перші багатофункціональні прилади стали використовувати у виноробстві для отримання певного винного купажу з декількох видів благородного напою. У 70-і роки XX століття широкою популярністю і попитом стали користуватися перші моделі кухонних комбайнів, які ще не відрізнялися великою потужністю і широким функціоналом.

Примітно те, що історія кухонних комбайнів почалася з поширення в СГА такого побутового приладу як блендер. Американські домогосподарки були просто закохані в блендери, тому виробники побутової техніки не переставали пропонувати споживачам все нові види кухонної техніки.

Серед основних функцій кухонного комбайна можна виділити наступні: подрібнення, збивання і змішування, шинкування, нарізка, завішування тесту, вижимання соку і навіть чистка овочів і деяких фруктів. Конструкція практично будь-якого кухонного комбайна, за винятком специфічних спеціалізованих видів, складається з трьох основних частин - підстава, усередині якого розташовується моторний блок, насадки, а також робоча чаша.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6931 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!