За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Парова станція Philips GC 8650/80 (GC8650/80)

код товару: U0176050
Ціна за одиницю:
8072 грн
+259 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 2400 Вт
Підключення провідне
Максимальний тиск пару 6.2 бар
Об'єм резервуара 2.5 л
Матеріал підошви кераміка
Паровий удар 330 г/хв
Подача пари 120 г/хв
Вага 4.5 кг

Інші

Виробник Philips
Модель GC 8650/80
Артикул GC8650/80
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Парова станція PHILIPS GC8650 / 80
Прасування одягу з будь-якої тканини, від шовку до льону, бавовни і кашеміру, в будь-якій послідовності і без необхідності регулювати температуру. Праска PerfectCare від Philips забезпечує швидкий результат без ризику пропалити тканину або залишити блискучий слід. Прасування без зайвих клопотів! Технологія Silent Steam: потужна подача пара і мінімум шуму. Гладьте із задоволенням в колі сім'ї або за переглядом телевізора, не відволікаючись на шум парогенератора. Технологія Silent Steam забезпечує потужну і безшумну подачу пара. Ваш парогенератор оснащений шумоподавляющіе фільтрами для зниження рівня шуму при подачі пара, а також звукопоглощающей платформою для зниження рівня шуму при роботі насоса на базовій станції.
   
Проста і ефективна очистка від накипу продовжує термін служби приладу. Оптимальна подача пара надовго: унікальна функція Philips Easy De-Calc ефективно очищає від накипу і подовжує термін служби парогенератора. Звуковий і світловий індикатори повідомляють про необхідність проведення очистки. Просто дайте приладу охолонути, відкрийте клапан Easy De-Calc і вилийте брудну воду з частинками накипу. Можливість використання водопровідної води; долив води в будь-який момент прасування. Парогенератор призначений для використання з водопровідною водою. Якщо під час прасування вода в резервуарі закінчилася, ви можете легко і швидко долити воду, не вимикаючи прилад.

Надійна фіксація праски на базовій станції. Парогенератор поставляється в комплекті з замком для безпечного перенесення. Фіксація парогенератора на базі забезпечує безпеку і знижує ризик дотику до гарячої підошві. Ви також зможете легко переносити прилад. Функція автовідключення забезпечує автоматичне відключення приладу. Функція автовідключення забезпечує автоматичне відключення приладу з метою енергозбереження, якщо він не використовується більше 10 хвилин. Готова до роботи через 2 хвилини з можливістю додавання води в будь-який час. Готовність до роботи за 2 хвилини, можливість доливання води в будь-який момент прасування. Преміальна підошва. Преміальна стійка до пошкоджень підошва з внутрішнім шаром з оксиду титану забезпечує неперевершене ковзання

Тиск пара до 6,2 бар. Швидкий результат завдяки неймовірно потужній і постійній подачі пари. Пар проникає глибоко в тканину, що забезпечує більш швидке і якісне прасування. Потужність подачі пари можна регулювати. Великий повністю прозорий резервуар для води ємністю 2,5 літра. Завдяки великому резервуару для води 2,5 л процес прасування стане набагато простіше і швидше - гладьте до 3 годин без необхідності доливання води. Прозорий резервуар проглядається з усіх боків, тому ви зможете стежити за кількістю води під час прасування і підтримувати достатній рівень для оптимальної подачі пари.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

8072 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!