За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Парова станція Philips GC9324/20

код товару: U0390284
Ціна за одиницю:
4427 грн
+142 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 2100 Вт
Підключення провідне
Максимальний тиск пару 6.5 бар
Об'єм резервуара 2.5 л
Матеріал підошви T-ionicGlide
Паровий удар 440 г/хв
Подача пари 120 г/хв
Особливості відсік для зберігання шнура ,  знімний резервуар для води
Розміри 362 х 270 х 263 мм
Вага 4.2 кг
Колір синій

Інші

Виробник Philips
Модель GC9324/20
Артикул GC9324/20
Гарантія, міс 24
Штрихкод 8710103794370
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Збільшений резервуар дає змогу довше використовувати прилад безперервно
Збільшений резервуар дає змогу довше використовувати прилад безперервно Резервуар для води має збільшений об'єм 2,5 л, щоб ви могли безперервно використовувати парогенератор упродовж 3 годин, не доливаючи воду в резервуар.
Ви також зможете легко контролювати рівень води з будь-якого боку завдяки прозорому матеріалу резервуара.
Резервуар також обладнаний великим зручним отвором, який дає змогу наповнювати його під краном, з глечика або пляшки в будь-який час, прямо під час прасування.

Проста й ефективна система очищення від накипу
Проста й ефективна система очищення від накипу Регулярне чищення від накипу захищає праску та забезпечує якісне подавання пари.
Унікальна, ретельно продумана функція Easy De-Calc Plus ефективно очищає від накипу та подовжує термін експлуатації парогенератора. Звуковий і світловий індикатори праски повідомляють про потребу очищення.
Просто дайте приладу охолонути, зніміть клапан Easy De-Calc і вилийте брудну воду з частинками накипу.

Заощаджування енергії в режимі ECO
Економія енергії в режимі ECO Режим ECO дає змогу заощаджувати енергію за одночасного збереження якісного результату прасування. У режимі ECO скорочується кількість подаваної пари, але її як і раніше досить для прасування будь-яких тканин.

Гладьте будь-які тканини — від джинсових до шовкових — без температурних налаштувань
Прасуйте будь-які тканини — від джинсових до шовкових — без температурних параметрів З технологією OptimalTEMP вам більше не доведеться витрачати час на настроювання температури, очікування нагрівання або охолодження праски та сортування одягу.
Завдяки ідеальному поєднанню температури та потужному постійному подаванню пари можна прасувати будь-які тканини (що допускають прасування) — від джинсових до шовкових — без ризику пропалити тканину.

Фіксація для безпечного перенесення Carry Lock
Фіксація для безпечного перенесення Carry Lock Парогенератор обладнаний фіксацією для безпечного перенесення Carry Lock: праска надійно прикріплюється до підставки, що запобігає зісковзуванню або торканню гарячої підошви.
Прилад легко та зручно переносити, як прибираючи на зберігання, так і приступаючи до роботи.

Залишати праску з нагрітою підошвою на прасувальній дошці відтепер безпечно
Залишати праску з нагрітою підошвою на прасувальній дошці тепер безпечно Інноваційна технологія OptimalTEMP гарантує безпечне прасування всіх типів тканин (що допускають прасування) без ризику пропалити тканину.
Крім того, нагріту підошву можна залишати на бавовняному покритті прасувальної дошки, не побоюючись ушкоджень. Це допомагає зняти напругу з зап'ясть, оскільки немає потреби часто знімати праску з підставки та повертати її назад.

Автоматичне вимикання в цілях безпеки й енергоощадження
Автоматичне вимикання для безпеки та енергоощадження Завдяки функції автоматичного вимкнення парогенератор вимикається автоматично, якщо не використовується упродовж декількох хвилин.
Це дає змогу економити енергію й забезпечує безпеку.

Протестовано та схвалено незалежними експертами із тканин
Протестовано та схвалено незалежними експертами з тканин Праска протестована і схвалена незалежними експертами в галузі текстилю — DWI, IWTO і Woolmark.
Програма Woolmark Apparel Care допомагає споживачам вибрати якісні засоби для догляду за одягом, які схвалені компанією Woolmark для використання з виробами з вовни.
На цей момент Philips OptimalTEMP є єдиною технологією для прасування, яка була відзначена сертифікатом Woolmark Gold.
Ви можете бути впевнені, що наші продукти для догляду за одягом, схвалені Woolmark Apparel Care, ідеально підходять для будь-яких вовняних речей.

Преміальна стійка до пошкоджень підошва від Philips
Преміальна стійка до пошкоджень підошва від Philips T-ionic Glide — висококласна, стійка до подряпин підошва від Philips, яка забезпечує чудове ковзання і швидке прасування без зусиль.
Вона зроблена з неіржавкої сталі, яка міцніша та надійніша від алюмінію, й обладнана внутрішнім шаром з оксиду титану для підвищеної стійкості до подряпин.
Крім того, продумана форма та спеціальні отвори гарантують рівномірний розподіл пари для легкого розпрасовування складок.

Потужнк подавання пари для чудового розладження складок
Потужне подавання пари для чудового розпрасовування складок Оцініть неймовірно швидке прасування завдяки революційній технології.
Потужне та постійне подавання пари справляється навіть із жорсткими складками, і щільні тканини розпрасовуються легко та швидко.
У разі потреби можна скористатися функцією парового удару — ідеальна для вертикального відпарювання або складок, що важко видаляються.

Легка і зручна в обігу
Легка і зручна в обігу Праска цього парогенератора має ідеальну вагу, тому її зручно тримати в руці. Він легко ковзає тканиною, швидко видаляє навіть найжорсткіші складки та водночас зменшує навантаження на зап'ясток.
Тепер вертикальне відпарювання — це дуже просто!
Легко відпарюйте у вертикальному положенні речі з делікатних тканин, наприклад шовкові блузки, сукні та піджаки, або навіть із тканин зі складною фактурою: зі складками, ґудзиками й іншими прикрасами.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4427 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!