За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Праска Braun SI 9188 BK (SI9188BK)

код товару: U0316406
Ціна за одиницю:
3185 грн
+142 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 2800 Вт
Підключення дротове
Матеріал підошви Saphir
Резервуар для води 350 мл
Подача пари 50 г/хв
Швидкість парового удару 230 г/хв
Особливості регулятор нагріву
Колір чорний

Інші

Виробник Braun
Модель SI 9188 BK
Артикул SI9188BK
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сучасні технології – висока якість прасування

Парова праска Braun SI 9188 BK дбайливо і ретельно доглядає за будь-якою річчю, будь то шовкова блуза або джинси. Завдяки високій потужності в 2800 Вт праска швидко гріється і вже через мить після включення готовий до роботи. Унікальна підошва праски і поліпшена система подачі пари спрямовані на забезпечення найкращого результату прасування.

Розумна технологія iCare

Праска Braun SI 9188 BK оснащена інноваційною технологією iCare. Використання цієї технології прибирає необхідність регулювати температуру підошви вручну. Вам більше не потрібно сортувати речі за типом тканини, праска самостійно визначає оптимальну температуру. Ваші речі надійно захищені від псування або від білястих слідів!

Унікальна підошва

Особлива конструкція підошви Back Glide забезпечує легке ковзання праски в обидві сторони. Підошва має злегка вигнуту форму, її задня сторона піднята, як на дошці для сноуборду. Навіть при русі праски назад на тканини не утворюються складки. Зносостійкий матеріал підошви Saphir 3D в кілька разів міцніше сталі, він не боїться мікроподряпин і призначений для інтенсивного використання. Підошва легко ковзає і не залишає лискучих місць.

Подача пара

Праски парова система генерує велику кількість пари і рівномірно розподіляє його по всій підошві. На носику підошви розташована велика кількість отворів, щоб ви змогли швидше розгладити такі проблемні місця, як складки, кишені, декоративні вставки тощо. Функція парового удару дозволяє швидко впоратися зі складними сильно замятыми тканинами (льон, бавовна та ін.)

Захисні системи

Праска Braun SI 9188 BK оснащена системою автовідключення. Навіть якщо праска залишити включеним, він самостійно вимикається, якщо його не використовувати якийсь час. Антикапельна система захищає тканину від рудих плям і розлучень, запобігаючи підтікання підошви. Для продовження терміну експлуатації в моделі реалізована система захисту від накипу.

Техніка фірми Braun має найвищі показники надійності, зручності використання, ергономіки і технічних характеристик. Це, нарівні, з оптимальною ціновою політикою робить її, безсумнівно, однією з кращих на ринку України, а також інших країн.

Вся продукція Braun сертифікована в Україні, а так само має найвищу якість, підтверджену різними європейськими сертифікатами.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3185 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!