За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пральна машина Samsung WW80AG6S28ABUA

код товару: U0919889
24999 грн
Нова ціна:
22999 грн
+824 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип двигуна інверторний
Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 8 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1200 об/хв

Споживання і класи прання

Клас енергоспоживання А+++
Клас прання A
Клас віджиму B
Кількість білизни під час сушіння 8 кг

Управління

Кількість програм 19
Програми прання Hygiene Steam ,  швидке прання 15' ,  змішане прання ,  екологічне прання ,  шерсть ,  постільна білизна ,  синтетика ,  бавовна ,  очищення барабана ,  бавовна еко ,  полоскання + віджим
Дисплей так

Додаткові функції

Функції відстрочка прання ,  вибір температури ,  злив ,  старт/пауза ,  вибір швидкості віджиму
Особливості захисне блокування дверцят ,  звуковий сигнал закінчення програми ,  індикація несправностей ,  індикація блокування дверцят ,  графічний світлодіодний дисплей

Фізичні характеристики

Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 45 см
Вага 55 кг
Колір дверцят чорний
Колір корпусу чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель WW80AG6S28ABUA
Артикул WW80AG6S28ABUA
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

EcoBubble™
Ефективне прання навіть за низьких температур*.
* Випробування проводили згідно з IEC 60456-2010 із завантаженням 4 кг під час прання за програмою Super Eco Wash у холодній воді (WF80F5E5U4W), результати порівнювали з пранням за програмою для бавовни за температури 40 °C без технології EcoBubble (WF0702WKU). В окремих випадках результати можуть відрізнятись.

Інтелектуальне прання
Періть білизну легко та ефективно з технологією AI Control.

Максимальне завантаження (8 кг)
Заощаджуйте час і сили, періть відразу багато речей.

Потужні бульбашки Ecobubble™
Ефективне очищення навіть за низьких температур* із технологією EcoBubble™. Засіб для прання перетворюється на бульбашки, швидко проникає у тканину і легко видаляє бруд, заощаджуючи при цьому енергію і зберігаючи колір і текстуру тканини**.
* Випробувано за стандартом IEC 60456-2010 / Завантаження 4 кг / Режим Super Eco Wash у холодній воді (WF80F5E5U4W) порівняно з режимом «Бавовна» при температурі 40°C без використання технології Eco Bubble (WF0702WKU). Окремі результати можуть відрізнятися. На підставі звіту про лабораторне тестування ефективності, здійснене компанією Springboard Engineering, яке досліджувало дію звичайного мийного розчину і «бульбашкової» технології без механічного впливу на смужках EMPA.

Вдвічі менше часу на прання QuickDrive™
Витрачайте на прання значно менше часу. Якщо активувати функцію QuickDrive™, час прання скорочується до 50%*. Динамічне обертання барабана з технологією Q-Bubble™ та додаткові водяні струмені створюють більш рясні та потужні бульбашки, тому пральний засіб проникає в тканину швидше, а прання виконується ефективно та делікатно*
* Випробувано на моделі WW7000T порівняно з моделлю Samsung WW6500K. Економія до 50% часу при використанні програми Cotton для бавовняних тканин (40℃, половинне завантаження) та продуктивності прання в межах ±5%. За даними Intertek.

Виявлення протікань AquaProtect
Захистіть свою підлогу та оселю від випадкового пошкодження із системою виявлення протікань AquaProtect. Вона розміщується під машиною і виявляє невеликі сліди води. У разі появи протікання система негайно припиняє цикл прання, зливає воду та видає повідомлення про помилку.

Захистіть підлогу й оселю від випадкового пошкодження із системою виявлення протікань AquaProtect. Вона розміщується під машиною та здатна виявити навіть невеликі сліди води. У разі появи протікання система негайно припиняє цикл прання, зливає воду й видає повідомлення про помилку. Таким чином, вона дбає про вашу безпеку й дозволяє уникнути потенційних збитків.

Дезінфекція 99.9%*. Гігієнічне очищення
Глибоке гігієнічне очищення парою. Видаляє бруд, що в'ївся, 99.9% бактерій* та усуває алергени від домашнього пилу**. Режим очищення парою знижує ймовірність виникнення алергічної реакції, видаляючи її причини: пил, шерсть кішок і собак, пилок трав, спори цвілевих грибів***.
* На основі протоколу випробувань режиму очищення парою, які проводила компанія Intertek. Видаляє 99,9% золотистого стафілокока й кишкової палички. Окремі результати можуть бути різними.
** На основі протоколу випробувань режиму очищення парою, які проводила компанія Intertek.
*** На підставі звіту про випробування Британського фонду боротьби з алергією (BAF) про випробування курсу Hygiene Steam організація Allergy UK вважає, що за умови правильного використання цей режим знижує ймовірність виникнення алергічної реакції, видаляючи її причини: пил, шерсть котів і собак, пилок трав, спори цвілевих грибів.

Підтримуйте гігієнічну чистоту всередині Drum Clean+
Підтримуйте чистоту дверей та внутрішньої поверхні барабана своєї пральної машини. Завдяки функції Drum Clean+ видаляється 99,9% бактерій, що викликають появу запаху*, без використання мийного засобу. Водний струмінь під великим тиском і висока швидкість обертання також усувають бруд навколо прокладки дверей. А ще машина автоматично повідомить вас, коли потрібно буде виконати очищення**.
* Видаляє до 99.9% бактерій (Pseudomonas Aeruginosa) із внутрішньої поверхні барабана пральної машини й очищає від бруду гумову прокладку. За результатами випробувань циклу Drum Clean+, що проводила компанія Intertek.
** Видає оповіщення через кожні 40 циклів.

Прання за 39 хвилин
Скоротіть час прання та отримайте чистіший одяг. Просто виберіть функцію QuickDrive™, щоб випрати повністю завантажену машину всього за 39 хвилин*. Технологія Eco Bubble™ забезпечує потужне очищення, а час полоскання скорочується завдяки Speed Spray, що прискорює швидкість віджимання.
* Для функції «Супершвидкість» зі стандартним завантаженням 4 кг.

Лоток StayClean Drawer
Припиніть марнувати пральний засіб та уникайте набридливого чищення висувного лотка. Лоток StayClean Drawer забезпечує змивання більшої частини прального засобу спеціально розробленою системою промивання водою. Таким чином, у лотку залишається менше невикористаного прального засобу, й він залишається чистим і гігієнічним.

Режим замочування Bubble Soak
Одяг стане бездоганно чистим, навіть якщо він був досить брудним. Функція Bubble Soak допомагає видалити найстійкіші плями, наприклад сліди крові, чаю, вина, макіяжу, трави. Одяг ретельно просочується активними бульбашками піни, завдяки чому всі забруднення та плями розчиняються та видаляються більш ефективно*.
* Випробування проводилися відповідно до стандарту IEC 60456, 5-те видання/завантаження 8 кг/порівняння прання в режимах «Бавовна» 40/60 °C, «Синтетика» 60 °C, «Джинсова тканина» 40 °C з функцією замочування Bubble Soak.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

22999 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!