За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пральна машина LG F0J6NNW0W

код товару: U0364877
Ціна за одиницю:
10999 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий
Тип двигуна інверторний
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 6 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1000 об/хв

Споживання і класи прання

Клас енергоспоживання А+++
Клас прання A
Клас віджиму B
Споживання електроенергії за 1 цикл 0.38 кВт/год

Управління

Кількість програм 14
Програми прання об'ємні речі ,  видалення плям ,  гігієнічна ,  біла бавовна ,  бавовна + ,  очищення барабана ,  спортивний одяг ,  змішані/кольорові тканини ,  дитячий одяг ,  пухові ковдри ,  темные ткани ,  моя программа ,  бережливе сушіння ,  прання темних тканин ,  гіпоалергенне прання ,  швидке прання ,  бавовна ,  щоденне прання ,  безшумне прання
Дисплей так

Додаткові функції

Функції відстрочка прання
Особливості Функція очищення барабана ,  звуковий сигнал закінчення програми ,  Блокування від дітей ,  Smart Diagnosis ,  Режим очікування ,  сенсорне управління ,  Захист від перепадів напруги ,  Краплеподібна структура поверхні барабана ,  Tag On ,  Автоматический перезапуск

Фізичні характеристики

Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 45 см
Вага 60 кг
Колір дверцят чорний
Колір корпусу білий

Інші

Виробник LG
Модель F0J6NNW0W
Артикул F0J6NNW0W
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ГАРМОНІЯ СТИЛЮ І ТЕХНОЛОГІЙ

Пральна машина LG F0J6NNW0W забезпечить бездоганні результати догляду за будь-якими типами тканин. Вигідно об'єднуючи повний набір провідних технологій і функцій, вона дозволить прати виключно за своїми правилами. Тепер ви завжди встигнете довантажити білизну, навіть якщо прання вже розпочалося, налаштувати власний цикл прання і запрограмувати прання за часом. Інтуїтивне управління циклами забезпечить вже звичний поворотний регулятор, доповнений LED-дисплеєм.

СМАРТ-УПРАВЛІННЯ

Розширить можливості управління технологія Tag On. Вона дозволить запускати будь-яку програму прямо з екрану смартфона і вчасно виявляти несправності, а також відкриє доступ до розширеної колекції оптимізованих програм. Просто встановіть фірмовий додаток LG Smart ThinQ та оцініть всі переваги інтелектуального управління пральною машиною від LG.

ПРОГРАМИ

Оснащена розширеним набором з 14 програм, LG зможе точно підлаштуватися під будь-який тип завантаження барабану. Так передбачені окремі цикли для дитячої білизни, змішаних тканин, спортивного одягу і темних речей. Цикл гіпоалергенного прання дозволить видалити максимум бактерій і алергенів на тканині за рахунок прання на високій температурі і додаткового циклу полоскання білизни. Цикл щоденного прання точно оптимізований для швидкого освіження слабозабрудненого одягу, виключивши запирання тканин. За допомогою функції Своя програма ви зможете створити власний цикл прання, задавши температуру води, швидкість обертання барабану та інші параметри. Зберігайте його в пам'яті пристрою, що позбавить від необхідності кожного разу виставляти всі необхідні настройки.

6 MOTION

Оцініть делікатну турботу про тканини з технологією 6 MOTION. Підтримуючи 6 оптимізованих сценаріїв обертання барабану, включаючи Погойдування, Насичення, Кручення і Розгладження, LG демонструє бездоганні результати догляду навіть за найвишуканішими виробами з вашого гардеробу.

СИЛА ІНВЕРТОРА

Система прямого приводу Inverter Direct Drive™ підвищить якість прання до максимуму. Вона забезпечить плавну роботу двигуна на всіх режимах прання/віджимання, підвищивши енергоефективність моделі до найвищого класу А+++ та знизивши рівень шуму до комфортних 74 дБ.

НІЯКИХ ЗАПАХІВ

За підтримання гігієнічного середовища всередині барабану відповідає спеціальна програма очищення. Вона ефективно промиє всі компоненти системи від залишків миючого засобу і забруднень, виключивши скупчення бактерій і появу неприємних запахів.

ВІДКЛАДЕНИЙ СТАРТ

Програмуйте прання білизни за часом, щоб не підлаштовувати свій день під різноманіття домашніх турбот. Оснащена функцією відкладеного старту, LG візьме на себе всі клопоти з пранням, дозволивши сконцентруватися на виконанні інших важливих завдань.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!