За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Prestigio MultiPad Wize 3437 7" 1/16GB 4G Black (PMT3437_4G_D)

код товару: U0316049
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість SIM-карт 2
Можливість здійснювати дзвінки є

Дисплей

Тип матриці IPS (PLS)
Діагональ екрану 7"
Роздільна здатність 1024 х 600

Процесор

Кількість ядер процесора 4
Процесор Quad Core
Частота процесора 1.3 ГГц

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 16 ГБ
Максимальний об'єм карт пам'яті 32 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Підтримка карт пам'яті microSD

Камера

Основна камера 2 Мп
Фронтальна камера 0.3 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Android 7.0

Бездротові технології

Бездротові можливості 3GWi-Fi4GBluetooth

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Audio1 x microUSB

Акумулятор

Ємність батареї 2500 mAh

Додатково

Додатково G-Sensor

Фізичні характеристики

Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі чорний

Інші

Виробник Prestigio
Модель MultiPad Wize 3437 7" 1/16GB 4G Black
Артикул PMT3437_4G_D
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8595248142893
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Планшет PRESTIGIO MultiPad Wize 3437 7" 1/16GB 4G Black (PMT3437_4G_D) — це практичний 7-дюймовий планшет із швидкісним 4G та оптимальними характеристиками. IPS-екран забезпечує яскраве й контрастне зображення як в приміщенні, так і на вулиці, а завдяки передній та задній камерам з цим планшетом можливо знімати фото або спілкуватися по відеозв'язку будь-коли. Користувачам сподобається швидкодія пристрою та його компактний розмір.

Ідеальне оснащення. Prestigio Wize 3437 4G — це високоякісний пристрій для інтернету, читання книг і перегляду фільмів. Планшет підтримує швидкісне з'єднання 4G. Його висока продуктивність забезпечена чотирьохядерним процесором. А витривала літій-іонна батарея з ємністю 2500 мАг, підсилена інтелектуальним режимом енергозбереження Doze, не потребує частого перезаряджання. Це зручний планшет для регулярного й тривалого використання.

Насичений екран. IPS-матриця планшету передає чітке й виразне зображення з роздільністю 600x1024. Дисплей відтворює реалістичні кольори, і навіть у яскравий сонячний день ви побачите красиве, контрастне й барвисте зображення.

Подвійний комфорт. Наявність двох камер і підтримка двох SIM-карток уже стала негласним стандартом для сучасних пристроїв. Два слоти SIM-карток дозволяють оптимізувати витрати, а завдяки двом камерам ви зможете фотографувати й спілкуватися по відеозв'язку коли заманеться.

Ергономіка та стиль. 7 дюймів — це оптимальна діагональ для зручного транспортування. Чорний корпус, вкритий м'яким пластиком «софт-тач», приємно й легко тримати в руках. Завдяки високій ергономічності матеріалу Prestigio Wize 3437 4G виглядає стильно й охайно, і до того ж не вислизає з рук.

Компанія Prestigio Technologies є одним з найбільш динамічно розвиваються світових вендорів LCD моніторів і телевізорів, ноутбуків і аксесуарів. Головний офіс компанії знаходиться на Кіпрі, а виробничо-конструкторські центри розташовані в Кореї, на Тайвані і в Росії. Представництва Prestigio діють в Центральній і Східній Європі (Прага), а також в СНД (Москва).

Prestigio - це високий стиль високих технологій. Тотальний контроль якості, використання передових технологій і прагнення підкреслити яскраву індивідуальність кожного продукту є наріжними каменями стратегії компанії. Компанія винесла на світовий ринок власне бачення стильності технологічних продуктів. Вивірений до дрібниць ергономічний дизайн, поєднання найпривабливіших матеріалів і квітів, найвища якість комплектації і упаковки - все це відмінні риси продуктів Prestigio.

Міжнародний бренд Prestigio вже 15 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для оселі, освіти і бізнесу. Продукція Prestigio — смартфони, телефони, планшети на базі операційних систем Android і Windows, ноутбуки, відеореєстратори, навігатори, а також інтерактивні дисплеї і спеціальне програмне забезпечення — успішно продається в 30 країнах світу.  Prestigio підтримує прагнення до індивідуальності. Слоган бренду «Живи по-своєму» передає свободу від стереотипів і важливість самовираження.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2185 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!