За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Lenovo Tab M11 4/128 LTE Luna Grey + CasePen (ZADB0024UA)

код товару: U0898056
Ціна за одиницю:
9999 грн
+249 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Lenovo Tab M11
Кількість SIM-карт 1

Дисплей

Тип матриці IPS (PLS)
Діагональ екрану 10.61"
Роздільна здатність 1920 x 1200

Процесор

Кількість ядер процесора 8
Процесор MediaTek Helio G88
Частота процесора 2 ГГц

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 128 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Підтримка карт пам'яті microSD

Камера

Основна камера 8 Мп
Фронтальна камера 8 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Android 13

Бездротові технології

Бездротові можливості 3GWi-Fi4GBluetooth
Навігаційна система GalileoГЛОНАССGPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Type C USB1 x Audio

Акумулятор

Тип батареї Li-Pol
Ємність батареї 7040 mAh
Час автономної роботи до (годин) 10

Додатково

Додатково чохол-книжка ,  Стилус ,  датчик наближення ,  гіроскоп ,  датчик освітленості ,  G-Sensor

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу пластик + метал
Ширина (мм) 255.26
Висота (мм) 166.31
Товщина (мм) 7.15
Вага (г) 465
Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі сірий

Інші

Виробник Lenovo
Модель Tab M11 4/128 LTE Luna Grey + CasePen
Артикул ZADB0024UA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ідеальне поєднання першокласної продуктивності та чудових мультимедійних можливостей
Планшет Lenovo Tab M11 оснащений передовим процесором MediaTek Helio G88, чим забезпечує надшвидкий відгук додатків та неперевершену багатозадачність. Вбудований графічний процесор ARM Mali-G52 MC2 гарантує максимальну графічну продуктивність, забезпечуючи плавний ігровий процес та бездоганне відтворення відео.

Достатньо пам'яті та сховища для зберігання мультимедіа
Об'єм оперативної пам'яті в 4 ГБ забезпечує плавний перехід між додатками, а місткий накопичувач об'ємом 128 ГБ легко вмістить вашу цифрову колекцію, що постійно зростає – музику, фільми, ігри та багато іншого.

Насолоджуйтесь чітким зображенням на 11-дюймовому WUXGA IPS-дисплеї та динаміками із підтримкою Dolby Atmos для захоплюючого звуку. Грайте в ігри, переглядайте фільми або потокове відео - насолоджуйтесь справді захоплюючими кінематографічними враженнями.

Надійні, міцні та сучасні
Розроблений, щоб витримати несподівані життєві повороти, Tab M11 може похвалитися захистом від пилу та води за стандартом IP52, пропонуючи користувачеві досвід експлуатації без зайвих хвилювань.

Оснащений операційною системою Android 13, Tab M11 відкриває безліч розширених функцій, забезпечуючи максимальну продуктивність, надійний захист і зручний інтерфейс користувача.

Витривала батарея та додаткові аксесуари
Завдяки потужному акумулятору ємністю 7040 мА*год ви зможете насолоджуватися безперервною роботою та тривалим часом роботи екрана без постійного пошуку розетки.

Підвищіть свій творчий потенціал за допомогою Lenovo Tab Pen, що входить до комплекту, який дозволяє робити нотатки, малювати та переміщатися з точністю та легкістю.

Яскрава гра
Відкрийте світ кінематографічної пишноти на планшеті Lenovo Tab M11. Відкрийте для себе ультрачітке потокове відтворення на 11-дюймовому дисплеї, а завдяки чотирьом динамікам, оптимізованим Dolby Atmos, молоді уми зможуть дослідити захопливі аудіоландшафти.
На висоті
Подаруйте планшету Lenovo Tab M11 чудову продуктивність завдяки окта-ядерному процесору MediaTek G88. Створений для допитливих умів, що швидко розвиваються, цей пристрій перевершує всі очікування завдяки плавним іграм, безперебійній роботі в режимі багатозадачності та плавному потоковому відтворенню з великим обсягом пам'яті та накопичувача.
Енергія на весь день
Планшет Lenovo Tab M11 з довгограючим акумулятором дасть вам змогу розважатися цілий день. Зосередьтеся на собі, поки ваш малюк насолоджується безперервними планшетними розвагами з можливістю відтворення відео до 10 годин.
Вчіться розумніше: пишіть, творіть, досліджуйте
За допомогою додаткового пера Lenovo Tab Pen планшет Tab M11 відкриває можливості для більш інтелектуального навчання молодих умів. Завдяки 4 096 рівням чутливості до натискання, підтримці нахилу та довговічному змінному акумулятору ви зможете легко робити нотатки, малювати та багато іншого. Такі додатки, як Nebo, MyScript Calculator 2 і WPS, відкривають масу можливостей.
Прискорене навчання
З планшетом Lenovo Tab M11 учні зможуть більше дізнатися і зробити за менший час. Роздільні екрани та багатовіконність дають змогу зробити процес навчання плавним і захопливим.
Імерсивне читання
Пориньте в історію на планшеті Tab M11 за допомогою режиму імерсивного читання Lenovo з навколишнім музичним супроводом. Емулюючи колірну матрицю книжки за допомогою хроматичного та монофонічного режимів, режим "Імерсивне читання" дає змогу студентам відпочити від інтенсивного навчання. Крім того, завдяки дисплею, сертифікованому TÜV для захисту очей, читання може тривати годинами, не завдаючи шкоди очам.
Вчіться через камери
Камера планшета Lenovo Tab M11 дає змогу легко створювати документи завдяки інтелектуальному сканеру, що миттєво перетворює та корегує зображення в документи PDF лише за кілька кліків.
Шукайте те, що бачите, за допомогою Google Lens
Google Lens дає змогу шукати те, що ви бачите, швидше виконувати завдання та взаємодіяти з навколишнім світом. Перекладайте текст, отримуйте допомогу у виконанні домашнього завдання або швидко визначайте продукти, рослини та місця.
Безшовна спільна робота
Підвищіть ефективність навчальних занять, інтегрувавши свій ПК із планшетом Tab M11 за допомогою Lenovo Freestyle. Перетворіть свій планшет на зовнішній монітор, а Tab M11 стане другим екраном або планшетом для письма. Крім того, Lenovo Freestyle дає змогу передавати файли між планшетом і ПК з Windows.
Безпека, захист і актуальність
З планшетом Lenovo Tab M11 вам не доведеться турбуватися про конфіденційність. Підвищіть рівень цифрової безпеки за допомогою панелі Privacy Dashboard з індикаторами камери та мікрофона. Легко керуйте дозволами на конфіденційність і будьте в курсі, коли пристрої активні, щоб бути більш спокійним. Крім того, ви зможете користуватися оновленнями ОС Android 14 і Android 15, а також виправленнями безпеки до січня 2028 року.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!