За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Huawei MediaPad T3 10" Wi-Fi (AGS-W09) Space Grey (53018520/53010NSW/53010JBP/53011EVJ)

код товару: U0308548
Ціна за одиницю:
5838 грн
+128 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Можливість здійснювати дзвінки немає
Кількість SIM-карт без сім карти

Дисплей

Тип матриці IPS (PLS)
Діагональ екрану 9.6"
Роздільна здатність 1280 х 800

Процесор

Кількість ядер процесора 4

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 16 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ

Камера

Основна камера 5 Мп
Фронтальна камера 2 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Android 7.0

Бездротові технології

Бездротові можливості Wi-FiBluetooth
Навігаційна система BDSГЛОНАССGPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Audio1 x microUSB

Акумулятор

Ємність батареї 4800 mAh

Додатково

Додатково G-Sensor

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу метал
Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі сірий

Інші

Виробник Huawei
Модель MediaPad T3 10" Wi-Fi (AGS-W09) Space Grey
Артикул 53018520/53010NSW/53010JBP/53011EVJ
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6901443334049
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Планшет Huawei MediaPad T3 10 "Wi-Fi (AGS-W09) Space Grey (53018520_)

Елегантний дизайн. Відкрийте світ краси і досконалості з HUAWEI MediaPad T3 10! Оцініть багатство кольорової палітри і чудову якість стильного планшета з корпусом з анодованого алюмінію і екраном 9.6 дюймів.

Huawei MediaPad T3 10 виконаний в суцільнометалевому корпусі з анодованого алюмінію з мінімалістичним дизайном і розрахований на найрізноманітнішу аудиторію. Корпус пристрою дозволить відчути високу якість і виняткову надійність.

Завдяки 9.6-дюймовому дисплею, виготовленому за технологією IPS, користувач зможе подивитися на світ в іншому кольорі. Розміри екрану дозволяють з комфортом переглядати відео і серфить сторінки Інтернет в будь-який час, де б ви не знаходилися.

Спеціальний режим, приглушує блакитну частину спектру, знижує втому очей при читанні, а в умовах низького освітлення можна зменшити яскравість екрану до 5 ніт без шкоди кольору і деталізації зображення. Пристрій стане ідеальним варіантом для любителів аудіо і відео, цінителів якісних речей, які знаються на технологіях і цінують зручність використання.

У тонкому корпусі товщиною 8 мм розмістився акумулятор місткістю 4 800 мАг, що забезпечує тривалий час автономної роботи. Планшет працює під управлінням Android з оновленим інтерфейсом EMUI. Він дозволяє виконувати 92% операцій, роблячи не більше трьох торкань. Завдяки режиму поділу екрана власники можуть працювати з декількома програмами одночасно.

Інтерактивні можливості пристроїв доповнюють 5-мегапіксельна основна камера з автофокусом і фронтальна камера на 2 мегапікселі для відеозв'язку і зйомки Селфі. Для з'єднання з Інтернетом є підтримка стандартів зв'язку LTE Cat4, DC-HSPA + (42 / 5,76 Мбайт / с) і Wi-Fi 802.11 a / b / g / n 2,4 / 5 ГГц.

Чітке зображення. Завжди чітке зображення при будь-яких умовах освітлення. Спеціальний режим зниження яскравості і захисту зору дозволяє використовувати HUAWEI MediaPad T3 10 в темний час доби, не даючи вашим очам втомитися.

Надійний помічник. HUAWEI MediaPad T3 10 - ваш надійний помічник вночі і вдень, він завжди під рукою. Високоємкий батарея забезпечує дивно тривалий час роботи планшета без підзарядки. Пристрій вас ніколи не підведе!

Зручність у стильному корпусі. HUAWEI MediaPad T3 10 - шедевр інноваційної думки. Інтерфейс EMUI 5.1 і ОС Android 7.0 з найсучаснішими функціями забезпечують простоту управління і надійну роботу вашого планшета.

Друг родини. Користуйтеся HUAWEI MediaPad T3 10 всією сім'єю! Доступна функція настройки кількох користувачів і їх прав доступу до додатків. Ви можете створити обліковий запис власника пристрою і кілька гостьових акаунтів. Нехай діти пограють в свої улюблені ігри - ваші робочі документи завжди будуть під надійним захистом.

Назва бренду Huawei складається з двох частин. Воно має багатозначний сенс. Перша частина Hua переводитися з китайського як «відмінний», «чудовий», але це слово також може означати «Китай» або ж «етнічний китаєць».

У свою чергу, частина wei означає «досягнення» або ж «дія, яке до чогось призвело». Якщо ж зібрати сенс цих слів докупи, то ми отримаємо «Відмінна дія», «Велике досягнення», «Китайське досягнення». Кожен з цих смислів по-своєму характеризує не тільки діяльність компанії, але також і її керівника.

Великий та компактний Huawei MediaPad T3
Технічні характеристики, високоякісні матеріали та елегантний дизайн MediaPad T3 відповідають найсучаснішим стандартам. Надійний, технологічний та витончений планшет відмінно підходить як для роботи, так і для розваг.
«Космічний» дизайн
Міцний монолітний корпус планшета виготовлений з високоякісного анодованого алюмінію, що робить його надзвичайно міцним та легким. Дисплей пристрою захищає скло, на якому практично не залишаються відбитки пальців. Корпус з анодованого алюмінію не тільки зменшує вагу самого планшета. Він також візуально покращує елементи дизайну MediaPad T3, надаючи йому елегантний і футуристичний зовнішній вигляд. Блискучий, металевий планшет виглядає як фантастичний девайс з майбутнього.
Технологія захисту для очей
MediaPad Т3 має спеціальний режим контрастного захисту очей. Режим істотно зменшує навантаження на очі при роботі з планшетом.
Девайс для всієї родини
Інтелектуальний доступ до додатків та керування контентом дозволяють іншим членам вашої родини використовувати пристрій під вашим контролем. При цьому, незалежно від того, хто бере ваш планшет, ви залишаєтеся його єдиним господарем.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

07 червня 2021
imgimgimgimgimg

Купив для батьків, вони в захваті. І мені сподобався цей планшет: великий чіткий дисплей, хороший сенсор, звук, операційна система без підвисань, заряд тримає добре, зовнішній вигляд- приємний. Вважаю ціна-якість на відповідному рівні, можливо навіть якість вище ціни.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
5838 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!