За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Парова станція Braun IS 2043 BL SS (IS2043BLSS)

код товару: U0351619
Ціна за одиницю:
3720 грн
+139 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 2200 Вт
Підключення провідне
Максимальний тиск пару 5 бар
Об'єм резервуара 1.3 л
Паровий удар 300 г/хв
Подача пари 110 г/хв
Особливості відсік для зберігання шнура
Розміри 23 x 21 x 35 см
Вага 2.8 кг
Колір блакитний

Інші

Виробник Braun
Модель IS 2043 BL SS
Артикул IS2043BLSS
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8021098280305
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Парова станція BRAUN IS 2043 BL SS (IS2043BLSS)

Новий Braun CareStyle Compact поєднує в собі потужність парогенератора з практичним компактним дизайном, завдяки чому ви зберігаєте 50% часу і місця. Унікальне поєднання технології DoubleSteam і першої в світі технології FreeGlide 3D, забезпечує найкращі результати при прасування вдвічі швидше.

Більш того, інноваційний вертикальний дизайн CareStyle Compact займає на 50% менше місця, ніж інші парогенератори Braun, що залишає вам більше місця на вашій прасувальної дошки і в шафі. Перша в світі підошва FreeGlide 3D забезпечує плавне і швидке ковзання навіть в зворотному напрямку.

Краща підошва від Braun. Унікальне покриття Eloxal Plus забезпечує надзвичайну гнучкість для прискорення процесу прасування. Швидко розгладжуючи одяг, ви отримуєте бажаний результат швидше, ніж будь-коли раніше. Підошва також вдвічі міцніше нержавіючої сталі.

Режим «Eco». Ви можете включити режим «Eco», коли не потрібно багато пара, наприклад для прасування речей з синтетичних тканин. Це зменшить споживання електроенергії на більш ніж 30%. Подвійна подача пара.Проізводіт вдвічі більше пара ніж звичайні праски, що скорочує час прасування вдвічі. Температура пара на 100% вище, тому всі складки легка прибрати всього лише одним рухом.

Ефективна робота парової системи. Більша кількість пара в порівнянні з паровим утюгом.Високое тиск допомагає пару повністю проникати в тканину, щоб з легкістю розрівняти навіть «вперті» складки. Безпечний для одягу. Безпечна і делікатна прасування на всіх тканинах, незалежно від настройки, для захисту вашого одягу від будь-якого пошкодження під час роботи - незалежно від порядку в якому ви гладите.

Автовимкнення. Функція вимикає прилад, якщо він не використовується протягом 10 хвилин. Зручне зберігання шнура. Шнур, що з'єднує праска з підставою, можна легко скласти і помістити в спеціальні кронштейни на підставу для зручного зберігання. Шнур живлення можна швидко і легко обернути навколо базової станції.

Система безпеки блокування. Система безпеки блокування дозволяє безпечно переносити систему навіть тільки за допомогою однієї руки і наповненим резервуаром з водою. Три способи розміщення праски. Швидко і зручно: ви можете "припаркувати" праска в такому положенні, яке найкраще підходить під час прасування: вертикально і горизонтально на прасувальної дошки або вертикально на базі станції. Фільтр проти накипу. Легко і зручно - завдяки фільтру проти накипу, більше не потрібно очищати праску від накипу. Ви отримуєте термін служби системи в 5 разів довше.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3720 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!