За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Офісне крісло Аклас Міраж PB CH D-TILT Чорний (00086054)

код товару: U0913763
4460 грн
Нова ціна:
3980 грн
+128 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Максимальне навантаження, кг 120
Технічне оснащення режим гойдання ,  механізм Deep Tilt ,  наявність підголівника ,  наявність підлокітників ,  регулювання висоти посадки ,  регулювання жорсткості гойдання

Матеріали

Матеріал оббивки сіткатканина
Сидіння м'яке
Матеріал каркаса метал
Підлокітники тверді
Матеріал підлокітників метал
Опори прорезинені ролики

Фізичні характеристики

Высота min, см 110
Висота max, см 120
Ширина сидіння, см 50
Глибина сидіння, см 50
Висота спинки, см 60
Діаметр основи, см 70
Колір каркаса хром
Колір оббивки чорний

Інші

Виробник Аклас
Модель Міраж PB CH D-TILT Чорний
Артикул 00086054
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Крісло АКЛАС Мираж PB CH D-TILT - елегантна модель з лінійки крісел на металевому каркасі. Стильний мінімалістичний дизайн, правильна ергономіка і надзвичайна комфортність - ось складові успіху даного крісла. В цьому кріслі відмінно поєднуються сітчаста оббивка і металевий трубчастий каркас. Ці складові створили неповторний силует: легкий, витончений і водночас міцний і надійний.

Дизайн. Каркас крісла виконаний з хромованого металу, на який натягнута нейлонова сітка. Цей матеріал - основний елемент декору даної моделі, який робить крісло повітряним. У поєднанні зі шляхетним чорним кольором і хромованим деталями таке оформлення робить крісло Міраж універсальним, відповідним до будь-якого інтер'єру.

Оббивка. В якості оббивки в даній моделі використана нейлонова сітка. Цей матеріал має високі показники еластичності, міцності і зносостійкості. Вона відмінно витримує щоденні інтенсивні навантаження в режимі сучасної офісної життя. Сітчаста спинка легко пропускає повітря, а значить сидіти в такому кріслі дуже комфортно, особливо в жарку погоду.

Механізми. Механізм гойдання Deep Tilt, встановлений в даній моделі, дає можливість переключитися від роботи в режим приємного релаксу, не залишаючи робоче місце. Даний механізм має індивідуальну настройку під вагу користувача, яку ви можете робити самостійно за допомогою циліндричної ручки під сидінням. Повернути в робоче положення крісло можна одним рухом руки. Газліфт дозволить відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом відповідно до вашого зростанням.

Підлокітники. У даній моделі оригінальні підлокітники з плоскою металевої труби, яка має гвинтові вигини в місцях кріплення до крісла. Ця деталь в поєднанні з вдосконаленим прихованим кріпленням збільшує жорсткість і надійність конструкції каркаса крісла. Висота підлокітників підібрана таким чином, щоб в нижньому положенні сидіння крісло можна було засунути під робочий стіл і звільнити простір біля столу.

Хрестовина. Ціліснолита хрестовина крісла виготовлена ​​з металу. Завдяки відсутності зварних швів така хрестовина дуже міцна і може витримувати навантаження до 120 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки гарне, а й дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до дряпання. Ролики забезпечать крісло необхідну мобільність. У комплекті йдуть пластикові ролики для м'яких покриттів, які можна замінити на гумові для паркету або ламінату. Для цієї моделі добре підійдуть ролики з хромованими накладками, які також можна замовити додатково.

Особливості. Висока ергономічна спинка з металевої труби має прогин у ділянці нирок, який забезпечує вашій спині комфортну підтримку, а вам гарне самопочуття навіть в кінці насиченого робочого дня. У місці вигину труба каркаса додатково армована, що підвищує її міцність. Посадка помірно жорстка, що добре для збереження правильної постави. Для більшої міцності в сидінні використано додатковий шар оббивки для збільшення міцності та захисту від просідання сітки. Крісло АКЛАС Мираж PB CH D-TILT Чорний (Чорний) - це відмінний варіант офісного крісла для тих, хто любить практичний сучасний мінімалізм в інтер'єрі та відмінну якість. Дана модель також має модифікації з іншим оформленням сидіння та у вигляді конференц-крісла на полозах, що дасть можливість оформити інтер'єр офісу в єдиному стилі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3980 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!