За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники Xiaomi Mi In-Ear Pro 2 Black (ZBW4423TY / QTEJ03JY)

код товару: U0327437
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення дротове
Інтерфейс підключення Jack 3.5 мм

Звук

Опір навушників 32 Ом
Чутливість 100 дБ
Тип випромінювача динамічний

Додаткові характеристики

Довжина шнура 1.2 м
Кількість jack(ів) 1
Кількість PIN (контактів) 4

Фізичні характеристики

Колір Black

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Mi In-Ear Pro 2 Black
Артикул ZBW4423TY / QTEJ03JY
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники Xiaomi Mi In-Ear Pro 2 Black (QTEJ03JY)

Оновлена ​​гарнітура Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro 2 Black отримала оновлені мембрани з графена, що дозволило більш краще передавати низькі і середні частоти без завищення високих. У навушниках використовується якісний кабель з подвійною ізоляцією, який при частих вигинах і розтягуванні не дасть розривів, тим самим продовжуючи термін служби навушників. Для передачі голосу, в Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro 2 Black, використовується MEMS-мікрофон з фірмовою системою пасивного шумозаглушення.

Xiaomi - це бренд великої компанії Сяомей Кецзі, яка була заснована не так давно - в 2010 році. Засновником її і нині власником є ​​фахівець в сфері IT з Піднебесної на ім'я Лей Цзюнь, який відкрив власну справу разом зі своїми партнерами.

З самого початку фірма почала розробляти ОС для смартфонів під назвою MIUI - варіація популярного Android. Вже через 1,5 року Xiaomi випустила перший смартфон під назвою Mi1, який досить-таки тепло був прийнятий у китайців. Ще через рік - Mi2, продажі якої підскочили аж до 11 мільйонів чоловік, а це в десять разів більше, ніж IPhone 1 і майже стільки ж, скільки IPhone 3G за весь час.

Xiaomi, як і будь-який інший бренд, чий продукт містить як позитивні, так і негативні сторони, може похвалитися величезною кількістю відгуків, які накопичилися за останні роки його популярності. Ні для кого не секрет, що багато людей з недовірою ставляться до продукції китайських брендів і насилу вирішуються придбати таку техніку, побоюючись, що вона виявиться ненадійною або недовговічною. Ми можемо виділити основні плюси і мінуси смартфонів Сяомей, а вибирати, що купувати - вирішувати вам.

Ціна. Це перший і, мабуть, основний критерій вибору саме Сяомей багатьма користувачами. Навіть на тлі величезної кількості конкурентів в Китаї Сяомей явно виграє за вартістю. Якщо порівнювати схожі моделі у Xiaomi і інших брендів (тих же Meizu, наприклад), то перший надає більш якісний і потужний продукт або ж пропонує такий же варіант, але за нижчою ціною.

Власна операційна система. У будь-якій ОС будуть свої недоліки, проте критикувати MIUI стане тільки той, хто нею ніколи не користувався. Вона, як і IOS, спочатку злегка незвична, проте через деякий час ви настільки звикнете до неї, що не зможете користуватися нічим іншим просто через її максимальної зручності, багатофункціональності, а також плавності і легкості в роботі.

Сяомей як компанія, яка виробляє не тільки бюджетники, а й топові гаджети, завжди дотримується суворого правила - якщо випускається смартфон буде флагманом, то тут не місце економії на «залізі» - воно повинно бути кращим і при цьому найдоступнішим на ринку. Збитку швидкодії смартфону не повинно бути абсолютно ніякого, а якістю збірки навіть в бюджетних моделях можуть позаздрити і багато флагмани в світі смартфонів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

799 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!