За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники Sades Wolfang Black/Blue (SA901-B-BL)

код товару: U0313549
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Підключення дротове
Конструкція повнорозмірні
Інтерфейс підключення USB
Тип кріплення наголов'я
Діаметр випромінювача 40 мм

Звук

Опір навушників 32 Ом
Чутливість 111 дБ
Тип випромінювача динамічний

Мікрофон

Чутливість мікрофона 38 дБ
Мінімальна сприймана частота мікрофона 50 Гц
Максимальна сприймана частота мікрофона 10 кГц

Додаткові характеристики

Особливості кнопка включення/вимикання мікрофона ,  регулятор гучності
Довжина шнура 2.2 м

Фізичні характеристики

Колір BlueBlack

Інші

Виробник Sades
Модель Wolfang Black/Blue
Артикул SA901-B-BL
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники SADES SA-901 Black / Blue - це важливий аксесуар для будь-якого геймера. Представлена ​​модель має продуману до дрібниць конструкцію, завдяки чому ігровий процес буде максимально комфортним.

Навушники Sades SA-901 обладнані охоплюючими амбушюрами, які закривають вушну раковину повністю і рухливими чашками з шкірозамінника для максимально комфортного використання. Також модель Sades SA-901 обладнана ергономічним мікрофоном, який потрібно в деяких багатокористувацьких іграх і спілкуванні в Skype.

Мікрофон розташований на навушниках, а не на дроті. Він має рухоме кріплення, завдяки чому його можна прибрати в випадках, коли в ньому немає необхідності. Гарнітура обладнана регулятором гучності і вимикачем мікрофона розташованим на дроті. Оголовний тип конструкції навушників дозволяє їм максимально комфортно триматися на голові будь-якого розміру, що робить пристрій універсальним.

Модель Sades SA-901 буде відмінним рішенням для покупки в якості ігрової гарнітури. Вона дуже легка і комфортна, в ній можна перебувати необмежений час і проводити багатогодинні битви, забуваючи, що навушники на голові. У плюси, природно, йде продумана ергономіка і відмінну якість звуку.

Звук 7.1 і високу якість відтворення: Гарнітура Sades SA-901 Wolfang відрізняється приголомшливим об'ємним звуком, завдяки якому гравець може зануритися в саму гущу подій гри. Об'ємний звук - це перевага перед противниками, адже ви завжди зможете точно визначити джерело звуку і місце розташування суперника. Вбудовані динаміки з потужними басами забезпечують реалістичне відтворення вибухів.

USB-гарнітура Sades SA-901 з об'ємним звуком 7.1 поставляється з програмним забезпеченням, за допомогою якого можна самому налаштувати звук. Ви можете легко встановити рівні високих і низьких частот, налаштувати голосові ефекти, а також використовувати гарнітуру як диктофон.

Компанія Sades є дочірньою компанією Dongguan Huaye Electronics Technology Co., Ltd., яка спеціалізується на розробці, дизайні та виробництві ігрових гарнітур і інший ігровий комп'ютерної периферії.

Уже понад 15 років основним завданням висококваліфікованих інженерів компанії Sades є досягнення максимально якісного звуку в гарнітурах, що дає можливість геймерам повністю поринути в гру і отримати максимальне задоволення, досягти нових вершин в киберспорте.

Продукція компанії Sades була задіяна в багатьох проектах і змаганнях серед геймерів у різних куточках світу. Компанія отримала блискучі відгуки від клієнтів і професійних учасників команд кіберспорту.

Sades - це не тільки стильний і сучасний дизайн, а й високоякісні матеріали і копітка робота кращих фахівців компанії над кожною новою розробкою, що дає в результаті продукт високої якості.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

977 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!