За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники HyperX Cloud Core Gaming Black (KHX-HSCC-BK)

код товару: U0322036
Ціна за одиницю:
1999 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення дротове
Конструкція повнорозмірні
Інтерфейс підключення Jack 3.5 мм
Тип кріплення наголов'я
Діаметр випромінювача 53 мм

Звук

Опір навушників 60 Ом
Чутливість 98 дБ
Тип випромінювача динамічний

Мікрофон

Чутливість мікрофона 39 дБ
Мінімальна сприймана частота мікрофона 100 Гц
Максимальна сприймана частота мікрофона 12 кГц

Додаткові характеристики

Особливості знімний мікрофон
Довжина шнура 1 м
Кількість jack(ів) 2 ,  1

Фізичні характеристики

Колір Black

Інші

Виробник HyperX
Модель Cloud Core Gaming Black
Артикул KHX-HSCC-BK
Гарантія, міс 24
Штрихкод 740617240078
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники Kingston HyperX Cloud Core Gaming Black (KHX-HSCC-BK)

Висока якість звуку і комфорт в тривалих ігрових сесіях. Детальна звукова сцена для шутерів від першої особи та ігор у відкритому середовищі. Гарнітура HyperX Cloud Core відтворює звук c високою вірністю в розширеному діапазоні частот, створюючи чітку і детальну звукову сцену, що дозволяє визначати місце розташування супротивників на слух. Hi-Fi динаміки 53 мм з неодимовими магнітами і закрита конструкція. 53-міліметрові динаміки навушників розташовані в закритих чашах, що забезпечує високу якість передачі всього розширеного діапазону частот і відмінну звукоізоляцію.

Металева конструкція і фірмова піна з пам'яттю форми. Гарнітура HyperX Cloud Core забезпечена надійним і міцним металевим каркасом. Його наголов'я покрито високоякісним шкірзамінником, а амбушюри виконані з фірмовою піни з пам'яттю форми. Така конструкція забезпечує довговічність гарнітури і винятковий комфорт протягом довгих ігрових сесій.

Сумний мікрофон з функцією шумозаглушення. Гарнітура оснащена знімним мікрофоном з функцією шумозаглушення. Він забезпечує чисту передачу голосу без сторонніх шумів і перешкод, підвищує розбірливість і загальну якість спілкування в ігрових чатах. Гарнітура сертифікована TeamSpeak і Discord і сумісна з додатками Skype і Mumble. Сумісність з широким діапазоном платформ. Гарнітура HyperX Cloud Core сумісна з ПК, Xbox One * і Xbox One S *, PS4, PS4 Pro, Mac і мобільними пристроями стандарту CTIA.

Американське підприємство під назвою Kingston Technology представляє собою найбільшу світову приватну багатонаціональну корпорацію. Даний концерн спеціалізується на виробництві комп'ютерної периферії і комплектуючих (флеш-пам'ять, DRAM-модулі, вінчестери та інше). Головний офіс Kingston розташовується в американському штаті Каліфорнія.

Штат співробітників даного підприємства складає близько п'яти тисяч чоловік. Офіційні представництва та виробничі активи Kingston розташовані в Америці, а також в таких країнах, як Великобританія, КНР, Ірландія і Тайвань. Kingston - це один з найбільших незалежних світових виробників модулів пам'яті. На даний момент компанія контролює близько 50% цього ринку.

 Крім того, цей американський виробник є постачальником номер один такий периферії, як флеш-пам'ять, другим за величиною в світі виробником такої продукції, як USB-накопичувачі і займає третє місце в світі з продажу флеш-карт. Підприємством організована розвинена міжнародна мережа дилерів, OEM-клієнтів, реселерів і роздрібних реалізаторів, що охоплює всі континенти. Kingston Technology входить в першу сотню найбільших приватних американських компаній за версією Forbes і займає шосте місце в цій же категорії за версією Inc.com.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
1
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

18 червня 2020
imgimgimgimgimg

Итак, пользуюсь этой гарнитурой уже 3,5 года. Первое: Протереть тряпочкой для очков, - и можно ставить на полку магазина. Выглядит как новая, потому что кожзам хороший и все еще жив а конструкция мощная, на оголовье не появилось складок. Касательно звука: оба динамика спустя все это время не начали хрипеть, оба работают с одинаковой громкостью. Качество звука - на высоте, но из-за высокого импеданса требует хорошей звковой карты. С телефона RedmiNote 8 - звук так себе, тихий, плоский. Не вытаскивает. Так же как и H310M-K. Забавно то, что простенький ЦАП для наушников с алиэкспресс за 12$ и невыговариваемым названием "прокачиват" звук в несколько раз. И все вопросы о "плоском" "ненасыщенном" исчезают. ИМХО - лучшее предложение на нашем рынке. Но требует хорошей аудиокарты. И микро так себе.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
19 червня 2020

Благодарим за то, что поделились своим опытом использования, Кирилл!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
12 червня 2020
imgimgimgimgimg

Это лучшая гарнитура за 60 долларов! Удобство, звук, корпус - все супер. И самое главное - ничего лишнего! Попробовал послушать с свуковой картой Asus xonar u7, - понял что звуковой карты моей мат. платы вообще не достаточно чтобы раскачать эти уши.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 квітня 2020
imgimgimgimgimg

Эдинственная проблема - звук. Он какойто не обьемный что-ли, какойто не такой. Не понятно почему

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
1999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!