За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор ViewSonic VA2719-2K-SMHD (VS16861)

код товару: U0311522
Ціна за одиницю:
9102 грн
+168 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 27"
Тип матриці S-IPS
Роздільна здатність 2560 x 1440
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування LED
Покриття матове
Час реакції матриці 5мс (GtG)
Яскравість 300 кд/м2
Контрастність статична 1000:1
Контрастність динамічна 50 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 1.07 млрд
Крок між пікселами, мм 0.233

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 х DisplayPort1 х 3.5мм Mini-Jack1 х HDMI

Електричні параметри

Споживана потужність в робочому режимі 33 Вт

Додатково

Регулювання положення регулювання нахилу
Вбудовані колонки 2 х 3 Вт

Фізичні характеристики

Колір чорний

Інші

Виробник ViewSonic
Модель VA2719-2K-SMHD
Артикул VS16861
Гарантія, міс 24
Штрихкод 766907899139
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Монітор Viewsonic VA2719-2K-SMHD (VS16861) - це універсальний 27-дюймовий WQHD монітор з тонкою рамкою, який призначений для перегляду будь-якого контенту як на роботі, так і для розваги.

Завдяки тонкій рамці VA2719-2K-SMHD користувачі можуть ставити поруч кілька моніторів для оптимізації робочого процесу. Вбудовані входи HDMI і DisplayPort пропонують будь-які можливості підключення.

Чудова  роздільна здатність WQHD. Сила в цифрах. Ця 27-дюймова панель з роздільною здатністю 2560 x 1440 WQHD надає користувачам такі переваги, як підвищена чіткість зображення, можливість вмістити на екрані більше вмісту, більш швидка прокрутка і до 70% більше простору екранного робочого столу, ніж на стандартному дисплеї Full HD (1920 x 1080); робота з проектами та виконання декількох завдань одночасно ще ніколи не були такими простими.

Сучасний дизайн з інноваційною концепцією. Позбавляйтеся від колишніх громіздких рамок і насолоджуйтеся модним дизайном. Тонка рамка розширює зону видимості і дозволяє створювати цілісну конструкцію з декількох моніторів.

Завдяки технології SuperClear кут огляду ставати значно більше. Насолоджуйтесь точними, живими квітами та стійкими рівнями яскравості з будь-якої точки огляду. Завдяки застосуванню технології панелей SuperClear IPS якість зображення на моніторах VA2719-2K-SMHD залишається незмінним, коли ви дивитеся на нього зверху, знизу, спереду або збоку.

Насолоджуйтесь реалістичним зображенням з 10-бітовим кольором. 10-бітний колір дає більш багате і живе відтворення кольорів, через що зображення на моніторі VA2719-2K-SMHD перевищує всі ваші очікування.

Гнучкі можливості підключення. Вхідні роз'єми HDMI і DisplayPort дозволяють без праці підключати монітор практично до будь-яких периферійних пристроїв. Вбудовані динаміки з потужним різноспрямованим звуком. Монітор має два динаміками по 3 Вт, що додають до виключної чіткості зображення реалістичний стереозвук, який можна порівняти з мультимедійними системами.

Дуже комфортний для очей. Завдяки застосуванню технологій Flicker-Free і Blue Light Filter очі не втомлюються навіть при тривалій роботі. Світлодіодне підсвічування без використання ртуті і енергозберігаючий режим Eco. Режим енергозбереження Eco від ViewSonic підтримує яскравість монітора на оптимальному рівні, що дозволяє зменшити напругу очей і продовжити термін служби лампи монітора. VESA-сумісний кріплення. Розмістіть монітор так, як вам подобається; VESA-сумісний кріплення - це додаткова можливість налаштувати все саме так, як вам необхідно.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
2
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

28 серпня 2020
imgimgimgimgimg

Переваги: доступна ціна для такого розміру і роздільної здатності.
Але якщо придертись, то в цій моделі є проблема, а саме писк в моніторі при світлих кольорах (темний ютуб - тихо, білий гугл - пищить). Писк не гучний, але трохи дратує.
Купуючи цей монік, читав купу відгуків, і подібна хвороба була і у інших користувачів.
Засвітів не виявилось, пощастило.
Але не пощастило на биті пікселі.
При покупці продавці показали, що працює. Протестувати самостійно програмою TFT Test Monitor не дали, бо у них є платна перевірка за 200 чи 250 грн, або купуй і тести вдома і певна кількість зради є нормою.
Так як вважаю, що і сам можу перевірити на БП, то потестував вдома знайшов 1 мертвий піксель.
Отримав неприємний осад, але повертати не став, бо він знаходиться біля рамки і густина пікселів у цього монітора висока, тому без спеціального ПЗ той піксель і не видно на фоні загальної зернистості матового покриття. Пилинки на екрані крупніші, ніж той БП.
Краще й не тестив би, та спав спокійно.
На вбудований звук не варто розраховувати, він, як і у інших моніторів низькоякісний.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
25 квітня 2019
imgimgimgimgimg

Какая частота на максимальном разрешении через displayport?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
26 квітня 2019

Здравствуйте, Максим! Уточнили у производителя - до 60 Гц.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
04 січня 2019
imgimgimgimgimg

Придбав цей монітор для роботи та перегляду фільмів. Перед цим провів моніторінг ринку. Можу сказати що у співідношенні ціна-якість конкурентів у даної моделі я не знайшов. Монітор 2К, кути огляду 178/178, зерно 0,233 мм - у всіх моделей у даній ціновій категорії 0,3. Розподільна здатність 2560 x 1440 WQHD. VESA 100, що для мене важливо, на ніжку навіть не ставив, одразу на стіну. Дуже гарна картинка, соковита дуже чітка, є з чим порівняти - поряд DELL - добре калібруються до пари. Повна підримка на сайті виробника (драйвери та кольорові профілі). З недоліків тільки один на мій погляд - по кутах знизу на чорному доволі сильні засвіти, але це вже як повезе, видно тільки на чорному та в темряві, це відомий недолік IPS матриці, через два дні звик та вже не помічаю. 27 дюмів якраз для маленької кімнати або робочого місця, 24 вже замало, якщо треба працювати з графікою. Меню з багатими налаштуваннями кольору. Трохи незручно розташовани кнопки (позаду панелі, треба натискати на осліп) але в цілому не заважає. Рекомендую для тих в кого бюджет обмежений але потрібна якісна картинка з маленьким зерном. Доставка була швидка, вже на другий день отримав. Дякую. Дуже задоволений придбанням =)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
26 квітня 2019

Дмитро, підкажіть, які кабелі йшли у комплекті?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
26 квітня 2019

Доброго дня! До комплекту входять кабель живлення, HDMI та звуковий кабель, але це може змінюватися виробником без додаткового повідомлення.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
14 січня 2019

Доброго дня! Дякуємо за детальний відгук та за вибір нашої мережі магазинів. Завжди з радістю виконаємо Ваші наступні замовлення!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
9102 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!