За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор Eizo EV2781-BK

код товару: U0917268
Ціна за одиницю:
32579 грн
+770 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 27"
Тип матриці IPS
Роздільна здатність 2560 x 1440
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування LED
Покриття матове
Час реакції матриці 5мс
Яскравість 350 кд/м2
Контрастність статична 1000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Крок між пікселами, мм 0.233
Технології поліпшення зображення Flicker-Free ,  Picture-By-Picture ,  Low Blue Light
Технології синхронізації Adaptive-Sync

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 x Нeadphone1 х HDMI1 х USB Type-C1 х DisplayPort4 x USB 3.1

Електричні параметри

Споживана потужність в робочому режимі 18 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт

Додатково

Регулювання за висотою, мм 180
Вбудовані колонки 2 х 1 Вт
Особливості USB-концентратор

Фізичні характеристики

Розміри з підставкою 369-545 х 611 х 230 мм
Розміри без підставки 357 х 611 х 56 мм
Вага без упаковки 8.5
Колір чорний

Інші

Виробник Eizo
Модель EV2781-BK
Артикул EV2781-BK
Гарантія, міс 60
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Домашній та офісний монітор Eizo FlexScan EV2781-BK

Незалежно від того, використовуєте ви монітор вдома чи в офісі, варто подбати про комфорт очей. Екран Eizo FlexScan EV2781-BK не тільки забезпечує достатній робочий простір для комфортної роботи, але і має високу роздільну здатність. В результаті він відмінно підходить як для введення даних в програми, так і для перегляду фільмів. Крім того, сучасний дизайн приладу елегантно доповнить будь-яке робоче місце.

Універсальне підключення

FlexScan EV2781 оснащений роз'ємом USB-C, який дозволяє відображати аудіо, відео та USB-сигнали, а також заряджати підключені пристрої. Завдяки цьому людям, які переміщаються між робочими станціями або працюють поза офісом, легше та швидше підключати свій ноутбук. Крім того, цей роз’єм USB-C забезпечує потужність до 70 Вт. В результаті він дозволяє зручно заряджати невеликі настільні комп’ютери та ноутбуки без необхідності підключати окреме джерело живлення.

Монітор також оснащений вхідними роз'ємами DisplayPort і HDMI. Вони дозволяють підключати його до різних пристроїв. Широкий вибір роз’ємів особливо корисний в офісах, де використовується «гаряче управління».

Працювати краще і комфортніше

Пройшли ті часи, коли офісна робота означала сидіти за одним робочим місцем цілий день. Такі тренди, як hot desking, BYOD і віддалена робота, впроваджуються все частіше і охочіше. Монітор EV2781 пропонує ряд функцій, які ідеально підходять для такого типу застосування, підвищуючи продуктивність і комфорт користувача.

EV2781 має 27-дюймовий екран із роздільною здатністю WQHD (2560 x 1440), що забезпечує на 1,8 дюйма більше робочого простору, ніж стандартні монітори Full HD (1920 x 1080). Завдяки цьому можна зручно відображати кілька вікон одночасно.

Режим PbyP (Picture-by-Picture) дозволяє відображати зображення з двох різних джерел сигналу поруч без необхідності ручного перемикання між ними. Таким чином ви заощадите час під час зустрічей, наприклад, порівнюючи документи двох співробітників поруч або обмінюючись матеріалами з двох джерел одночасно під час презентації.

Ніжка FlexStand дозволяє зручно регулювати висоту, нахил і поворот екрану. Завдяки цьому ви можете встановити монітор в зручне положення для роботи як сидячи, так і стоячи. Використовуючи регульовану підставку, поверніть екран монітора на 90 градусів у портретний режим, щоб було легше читати довгі документи та веб-сторінки.

Синхронізація налаштувань екрану

Використовуючи безкоштовне програмне забезпечення Screen InStyle, ви можете керувати всіма підключеними моніторами одним дотиком. Просто натисніть кнопку живлення або змініть налаштування кольору на одному моніторі, і програмне забезпечення Screen InStyle автоматично зробить те саме для інших пристроїв. Це означає, що вам не потрібно вручну регулювати налаштування кожного монітора окремо.

Полегшення для очей

Монітор має безліч функцій, які допоможуть вам краще зосередитися на поточних завданнях і зменшать навантаження на очі під час тривалої роботи. Натисніть на функції нижче та дізнайтеся більше.

Автоматичне регулювання яскравості

Датчик Auto EcoView виявляє зміни зовнішнього освітлення протягом дня та автоматично встановлює оптимальний рівень яскравості екрана, щоб уникнути напруги очей.

Гарний огляд з будь-якого ракурсу

Монітор має РК-панель IPS зі світлодіодним підсвічуванням і кутами огляду 178° по вертикалі та горизонталі. Завдяки цьому монітор демонструє мінімальні зміни кольору та контрастності при перегляді екрану під різними кутами, тому ним може комфортно користуватися декілька людей одночасно.

Менше синього світла

Друк офісних документів стає дедалі рідшим, зокрема: через зростання популярності роботи з дому та посилення заходів безпеки. Режим Paper Mode обмежує кількість синього світла, яке випромінює монітор, таким чином запобігаючи напрузі очей під час читання цифрових документів. Використовуючи функцію Auto EcoView одночасно, випромінювання синього світла можна зменшити до 80%.

Зображення без мерехтіння

Причиною поміченого багатьма користувачами мерехтіння, яке викликає швидку втому очей, є метод, який використовується в звичайних моніторах для регулювання яскравості світлодіодного підсвічування. FlexScan використовує гібридне рішення, завдяки якому регулювання яскравості не викликає помітного мерехтіння, зберігаючи стабільність кольору.

Можливість точного регулювання яскравості

У погано освітленому робочому середовищі встановлення низької яскравості екрана найкраще для ваших очей. FlexScan використовує світлодіодне підсвічування, яке дозволяє точно регулювати яскравість екрана та навіть встановлювати її лише на 1% від максимального значення.

Антиблікове покриття

Панель монітора покрита спеціальним покриттям, яке розсіює світло, що відбивається від екрану, і тим самим сприяє зниженню зорової втоми.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

32579 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!