За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор Dell P2419H (210-APWU)

код товару: U0310589
Ціна за одиницю:
7749 грн
+195 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 23.8"
Тип матриці IPS
Роздільна здатність 1920 x 1080
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування LED
Покриття матове
Час реакції матриці 8мс
Яскравість 250 кд/м2
Контрастність статична 1000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Крок між пікселами, мм 0.275

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 х DisplayPort3 x USB 3.02 x USB 2.01 х HDMI1 х VGA

Електричні параметри

Споживана потужність в робочому режимі макс. 40 Вт

Додатково

Фізичні характеристики

Інші

Виробник Dell
Модель P2419H
Артикул 210-APWU
Гарантія, міс 36
Штрихкод 5397184200421
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Бренд, на який можна покластися
Будучи кращим в світі виробником моніторів, компанія Dell пишається своєю непорушною вірністю якості і приділяє пильну увагу проханням і пропозиціям для своїх клієнтів.

Монітор Dell P2419H (210-APWU) - оптимізуйте своє робоче місце з допомогою цього монітора з діагоналлю 23,8", надтонкою фронтальною панеллю, компактною підставою і ергономічними функціями.

Працюйте ефективніше
Більше місця для роботи. Завдяки тонкому корпусу і самій компактній підставі в своєму класі ви можете звільнити дорогоцінний простір на столі.

Створіть простір для ефективної роботи. Конструкція з тристоронньою надтонкою фронтальною панеллю допомагає насолоджуватися практично безрозривним зображенням на кількох моніторах. А при роботі на двох моніторах можна підвищити ефективність своєї роботи на 18%.

Більше варіантів для багатозадачної роботи. Працюйте із задоволенням на кількох екранах і користуйтеся попередньо визначеними шаблонами розміщення вікон додатків за допомогою функції Easy Arrange програмного забезпечення Dell Display Manager. Швидко розміщуйте та упорядкуйте вікна своїх додатків, а також легко продовжуйте роботу з того моменту, на якому ви зупинилися, з допомогою функції Auto-restore.

Стабільна передача кольору і насичені кольори. Технологія планарної комутації (IPS) забезпечує широкий кут огляду і яскравість кольорів незалежно від точки спостереження.

Адаптація під ваш стиль роботи
Чистота і відсутність поплутаних кабелів. Зосередьтеся на роботі, приховавши сплутані кабелі з допомогою вдосконаленого органайзера для кабелів.

Відсутність шкоди для очей. Цей монітор пройшов сертифікацію TUV і оснащений екраном без мерехтіння з підтримкою технології ComfortView, що знижує рівень шкідливого синього світіння. Він забезпечує мінімальне навантаження на очі навіть при тривалому перегляді.

Універсальне регулювання для максимальної зручності роботи. Скористайтеся функціями нахилу, повороту в горизонтальній площині і на 90 градусів, а також регулювання висоти для забезпечення комфортної роботи протягом всього дня. Або виберіть найбільш підходяще кріплення або підставку з безлічі варіантів, включаючи кріплення VESA для більшої універсальності.

Оцінка

5
progress
4
4
progress
3
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

24 лютого 2021
imgimgimgimgimg

Попався з битим пікселем. Прийняли назад без проблем. Монітор 1 зірка. Працівникам brain 5 зірок.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
08 липня 2020
imgimgimgimgimg

Брал этот монитор изначально из-за качества ,компания Dell всегда умела впечитлять качеством своей продукции ,единственный минус всегда был в характеристиках ,так как за эти деньги можно легко найти монитор с ips матрицей на 75гц и лучшим качеством изображения. Но брал именно этот потому как в приоритете было именно качество сборки ,а именно будут ли на мониторе засветы и битые пиксели. При заказе первого монитора от компании Samsung получил монитор с засветами ,который в итоге пришлось отдать назад. При покупке этого думал будет та же ситуация ,так как в интернете начитался про "ips не может быть без засветов" ,но этот монитор как раз таки меня порадовал ,так как сколько я не придирался ,сколько не ходил вокруг него ,но засветов и битых пикселей в итоге не увидел. Что касается зернитости, сетки и остального бреда ,то можно сказать что люди просто зажрались, ведь те кто профессионально занимается графикой ,такой монитор явно брать не будут ,а для обычного пользователя ,будь то программист, монтажер либо комнатный геймер этого монитора хватит с головой. Диагональ монитора кажется большей чем есть на самом деле из-за отсутствия рамок и это выгдят просто отменно. Что касается 60 герц ,то выглядит это не так плохо как звучит, по крайней мере на этом мониторе. В целом монитор порадовал и в планах заказать ещё один ,возможно даже эту модель.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
07 травня 2020
imgimgimgimgimg

Достойный монитор, но есть недостатки.
По плюсам: сборка, дизайн, регулировка экрана, меню с настройками, приятная глазу картинка (понравился Warm пресет), стандартное разрешение. Как бонус Dell запрограммировали одну из кнопок для проверки на битые пиксели без подключения к компьютеру (сейчас за это берут деньги).
По минусам: малые углы обзора и может бликовать, хотя на вид матовый. Если в монитор не бъют лучи солнца или яркое освещение, а голова находится перед монитором в пределах границ экрана, то всё нормально.
Считаю выбор монитора оправданным, хотя углы обзора конечно огорчают, к хорошему быстро привыкаешь, а у старого монитора такой проблемы не было.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
12 лютого 2020
imgimgimgimgimg

Замечательный монитор, всё работает идеально, подправил яркость и контраст на 70% (режим Обычный свет) перестал резать глаза.
Внушительный экран, очень яркий, сочный, насыщенный, контрастный, шустрый, дизайн: безрамочный, тонкий и качество сборки на высшем уровне, углы обзора достаточно хорошие по стандартному кабелю DisplayPort, USB сзади и спереди выручают, нет ничего лишнего, рекомендую!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16 червня 2019
imgimgimgimgimg

На рынке сейчас очень много FullHD мониторов с IPS матрицей, и все со схожими характеристиками. Выбрал именно этот из-за его невероятной подставки, аналогов которой нигде не встречал. Еще приятным бонусом тут является наличие USB 3.0 хаба, что очень удобно, особенно при ограниченном количестве портов на компьютере.
Монитором доволен, - после двух недель использования заказал себе второй такой же.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
18 червня 2019

Спасибо за отзыв, Игорь Игоревич!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
14 березня 2019
imgimgimgimgimg

Очень плохие углы обзора, если смотреть сбоку, то всё как в тумане.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
07 травня 2020

Полностью согласна, по этому параметру проигрывает даже по сравнению со старым монитором Samsung с TN матрицей. Правда я перед ним не скачу, а углы наклона регулируются очень гибко, так что за эти деньги сойдет)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
29 грудня 2018
imgimgimgimgimg

Монитор отличный, глаза не устают даже после долгой работы за монитором. Если у вас видеокарта Nvidia и вы cобираетесь подключать монитор через hdmi, вам нужно выставить полный динамический диапазон в панели управления nvidia, иначе цвета будут бледными. Если же вам это не помогло, как и мне, то скачайте программу NV RGBFullRangeToggle, выберите Set Full Range (0-255) и перезагрузите компьютер. После этого монитор выдаёт отличные цвета.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
7749 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!