За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор Acer Nitro XV253QPBMIIPRZX (UM.KX3EE.P04)

код товару: U0420155
Ціна за одиницю:
9156 грн
+194 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 24.5"
Тип матриці IPS
Роздільна здатність 1920 x 1080
Частота оновлення екрану 144 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування LED
Покриття матове
Час реакції матриці 1мс (MPRT)
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Технології поліпшення зображення ComfyView ,  Game Mode ,  HDR ,  Flicker Free ,  Low Blue Light
Технології синхронізації NVIDIA G-SyncAdaptive-Sync

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 х 3.5мм Mini-Jack2 х HDMI1 х DisplayPort

Додатково

Регулювання положення регулювання нахилу
Вбудовані колонки 2 х 2 Вт

Фізичні характеристики

Колір чорний

Інші

Виробник Acer
Модель Nitro XV253QPBMIIPRZX
Артикул UM.KX3EE.P04
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4710180590081
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ігровий монітор від Acer Nitro отримав 24.5-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD (1920х1080), яка надасть картинці чіткості та реалістичності, та IPS-матрицю, яка дозволяє не спотворювати картинку при зміні кута перегляду. Час відгуку – всього 1 мс. В динамічних іграх такий параметр дуже важливий, так як він відповідає за відсутність шлейфів під час руху персонажу.

Підтримкa NVIDIA G-SYNC

Використовуйте монітор з підтримкою NVIDIA G-SYNC і Adaptive-Sync - насолоджуйтеся плавним відображенням динамічної ігрової графіки без переривань. Монітор активує технологію змінної частоти поновлення (VRR) за замовчуванням при використанні відеокарт NVIDIA GeForce GTX 10 і RTX 20.

Приголомшливі кольори

Пориньте в ігрові світи завдяки гіперреалістичність квітам. Оцініть плавні колірні переходи, точні тіні і однорідне зображення по всьому екрану за рахунок колірного охоплення 90% за стандартом DCI-P3 і показника Delta E <1.

Швидка зміна кадрів

Насолоджуйтесь плавним геймплеєм без затримок завдяки високій частоті оновлення з можливістю збільшення до 144 Гц. А час відгуку 1 мс завдяки Visual Response Boost забезпечить чіткість зображення без розмиття навіть в найдинамічніших сценах.

Комфорт понад усе

Технології Acer BlueLightShield і Flickerless зменшують навантаження на очі. А технології Acer ComfyView і Low Dimming усувають блікованіе екрану і знижують вплив на очі. Приготуйтеся грати кілька годин безперервно з комфортом.

Максимальна ергономічність

Хороший монітор повинен забезпечувати максимум зручності. Кут нахилу від -5 ° до 25 ° дозволить вам працювати з комфортом. Захисний екран запобігає блікованіе екрану при яскравому навколишньому освітленні, тим самим підвищуючи чіткість зображення і знижуючи навантаження на зір. Більш того, він захищає переглядається вміст від чужих очей.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
1

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

26 квітня 2021
imgimgimgimgimg

монитором пользуюсь около 9 месяцев. Хорошая цветопередача, заводская кабибровка меня удовлетворила, очень хорошая подсветка, никаких засветов. Подключил по ДП. 144 Гц отрабатывают свое, был на 60 Гц, 144 и 60 это небо и земля

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
03 жовтня 2020
imgimgimgimgimg

Приобрел данный монитор в надежде что за такую цену не будет подводных камней, но заметил что на белом фоне одна часть монитора сильно желтит. Позвонив в сервис брейн, сказали чтобы выслал им на ремонт, мол скорее всего это гарантийный случай, в сервисе ребята посмотрят. После 10 дневного ожидания раздался звонок "Ваш монитор отремонтирован и готов к выдачи". Спустя еще 3 дня забираю монитор, но при подключении обнаружил что ремонт монитора так и не был осуществлен. После звонка в техподдержку брейн, мне выслали на почту акт о проведении работ где было сказано "Монитор соответствует заявленным характеристикам производителя. Вот теперь думаю что с ним делать, потому как работать за ним не комфорно, одна часть монитора белая вторая желтая. Очень неприятная вышла покупка на 8300 гривен, деньги ушли в никуда.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
08 жовтня 2020

Константин, нам очень жаль, что СЦ не смог помочь Вам в этой ситуации - скорее всего, не удалось воспроизвести условия, при которых появляется данный дефект, поэтому в заключении СЦ было указано, что монитор соответствует заявленным производителем характеристикам. Использовали другой кабель для подключения, проводили калибровку и/или настройку монитора (выбор другого цветового профиля и т.п.)?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13 жовтня 2020

Да, конечно проводилась калибровка монитора. Провел в меню настроек цветовой гаммы около 5 часов - результатов не дало, есть подозрения на то что лампа подсветки с левой стороны нормальная, с правой стороны тусклая - по этому белый цвет сильно желтит.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
23 жовтня 2020

Константин, вы заметили желтизну в течении 14 дней с момента покупки и отправили им обратно или позже ? Если в течении 14 дней, мне не понятно почему магазин ремонтировал, а не делал обмен на новый или возвращал деньги?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 жовтня 2020

Евгений, хотим заметить, что магазин не производит ремонт товаров - этим занимается СЦ, в данном случае монитор был передан во внешний СЦ производителя, который проводил диагностику и сделал вышеупомянутые выводы.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
23 жовтня 2020

Ремонта не было, мне просто выслали его обратно, по мнению сервисного центра Acer - монитор соответствует заявленным характеристикам производителя, то есть они проблемы не увидели. К сожалению сейчас производители мониторов не сильно беспокоятся за то какого качества будет их продукт на выходе, для них главное продажи. Кстати в сервисный центр Acer на протяжении 3 дней звонков - мне так и не удалось дозвониться.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
9156 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!