За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон ZTE Nubia Play 5G 8/128GB Black

код товару: U0534849
Ціна за одиницю:
13072 грн
+550 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G5G

Дисплей

Тип дисплея AMOLED
Діагональ екрану 6.65"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2340 pixels

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 765G
Частота процесора 2.4 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 8 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 4
Основна камера 48 + 8 + 2 + 2 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 12 Mpx
Функції камери геотегінг ,  панорама ,  розпізнавання обличчя ,  HDR ,  спалах ,  автофокус

Програмне забезпечення

Операційна система Android 10
Мультимедіа музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  ігри ,  FM-радіо ,  мобільні сервіси Google
Органайзер світовий час ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  годинник ,  календар

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FI
Навігація GPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 5100 mAh

Додатково

Особливості Fast charging 18W
Вбудовані датчики цифровий компас ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 171.7 x 78.5 x 9.1 мм
Вага 215 г
Колір чорний

Інші

Виробник ZTE
Модель Nubia Play 5G 8/128GB Black
Артикул Nubia Play 5G 8/128GB Black
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6902176906909
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сучасний смартфон для ігор і розваг

Смартфон Nubia Play 5G створений спеціально для шанувальників мобільних ігор. Великий FHD+ AMOLED дисплей з частотою оновлення до 120Гц забезпечує багато місця для творчості і відпочинку, потужна батарея дає цілий день автономності. Сучасний процесор Qualcomm Snapdragon 765G дозволяє грати в будь-які «важкі» ігри, працювати з ємними додатками, користуватися режимом мультизадачності.

Потужна мобільна платформа

Nubia Play 5G не знає собі рівних у швидкодії і продуктивності. Сучасна мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 765G з частотою процесора до 2.4 ГГц доповнена оперативною пам'яттю до 8 Гб і вбудованою пам'яттю до 256 Гб, щоб забезпечити стабільну роботу в режимі багатозадачності і перевагу в будь-який динамічній грі.

Плавне і чітке зображення

AMOLED дисплей діагоналлю 6,65 дюйма і роздільною здатністю 2340х1080 має кінематографічне співвідношення сторін 19.5:9 і характеризується чудовою передачею кольору і деталізацією. З частотою оновлення до 120 Гц і частотою дискретизації до 240 Гц вам забезпечені непередавані відчуття від перегляду відео і управління в грі. Сертифікація TÜV Rheinland гарантує мінімальний вплив шкідливого синього світіння на зір.

Багато годин гри

Акумулятор ємністю 5100 мАг і інноваційні технології ефективного енергоспоживання дозволяють Nubia Play 5G відпрацювати багато годин без підзарядки. Підтримка швидкої зарядки потужністю 30 Вт дає можливість поповнити ресурс батареї прямо перед виходом з дому.

Чотири камери для приголомшливих знімків

В системі камер Nubia Play 5G встановлені сенсори 48, 8, 2 і 2 Мп. Головний модуль побудований на сенсорі Sony IMX582, у другому модулі використовується надширококутний об'єктив для створення панорамних знімків, третій модуль призначений для режима макрозйомки, четвертий відповідає за глибину кадру.

Завжди на зв'язку

Підтримка бездротового стандарту WIFI 6 дозволяє передавати дані до 40 % швидше в порівнянні з попереднім стандартом WIFI 5, забезпечує більш стабільне з'єднання і мінімізує енергоспоживання. Стандарт 5G з низькою затримкою сигналу збільшує швидкість передачі даних на стільки, що завантаження сезону улюбленого серіалу займе всього 5-10 хвилин.

Футуристичний і прогресивний
Заворожлива гра світла і тіні, чіткі лінії та мінливі відтінки. Дизайн Nubia Play 5G, що немов прийшов з майбутнього, кидає виклик загальноприйнятим стандартам в візуальному оформленні смартфона. Поєднуючи при цьому в своєму корпусі зі скла та металу привабливість, практичність і функціональність.
Яскравий. Плавний. Великий
Nubia Play 5G отримав 6,65-дюймовий AMOLED-дисплей, що ідеально підходить для ігор. Завдяки неймовірно високій частоті оновлення 120 Гц, він робить графіку і відео максимально плавними. А OLED технологія та широке охоплення колірного простору DCI-P3 роблять ігри ще більш захоплюючими. У поєднанні з частотою відгуку сенсорного шару в 240 Гц це дозволяє з великим задоволенням зануритися в світ професійних ігр та віртуальних розваг.
Продуктивність
Смартфон отримав передовий процесор Qualcomm Snapdragon 765G а також адаптер Adreno 620, тому він легко обробить «важкі» програми і програми в високих налаштуваннях графіки. Операційна система Android 10 і фірмова оболонка Nubia UI 8.0, дарують пристрою підвищений функціонал, корисні віджети і зручний інтерфейс.
Функція Touch Choreographer
Насолоджуйтесь надшвидким ігровим процесом без затримок. Новий Nubia Play 5G з технологією компенсації кадрів Touch Choreographer гарантує стабільність при будь-якій частоті кадрів у грі.
Екстремальне охолодження для екстремальних ситуацій
Навіть в самі напружені моменти Nubia Play не підведе вас. Технологія рідинного охолодження ICE 2.5, що використовується в смартфоні, передає тепло від ЦП та інших компонентів, через ряд шарів і велику трубу розміром 61 мм. Що сприяє ефективному охолодженню елементів та зменшує нагрівання аж до 16°C.
Сканер відбитків пальців в екрані
Не витрачайте час даремно. Розблокуйте свій смартфон одним рухом за допомогою підекранного датчика відбитків пальців. Це не тільки зручно і швидко, але й надійно.
48-мегапіксельна камера Quad HD для неймовірно чітких фото
Nubia Play 5G добре показує себе і в фотографії. Його головний об'єктив з новітньою CMOS-матрицею Sony IMX582 і роздільною здатністю 48 Мп, а також підтримка інтелектуальних алгоритмів Neovision AI, дозволяють отримувати дуже чіткі знімки вдень або вночі. У той час як додаткові камери, в числі яких надширококутна з охопленням у 120° і два датчики по 2 Мп ще більше розширюють можливості для зйомки.
Подвійний мікрофон. Чітке звучання
Коли ви граєте і тримайте екран горизонтально, легко закрити мікрофон і вплинути на голосове спілкування з товаришами по команді. З Nubia Play це не проблема, завдяки подвійним мікрофонам на протилежних сторонах смартфона. Будь то гра або простий дзвінок, вони забезпечують чіткий звук і дозволяють завжди залишатися на зв'язку.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

13072 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!