За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Samsung SM-M315F/128 (Galaxy M31 6/128Gb) Blue (SM-M315FZBVSEK)

код товару: U0401264
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея Super AMOLED
Діагональ екрану 6.4"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels

Процесор

Процесор Exynos 9611
Частота процесора 2.3 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 6 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 512 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 4
Основна камера 64 + 8 + 5 + 5 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 32 Mpx
Функції камери HDR ,  розпізнавання обличчя ,  панорама ,  спалах ,  геотегінг ,  автофокус

Програмне забезпечення

Операційна система Android 10
Мультимедіа ігри ,  FM-радіо ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр

Бездротові технології

Бездротові підключення WI-FIBluetoothNFC

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 6000 mAh

Додатково

Вбудовані датчики датчик наближення ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  гіроскоп
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 159.2 x 75.1 x 8.9 мм
Вага 191 г
Колір синій

Інші

Виробник Samsung
Модель SM-M315F/128 (Galaxy M31 6/128Gb) Blue
Артикул SM-M315FZBVSEK
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Лаконічний і ергономічний дизайн

Смартфон Samsung Galaxy M31 гарантовано стане відмінним інструментом для повсякденного використання. Даний гаджет розроблений з урахуванням всіх актуальних тенденцій і потреб користувачів. Саме тому дана модель самсунг є результатом високоефективного поєднання стильного і ергономічного дизайну, потужної апаратної конфігурації та широкого спектру функціональних можливостей. Корпус смартфона виготовлений зі скла. Застосування даного матеріалу дозволило надати цьому гаджету візуально привабливий зовнішній вигляд. Крім того, всі елементи керування розташовані таким чином, щоб забезпечити максимально комфортну взаємодію з девайсом.

Створений для ваших яскравих вражень

Відкрийте вікно в світ неймовірно якісного зображення зі смартфоном Samsung Galaxy M31, який оснащений сенсорним дисплеєм діагоналлю 6.4 дюйма. Він зручний як для перегляду мультимедіа, так і для виконання різних повсякденних завдань. Завдяки вузьким рамкам екран займає фактично всю площу передньої панелі гаджета. Роздільна здатність дисплея становить 2340 x 1080 пікселів, що забезпечує передачу зображення з високим рівнем деталізації. Крім того, в даній моделі самсунг реалізована матриця типу Super AMOLED. Вона характеризується здатністю передавати реалістичну картинку з глибокими і насиченими кольорами, а також високим рівнем яскравості і контрастності. Ще однією перевагою цього типу матриць є широкі кути огляду. Завдяки цьому картинка залишиться чіткою і контрастною, незалежно від того, під яким кутом ви дивитеся на екран.

Швидкий і продуктивний

Розкрийте весь потенціал смартфона Samsung Galaxy M31 завдяки задіяній в ньому потужній «начинці». Даний гаджет обладнаний 8-ядерним процесором Exynos 9611, який отримав чотири високопродуктивні ядра з частотою 2.3 ГГц і чотири енергоефективні ядра з частотою 1.7 ГГц. Його продуктивності цілком достатньо для обробки навіть складних завдань, а також одночасної роботи з декількома додатками. За обробку графіки в мобільному пристрої відповідає відеочіп ARM Mali-G72 MP3. Він демонструє високий рівень продуктивності при запуску навіть сучасних мобільних ігор. Крім того, даний телефон самсунг відрізняється великим об'ємом оперативної пам'яті (6 ГБ), що гарантує високий рівень швидкодії всієї системи. Також смартфон отримав 128 Гб вбудованої пам'яті, яку можна розширити за допомогою карт microSD (до 512 ГБ).

Розкрийте ваш творчий потенціал

Здійсніть ваші творчі ідеї в фото- і відеозйомці зі смартфоном Samsung Galaxy M31. Він може похвалитися задіяною в ньому основною камерою, яка представлена ​​модулями 64 Мп + 8 Мп + 5 Мп + 5 Мп. Задіяний в даному гаджеті головний 64-мегапіксельний модуль надає вам можливість створювати високодеталізовані знімки і відео. Крім того, смартфон отримав ширококутний модуль з матрицею на 8 Мп, який дозволяє створювати чудові панорамні знімки. Також гаджет обладнаний макромодулем і спеціальним сенсором для оцінки глибини сцени. Реалізований в основній камері смартфона функціонал автоматичного фокусування дозволяє швидко навести фокус на об'єкт зйомки. Крім того, даний девайс здатний записувати відео зі стереозвуком. Також смартфон Samsung обладнаний 32 Мп фронтальною камерою, за допомогою якої ви зможете створювати якісні портретні знімки, а також здійснювати відеодзвінки.

Витримає будь-які випробування

Зі смартфоном Samsung Galaxy M31 ви зможете завжди залишатися на зв'язку з рідними і близькими. Це стало можливим завдяки задіяній в цьому дейвасі батареї ємністю 6000 мАг, яка забезпечує тривалий період автономної роботи мобільного пристрою. Крім того, в гаджеті реалізований функціонал оптимізації енергоспоживання, що дозволяє значною мірою збільшити час роботи смартфона без додаткової підзарядки. Також дана модель самсунг отримала підтримку швидкої зарядки. Завдяки цьому ви зможете витрачати набагато менше часу на підзарядку вашого девайса.

Надійний захист ваших даних

Реалізовані в даній моделі самсунг системи захисту перешкоджають несанкціонованому доступу до вашої особистої інформації. Смартфон Samsung Galaxy M31 обладнаний сканером відбитків пальців, який розташований на його задній панелі. З його допомогою ви зможете розблокувати гаджет всього одним дотиком. Завдяки цьому вам не доведеться витрачати час на введення складних паролів або графічних ключів для розблокування девайса. Крім того, в цьому мобільному пристрої реалізований функціонал розпізнавання обличчя. Таким чином, ви зможете розблокувати смартфон, просто подивившись на його фронтальну камеру.

Додаткові параметри

Серед переваг Samsung Galaxy M31 також можна виділити реалізовану в ньому підтримку стандарту 4G. Завдяки цьому ви зможете оцінити всі переваги швидкісного мобільного інтернету. Це дозволить вам витрачати менше часу на завантаження даних з інтернету, а також дивитися відео з онлайн-сервісів без затримок. Ще однією перевагою цього гаджета є задіяний в ньому модуль NFC. З його допомогою ви зможете використовувати смартфон для оплати покупок. Також дана модель Samsung отримала два слота для SIM-карт, завдяки чому ви зможете використовувати тарифи двох операторів мобільного зв'язку. В якості операційної системи на телефоні встановлена ОС Android 10, яка може похвалитися широким спектром функціональних можливостей, а також простим і зручним керуванням.

Оцінка

5
progress
6
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

25 липня 2020
imgimgimgimgimg

Телефон супер (екран, камери, пам'ять, аккумулятор).

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
07 червня 2020
imgimgimgimgimg

Пользуюсь чуть больше 2-х недель.. всё устраивает.. шустрый, не зависает и делает хорошие фото.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
03 червня 2020
imgimgimgimgimg

Надёжный телефонный аппарат с наличием большинства необходимый функций. Покупкой довольна, доставили быстро в заявленные сроки.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
05 червня 2020

Спасибо за покупку, Артём!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
03 червня 2020
imgimgimgimgimg

Телефон купив не тут. Поки що задоволений на 100% за такі гроші .

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
21 травня 2020
imgimgimgimgimg

Вообще дизайн огонь, в руке лежит идеально, процессор уже проверенный и хорошо работает, батарея огонь, всем рекомендую

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13 квітня 2020
imgimgimgimgimg

Отличный телефон, пользуюсь 2 недели недостатков не выявил. Больше всего радует батарея, которая реально держит 3 дня активного использования.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
7299 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!