За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Samsung SM-G950FD/M64 (Galaxy S8) Black (SM-G950FZKDSEK)

код товару: U0228327
Ціна за одиницю:
14055 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900

Дисплей

Тип дисплея Super AMOLED
Діагональ екрану 5.8"
Роздільна здатність екрану 1440 x 2960

Процесор

Процесор Exynos 8895
Частота процесора 2.3 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 256 Gb

Камера

Основна камера 12 Mpx
Фронтальна камера 8 Mpx
Функції камери панорама ,  геотегінг ,  автофокус ,  HDR ,  розпізнавання обличчя ,  спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android 7.0
Мультимедіа ігри ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр
Органайзер нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація BeiDouGalileoGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB 3.1 (Type-C)audio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 3000 mAh

Додатково

Особливості Always-on display ,  IP68 certified ,  Gorilla Glass 5 ,  3D Touch ,  Samsung Pay
Вбудовані датчики Iris scanner ,  SpO2 ,  heart rate ,  G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп ,  барометр ,  цифровий компас
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Розміри (мм) 148.9 x 68.1 x 8 mm
Вага 155 г
Колір чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель SM-G950FD/M64 (Galaxy S8) Black
Артикул SM-G950FZKDSEK
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8806088704944
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Samsung Galaxy S8

Ера без кордонів. Вершина інновацій Galaxy
Galaxy S8 руйнує існуючі уявлення про форм-факторі мобільних пристроїв і стирає будь-які межі між реальним і віртуальним. 5.8-дюймовий дисплей Infinity з ефектом повного занурення і закругленими гранями. Віртуальна кнопка «Додому» і режим багатозадачності. Новий 10-нм процесор і на 50% більш потужний графічний чіп. Ідеальне якість фотографій навіть в нічний час, миттєва фокусування камери Dual Pixel і професійні налаштування. Ви отримаєте неймовірно функціональний і надійний смартфон. Сканер сітківки ока і розпізнавання особи дозволяють розблокувати апарат і зберегти персональні дані в абсолютній безпеці.

Дизайн. Безмежність інновацій
Новий Galaxy S8 – вершина інновацій в кожній деталі. Безрамковий дисплей створює особливу атмосферу занурення в ультракачественные знімки, фільми та динамічні ігри. Завдяки витонченим лініях і плавно заокругленими гранями смартфон виглядає неймовірно стильно. Симетричний дизайн та інноваційний форм-фактор гарантують зручне управління Galaxy S8 навіть однією рукою. Ви можете стати щасливим володарем флагмана в кольорах «чорний діамант», «жовтий топаз» і «містичний аметист».

Чудовий дисплей
Вигнутий з двох сторін безрамковий дисплей Samsung Galaxy S8 створений для оптимальної якості зображення. Ви зможете відчути кожну деталь зображення і вийти за рамки звичного. 5.8-дюймовий Super AMOLED-дисплей гарантує природне перенесення кольорів, великий запас яскравості і контрастності. Листуйтеся з друзями в соціальних мережах, не відволікаючись від перегляду фільму, або працюйте над презентацією, обговорюючи її з колегами, і все завдяки режиму багатозадачності.

Новий формат управління
Оновлена кнопка «Додому» тепер віртуальна. Як і кнопки «Недавні програми» і «Назад», вона стала частиною інтерактивного рідкокристалічного дисплея. Ці кнопки управління мають тактильний відгук, представляючи вам новий рівень взаємодії з ними.

Ідеальні selfie в будь-який час доби
Фронтальна камера з роздільною здатністю 8 Мп і світлосильним об'єктивом робить ідеальні знімки навіть вночі. Інтелектуальне автофокусування з функцією розпізнавання осіб забезпечує чіткі і виразні selfie.

Професійна камера завжди під рукою
Камера Dual Pixel c роздільною здатністю 12 Мп демонструє чудовий результат навіть при зйомці динамічних сцен. Миттєве автофокусування і технологія мультикадровой зйомки забезпечують чітке зображення без ефекту «змазування». Завдяки збільшеним пікселям матриці і светосильному об'єктиву f/1.7 ви отримаєте деталізовані і насичені знімки навіть в умовах недостатнього освітлення. У режимі «Про» можна детально налаштувати витримку, баланс білого і експозицію, щоб отримати справжній фотошедеври.

Абсолютна безпека. Новий рівень надійності
Samsung S8 отримав сканер сітківки ока, що гарантує найбільш зручний і надійний захист вашого смартфона. Оскільки райдужну оболонку неможливо підмінити, ніхто не зможе отримати доступ до ваших даних. Ви зможете розблокувати смартфон будь-яким зручним способом: за допомогою погляду, відбитка пальця або за допомогою розпізнавання особи. Більше не потрібно запам'ятовувати складні паролі і переживати, що хтось їх побачить. Зберігайте особисті документи, банківські картки та інші конфіденційні дані в удосконаленій Захищеної папки.

Пило - та вологозахист
S8 відповідає стандарту IP68, що гарантує повний захист від пилу і вологи. Апарат витримує короткочасне занурення у воду до 1.5 метра. Ви можете сміливо взяти смартфон в басейн, робити шикарні знімки у воді або відповідати на важливі дзвінки під зливою.

Максимальна продуктивність Повна свобода
Новий 10-нм процесор Samsung Galaxy S8 став на 21% могутніше в порівнянні з попереднім поколінням. Миттєвий відгук, швидке перемикання між завданнями і неймовірна продуктивність у вимогливих іграх вам забезпечені. Енергоефективний чіп і акумулятор ємністю 3000 маг дозволять забути про постійні підзарядка. Завдяки новому стандарту Wi-Fi 1204-QAM і технології мобільного інтернету LTE Cat. 16 швидкість з'єднання зросла на 20% у порівнянні з Galaxy S7. Підтримка Vulkan в тандемі з неймовірним дисплеєм подарують вам неймовірні емоції під час занурення у віртуальний світ.


Оцінка

5
progress
7
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

14 лютого 2019
imgimgimgimgimg

Номальная такая трубка

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
25 травня 2018
imgimgimgimgimg

Безрамочные смартфоны – прям как из будущего. Ни в какое сравнение с прошлыми поколениями не идет. И дизайн офигенный, и начинка мощная. Игры тянет без проблем, показатели производительности оставляют позади надоевшие яблоки и других производителей смартфонов этого года. Стоит каждой потраченной копейки.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16 травня 2018
imgimgimgimgimg

Давно ждал выхода SAMSUNG GALAXY S8. Очень уж хотелось телефон с такими крутыми характеристиками и дизайном. Взял тут, на brain.com.ua. Порадовала бесплатная доставка. Надо будет еще заказывать тут.

Був вам корисний цей відгук?
()
(3)
24 квітня 2018
imgimgimgimgimg

Отличная модель, если бы мне предложили на выбор этот вариант или айфон, то, совершенно не колеблясь, выбрал бы с 8. Камера на высшем уровне, как и скорость процессора. Единственное, что долго привыкал к таким нестандартным параметрам. Также минусом является то, что на данную модель не нашел подходящего стекла, подобрал одно, но оно покрывает экран не полностью.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
11 квітня 2018
imgimgimgimgimg

Никакой айфон не сравнится с этим творением, а стоимость при этом намного приятнее. Мне его подарили на новый год, и поскольку я являюсь поклонником данного производителя, то радости не было предела. Пользуюсь уже больше 3х месяцев, никаких нареканий не имею.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
21 березня 2018
imgimgimgimgimg

Сначала подумала, что это несчастная пародия на 10-ку от яблока, но нет. Очень качественное исполнение данной модели и багов по сравнению с Айфоном Х нет. Поначалу было довольно непривычно с таким экраном, но очень быстро освоилась. Простая начинка, без излишества.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
02 березня 2018
imgimgimgimgimg

Месяцем ранее купила себе Айфон 10, но всегда была поклонницей самсунгов. Как только взяла в руки 8С, поняла, как сильно я ошиблась, на следующий день продала десятку и купила эту модель. Всем очень довольна!

Був вам корисний цей відгук?
()
(3)
14055 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!