За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мишка Redragon Samsara (70245)

код товару: U0169232
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 18 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 18 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 18 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип датчика лазерний
Сенсор Avago 9800
Роздільна здатність (max) 16400 dpi
Роздільна здатність (min) 50 dpi

Додаткові характеристики

Кількість кнопок 15
Довжина кабеля 1.8 м

Фізичні характеристики

Розмір велика
Розміри 123 x 81 x 42 мм
Колір чорний

Інші

Виробник Redragon
Модель Samsara
Артикул 70245
Гарантія, міс 18
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мишка Redragon Samsara (70245)
Обойма на 8 знімних грузків (по 2.5 г кожен) розміщується на дні миші. Гравець легко відрегулює оптимальну вагу миші відповідно до індивідуальних переваг, а також зможе змінити центр ваги, переміщаючи важки в різні положення. Покриття Sand Rubber Skin. Посилення зчеплення при захопленні миші завдяки прогумованому покриттю з додаванням дрібнодисперсного піску.

Широке гумове колесо прокрутки шириною 8 мм з підсвічуванням. Збільшена ширина і спеціальний малюнок протектора полегшують керування мишею. Розташування колеса оптимально для миттєвого перенесення вказівного пальця на колесо під час гри. Високоміцний довговічний кабель. Подовжений кабель 1.8 м гарантовано витримує 10 000 згинань і постійну тягову навантаження до 10 кг. Кабель захищений тканинної опліткою. Позолочений USB-конектор. Позолочене напилення забезпечує кращу провідність, менший опір і окислюваність.
Додаткові тефлонові ніжки. У комплекті з мишею - набір з тефлоновим наклейками, за допомогою яких можна замінити ніжки після стирання.

Високоточний лазерний сенсор. Сенсор Avago ADNS 9800 - один з кращих в світі лазерних сенсорів для ігрових мишей. Він дозволяє змінювати дозвіл від 50 DPI до 16 400 DPI з кроком в 50 DPI, що забезпечує можливість ідеально налаштувати миша на дозвіл гри і переваги гравця. Стабільна робота на високих швидкостях. Сенсор забезпечує високошвидкісне, до 3.8 м / с, переміщення миші по будь-якій поверхні. Сенсор робить 12 000 знімків поверхні в секунду (12 000 FPS), що дозволяє переміщати мишу з прискоренням до 30 G.

Управління швидкістю переміщення курсора. Швидкість руху курсору по екрану налаштовується на будь-яких кнопках миші; підтримується до 5 рівнів DPI, кожен можна налаштувати точно відповідно до своїх уподобань. Відображення рівня DPI. Спеціальний п'ятиступінчастий індикатор дозволяє легко визначити поточний рівень швидкості курсора. Пам'ять для зберігання профілів налаштувань. Всі настройки можна зберегти в пам'яті миші. Розмір пам'яті дозволяє зберігати 5 різних профілей. Кнопка управління підсвічуванням. Підсвічування управляється за допомогою спеціальної кнопки на нижній частині миші; також управління можна налаштувати на додаткових кнопках миші.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1034 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!