За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Материнська плата MSI A68HM-E33 V2

код товару: U0139835
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення звичайна

Процесор

Сокет FM2+
Підтримка процесорів AMD A-series/Athlon Series

Слоти розширення

Слоти розширення 1 x PCI ,  1 x PCI-E 2.0 x1 ,  1 x PCI-E 3.0 x16

Чіпсет

Модель чіпсета AMD A68H

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR3
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 2 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Частота оперативної пам'яті 2133 MHz (O.C.) ,  1333 MHz ,  1600 MHz ,  1866 MHz
Підтримка двоканального режиму так
Підтримка ECC немає

Звук

Аудіоконтролер Realtek ALC887

Провідний зв'язок

Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Realtek RTL8111G

Порти і роз'єми на задній панелі

Зовнішні порти 1 x VGA ,  1 x RJ45 ,  2 x USB 2.0 ,  2 x USB 3.0 ,  2 x PS/2 ,  1 x HDMI ,  3 x Audio

Внутрішні роз'єми і колодки

Внутрішні роз'єми і порти 1 x TPM ,  4 x Sata 6.0 Gb/s
Конектор живлення 1 x 4-pin 12В ,  1 x 24-pin
Колодки 2 x USB 2.0
4-pin для вентилятора 1 шт.
Інші коннектори 1 x Serial port connector ,  1 x 4-pin CPU fan connector ,  1 х Clear CMOS джампер ,  2 x System panel connectors ,  1 x Chassis Intrusion connector ,  1 x Front panel audio connector

BIOS

Тип BIOS UEFI

Додатково

Контролер RAID 0110

Фізичні характеристики

Форм-фактор Micro-ATX
Висота, мм 226
Ширина, мм 173

Інші

Виробник MSI
Модель A68HM-E33 V2
Артикул A68HM-E33 V2
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4719072392871
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Материнська плата MSI A68HM-E33 V2. Military Class 4 - це наступний етап розвитку високоякісних компонентів. Чорні котушки Dark Choke і твердотільні конденсатори Solid CAP роблять ваш комп'ютер більш стабільним в роботі при екстремальних навантаженнях. Супер-ферритові котушки використовують феритовий сердечник з найвищою магнітною проникністю. Це дозволяє супер-феритовим котушкам працювати при більш низькій температурі в 35 градусів Цельсія, мати більше на 30% запас по струму і на 20% більш високий ККД, що дає кращу разгоняемость і стабільність.

Твердотільні конденсатори з алюмінієвим сердечником стали ключовим компонентом при розробці топових плат. Більш низьке еквівалентний послідовний опір (ESR) і термін служби більше 10 років. В основі компонентів Military Class 4 лежить ідея поліпшеною стабільності системи при найгірших зовнішніх умовах. Захист від підвищеної вологості і високих температур гарантує стабільну роботу в самих екстремальних умовах. Новий дизайн друкованої плати зменшує випромінювання електромагнітних завад. Більш того, всі роз'єми мають захист від електростатичного розряду, що запобігає пошкодження плати.

Скажіть "ні" довгому завантаженню ОС. MSI Fast Boot допомагає системі блискавично завантажуватися. MSI встановлює на платі спеціальну кнопку GO2BIOS. Просто натисніть на неї і перезавантажте комп'ютер. При старті комп'ютера ви автоматично ввійдете в налаштування БІОС. MSI Click BIOS 4 - це найсучасніший UEFI БІОС, оптимізований для роботи з Windows 8. Він не тільки реагує швидше на ваші дії і працює значно більш плавно, але й має поліпшену підтримку мишей. Він також має великий набір нових і цікавих функцій.

У порівнянні зі звичайними системними платами, яким потрібні окремі чіпи для зберігання BIOS, технологія MSI M-Flash володіє подвійною перевагою, оскільки, по-перше, не потребує додаткових компонентах, а по-друге всі дані вашої BIOS зберігаються на USB-приводі. Дані можуть не тільки можуть зберігатися і оновлюватися, вони, також, видно як портативний пристрій BIOS, з якого можна завантажити ваш PC. Технологія USB Safeguard дозволяє запобігти системні плати та пристрої USB від пошкодження коротким замиканням і розрядом статичної електрики (ESD) за допомогою спеціальних чіпів Anti-ESD, встановлених на системній платі. Крім того, технологія Safeguard здатна багаторазово протистояти цим небезпекам, що істотно збільшує термін служби продукту.

Технологія AMD Cool'n'Quiet знижує нагрів і шум, дозволяючи вам відчути дивну продуктивність, без всяких перешкод. Це поєднання удосконалень, внесених до процесори AMD, яке дозволяє поліпшити енергозбереження, забезпечити кращу багатозадачність і енергетичну ефективність. Технологія Cool'n'Quiet дозволяє автоматично настроювати множник частоти процесора, регулюючи його швидкість в чотирьох режимах. MSI Live Update 6 - потужне і корисний додаток для своєчасного оновлення мікрокоду BIOS і драйверів, заощаджує ваш час і знижує ризики, пов'язані з процесом оновлення. Кінцеві користувачі можуть встановити і запустити програму Live Update 6 із прикладеного CD, або попередньо завантаживши її з веб-сайту MSI.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1324 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!