За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Материнська плата ASUS PRIME A320M-R SI (PRIME A320M-R-SI)

код товару: U0331538
Ціна за одиницю:
2260 грн
+64 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення звичайна

Процесор

Сокет AM4
Підтримка процесорів 1st, 2nd and 3rd Gen AMD Ryzen/Ryzen with Radeon Vega Graphics and 2nd Gen AMD Ryzen with Radeon Graphics/Athlon with Radeon Vega Graphics

Слоти розширення

Слоти розширення 1 x PCI-E 3.0/2.0 x16 ,  2 x PCI-E 2.0 x1

Чіпсет

Модель чіпсета AMD A320

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 2 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Частота оперативної пам'яті 2400 MHz ,  2933 MHz (O.C.) ,  2666 MHz ,  3200 MHz (O.C.) ,  2133 MHz
Підтримка двоканального режиму так

Вбудована графіка

Звук

Аудіоконтролер Realtek ALC887-VD2
Багатоканальний звук 7.1

Провідний зв'язок

Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Realtek RTL8111H
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с

Порти і роз'єми на задній панелі

Зовнішні порти 4 х USB 3.1 ,  1 x VGA ,  1 x RJ45 ,  2 x USB 2.0 ,  2 x PS/2 ,  1 x HDMI ,  3 x Audio

Внутрішні роз'єми і колодки

Внутрішні роз'єми і порти 4 x Sata 6.0 Gb/s
Конектор живлення 1 x 24-pin ,  1 x 4-pin 12В
Колодки 1 x USB 3.1 Gen1 ,  2 x USB 2.0
4-pin для вентилятора 2 шт.
Інші коннектори 1 x COM port connector

BIOS

Тип BIOS UEFI

Додатково

Контролер RAID 0110

Фізичні характеристики

Форм-фактор Micro-ATX
Висота, мм 216
Ширина, мм 193

Інші

Виробник ASUS
Модель PRIME A320M-R SI
Артикул PRIME A320M-R-SI
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4712900986068
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Тип комплектації "Bulk"

Материнська плата ASUS PRIME A320M-R SI

Управління вентиляторами системи охолодження. Інтелектуальна утиліта ASUS Fan Xpert регулює швидкість процесорного кулера і корпусних вентиляторів в залежності від завантаження системи і температури навколишнього середовища, забезпечуючи безшумну роботу комп'ютера. Вона вміє працювати з 3- і 4-контактними вентиляторами і підтримує два режими регулювання (ШІМ і за напругою живлення).

Підтримка інтерфейсу M.2. Використовуючи чотири лінії PCI Express 3.0 / 2.0, інтерфейс M.2 забезпечує швидкість передачі даних до 32 Гбіт / с. Він ідеально підходить для підключення сучасних твердотільних накопичувачів. Фронтальні порти USB 3.1. Дана материнська плата дає можливість вивести на передню панель комп'ютерного корпусу відразу чотири високошвидкісні порти USB 3.1 Gen1.

ASUS UEFI BIOS. Графічний інтерфейс BIOS з підтримкою миші пропонує два режими роботи: спрощений режим з базовими налаштуваннями для звичайних користувачів і "просунутий" для ентузіастів. Процесорний роз'єм AMD AM4. Дана материнська плата сумісна з процесорами AMD серій Ryzen, A (сьомого покоління) і Athlon, які встановлюються в роз'єм AM4.

Нараховуючи до восьми ядер, моделі серії Ryzen втілюють нову високопродуктивну микроархитектуру Zen, а моделі серії A сьомого покоління відрізняються наявністю потужного вбудованого графічного ядра AMD Radeon R. Процесори AMD для роз'єму AM4 підтримують інтерфейс USB 3.0 (5 Гбіт / с), 16 ліній PCI Express 3.0 / 2.0 і двухканальную оперативну пам'ять DDR4. Чіпсет AMD A320. Чіпсет AMD A320 пропонує два порти USB 3.0 і чотири порти SATA 6 Гбіт / с для підключення периферійних пристроїв, а також забезпечує широкі можливості по розгону процесорів AMD для роз'єму AM4.

Тайванська компанія ASUSTeK Computer Inc, спеціалізація якої - створення комп'ютерних компонентів, серед яких - материнські плати, карти графіки. Фірма займається і виробництвом мобільних телефонів, ноутбуків, оптичних приводів. Найменування ASUS виникло від слова Pegasus, що в перекладі означає Пегас (крилатий кінь).

Сьогодні під торговою маркою ASUS на ринку продаються материнські плати в кількості, з яким не може зрівнятися жодна інша фірма. ASUS є постачальником продуктів, які є компонентами для продукції безлічі корпорацій, в числі споживачів продуктів ASUS - SONY (PlaiStaion2), Alienware, Apple Inc. (IPod, iPod Shuffle, Macbook), Falcon Northwest, HP, Palm Inc, а також інші компанії, для виробництв яких необхідні материнські плати фірми ASUS.

ASUS - тайванський бренд виробника споживчої електроніки та комп'ютерної техніки ASUSTeK Computer. Назва торгової марки ASUS походить від слова «pegasus», що в перекладі з англійської мови означає «пегас». Компанія ASUSTeK Computer. ASUSTeK Computer Inc. - тайванський виробник комп'ютерної техніки і електроніки, заснований в 1989 році. ASUSTeK також виробляє під замовлення різні компоненти для продукції інших великих компаній. У числі замовників були такі корпорації, як Apple, Sony, Alienware, HP і інші.

У 2008 році відбулася реструктуризація, в результаті якої материнська компанія Asustek стала випускати продукцію тільки під власним брендом, а ODM-бізнес повністю переданий новоспеченим компаніям - Pegatron і Unihan. Виробництво продукції було розподілено наступним чином: ASUSTeK - виробляє материнські плати, відеокарти, ноутбуки, монітори, планшети та іншу електроніку. Pegatron - виробляє комп'ютерні корпусу і інші пристрої. Випуск продукції під торговою маркою ASRock. Unihan - виробляє комп'ютерні компоненти. Сьогодні компанія ASUSTeK Computer, налічує понад 10 000 співробітників і першокласних розробників по всьому світу.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
1

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

14 березня 2023
imgimgimgimgimg

Неделя ушла на то, чтоб мне отзвониться и сказать что материнки такой нет. Сколько еще времени уйдет на то, чтоб на сайте указать что их нет?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
03 листопада 2020
imgimgimgimgimg

A320M-R SI з процессором AMD A8-9600 не виводить зображеня на монітор. Хоча інша машина з такою ж самой конфігурацією працює нормально. В чому може бути проблема?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
29 квітня 2023

Спробуйте прошить біос материнки на меншу версію. Якщо не допомогло - рухайтесь далі. В мене був такий же випадок. Оновив на 4 чи 5 версій біоса назад - А8 проц дав зображення.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
07 листопада 2020

Сергію, складно сказати - можливо проблема в самому моніторі, кабелю, можливо щось з відеокартою абощо. Якщо на материнку встановлено Speaker - спікер, при вмиканні ПК він подає звуковий сигнал при помилках, для кожного звукового коду своя розшифровка (залежить від BIOS материнки, можна нагуглити на форумах чи на сайті виробника). Відповідно, після цього можна робити висновки, в чому саме несправність і діяти відповідно до цієї інформації.

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
10 січня 2020
imgimgimgimgimg

A320M-R з проц.Ryzen 3 2200G - проблеми з режимом сну: немає сигналу на монітор. Доводиться від'єднувати кабель і знову підключати. Тоді зображення з'являється. Як подолати, не знайшов. Опцій в БІОСі не знайшов. після оновлення БІОС до ост. версії проблема залишається.
Якщо хтось має рішення поділіться, плз
(Купував не в Brain)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
11 січня 2020

Василю, але Ви можете звернутися за допомогою в наш сервісний центр. Перевіряли кабель? Можливо, сам монітор проблемний? Після чого з'явилася дана проблема? Спробуйте підключити інший монітор іншим кабелем - чи буде така ж поведінка?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
2260 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!