За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Маршрутизатор ASUS RT-AX88U PRO (90IG0820-MU9A00)

код товару: U0914075
16999 грн
Нова ціна:
14799 грн
+514 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні технічні характеристики

Характеристики бездротової мережі

Стандарт Wi-Fi 802.11 acagbax (2.4 ГГц, до 1.1 Гбіт/c)ax (5 ГГц, до 4.8 Гбіт/c)n
Робоча частота 2.4 / 5 ГГц
Тип антени незнімні
Кількість антен 4
Захист інформації WPA ,  WPA2 ,  WPS ,  WPA3-PSK

Характеристики провідної мережі

Вхідний інтерфейс USB 3G/4G10/100/1000/2500 BASE-T Ethernet
Кількість LAN портів (RJ-45) 5
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.11n ,  IEEE 802.11g ,  IEEE 802.11b ,  IEEE 802.11a ,  IEEE 802.11ac ,  IEEE 802.11ax
Додаткові порти USB 3.2
Підтримка транспортних протоколів TCP ,  OpenVPN ,  RADIUS ,  NAT ,  RTSP ,  MPPE ,  FTP ,  IPSec ,  IPv6 ,  IPv4 ,  L2TP ,  DDNS ,  DHCP ,  PPTP ,  PPPoE
Функції міжмережевого екрану демілітаризована зона (DMZ) ,  фільтрація web-вмісту ,  фільтрація MAC-адрес

Моніторинг та конфігурування

Підтримка VPN так
Віддалене управління WEB-інтерфейс
Підтримка MESH так

Додатково

Кількість в комплекті 1 шт

Фізичні характеристики

Ширина 300 мм
Висота 60.5 мм
Глибина 188.7 мм
Вага 1010 г

Інші

Виробник ASUS
Модель RT-AX88U PRO
Артикул 90IG0820-MU9A00
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Маршрутизатор ASUS RT-AX88U PRO

  • WiFi 6 нового покоління - насолоджуйтесь надшвидкою швидкістю до 6000 Мбіт/с за допомогою найновішого WiFi 6 (802.11ax) і каналів 160 МГц.
  • Подвійні порти 2.5G – Трафік через порти 2.5G має найвищий пріоритет; гнучка конфігурація мережевих портів WAN/LAN.
  • Надзвичайна потужність чотирьохядерного процесора – високопродуктивний чотирьохядерний 64-розрядний процесор з частотою 2,0 ГГц виводить обчислювальні можливості на новий рівень.
  • Розширене покриття – Ексклюзивний ASUS RangeBoost Plus покращує діапазон сигналу та загальне покриття.
  • Безпека домашньої мережі комерційного класу – довічна безкоштовна ASUS AiProtection Pro на базі технології Trend Micro™ із WPA3 і розширеним батьківським контролем для захисту вашого дому.

Нова ера домашнього WiFi

Зростання кількості підключених персональних пристроїв і пристроїв Інтернету речей призвело до загального збільшення щільності мережі, що розширює межі поточного стандарту WiFi. Найновіший WiFi 6 (802.11ax) забезпечує перспективні технології, вищу ефективність мережі, більш високу швидкість Wi-Fi, ширше покриття та покращений термін служби батареї для підключених пристроїв, забезпечуючи значно кращий досвід роботи в мережі для користувачів.

Wi-Fi з деформованою швидкістю

RT-AX88U Pro — це дводіапазонний WiFi-маршрутизатор 4x4, який забезпечує смугу пропускання 160 МГц і 1024-QAM для значно швидшого бездротового підключення. Завдяки загальній швидкості мережі близько 6000 Мбіт/с — 1148 Мбіт/с у діапазоні 2,4 ГГц і 4804 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц — RT-AX88U Pro у 2,3 рази швидше, ніж дводіапазонні маршрутизатори 802.11ac 4x4.

Понад продуктивність

RT-AX88U Pro оснащено 4-ядерним 64-розрядним процесором з тактовою частотою 2,0 ГГц, що забезпечує продуктивність навіть для найвимогливішої ігрової мережі. Він забезпечує максимальну пропускну здатність мережі на 18%* для блискавичної, прискореної передачі даних і оптимізації ваших ігор.

Гнучкі функції мережевих портів

RT-AX88U Pro має два порти Ethernet з двома функціями WAN/LAN 2,5 Гбіт/с, які підтримують агрегацію каналів і балансування навантаження, що дає вам гнучкість, щоб надати величезну пропускну здатність підключеним пристроям або скористатися перевагами надшвидкісного підключення до Інтернету.

Гнучкі функції мережевих портів

Агрегація WAN дозволяє поєднувати порт 2,5 Гбіт/с і порт 1 Гбіт/с, щоб розблокувати пропускну здатність WAN до 3,5 Гбіт/с, що достатньо швидко навіть для найновіших надшвидкісних провайдерів Інтернету. Цю величезну пропускну здатність Інтернету можна використовувати через Wi-Fi 6 або другий порт LAN 2,5 Гбіт/с.

Гнучкі функції мережевих портів

Використовуючи агрегацію LAN, ви можете об’єднати два порти LAN 1 Гбіт/с, щоб створити з’єднання LAN 2 Гбіт/с, яке чудово підходить для забезпечення додаткової пропускної здатності для потужних мережевих пристроїв, таких як ваш сумісний NAS або настільний ПК.

Подвійно прискоріть свої онлайн-ігри

Адаптивний QoS RT-AX88U Pro визначає пріоритетність ігрових пакетів для більш плавної онлайн-ігри. Він також має вбудований wtfast® для пошуку та захисту найкоротшого можливого шляху між вашим ігровим пристроєм та ігровим сервером, мінімізуючи пінг і затримку гри.

Безпека комерційного рівня для вашої домашньої мережі

RT-AX88U Pro має довічну безкоштовну технологію AiProtection Pro на основі технології Trend Micro™ із автоматичними, регулярно оновлюваними підписами безпеки для захисту ваших пристроїв і особистих даних від інтернет-загроз. Цей надійний захист пропонує розширений батьківський контроль, зокрема можливість блокувати певні веб-сайти та типи мобільних додатків.

Потужна система Wi-Fi для всього будинку

У більшості випадків ваш RT-AX88U Pro може забезпечити плавний і надійний Wi-Fi у будь-якій частині вашого дому. Але на покриття Wi-Fi може впливати багато факторів — планування кімнати, будівельні матеріали та навіть меблі. ASUS AiMesh — нова інноваційна функція маршрутизатора, яка вирішує ці проблеми: вона створює домашню мережу Wi-Fi за допомогою кількох маршрутизаторів ASUS. AiMesh є потужним і гнучким, і ви можете використовувати поєднання моделей маршрутизаторів ASUS — захищаючи свої інвестиції! AiMesh забезпечує централізований контроль, який заощаджує час, і можливість безперебійного роумінгу. AiMesh — це Wi-Fi, на який ви можете покластися — для всіх ваших пристроїв у будь-який час!

  • Перетворіть маршрутизатори ASUS на домашню систему Wi-Fi за допомогою простого оновлення мікропрограми
  • Змішуйте та поєднуйте бажані моделі з вибраних маршрутизаторів ASUS
  • Створіть мережу Wi-Fi з одним або кількома SSID
  • Усі функції маршрутизатора працюють у всій системі Wi-Fi

Безпечніший досвід перегляду

Інтернет може містити неприйнятний вміст, нав’язливу рекламу або інші небезпеки та ризики для безпеки. ASUS Safe Browsing допомагає блокувати небажаний вміст одним натисканням — додаткові програми не потрібні. Його легка фільтрація на основі DNS* не вплине на продуктивність маршрутизатора. Він навіть може фільтрувати відвертий вміст із результатів пошукової системи, щоб захистити ваших дітей в Інтернеті.

* Використовуючи безпечний перегляд, ви визнаєте та погоджуєтесь, що стандарт для заблокованого та відфільтрованого вмісту встановлено стороннім постачальником DNS.

Повна безпека вашої домашньої мережі

Окрім найновішого протоколу безпеки WPA3, ASUS RT-AX88U Pro також оснащено AiProtection Pro на базі технології Trend Micro™ із автоматичним

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14799 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!