За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Магнітола Philips AJ6000 Dual USB (AJ6000/12)

код товару: U0203547
Ціна за одиницю:
2232 грн
+54 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість каналів 1.0
Загальна вихідна потужність (RMS) н.д.
Вбудований еквалайзер відсутній
FM-тюнер так
Кількість встановлених станцій 20
Інтерфейси USB
Тип дисплея LED
Живлення мережа 220 В ,  батарейки
Розміри 195 x 99.3 x 97 мм
Колір білий

Інші

Виробник Philips
Модель AJ6000 Dual USB
Артикул AJ6000/12
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Магнітола PHILIPS AJ6000 Dual USB (AJ6000/12)

Мобільні пристрої заряджаються, поки ви спите
Тепер ваші пристрою завжди будуть готові до роботи! Завдяки двом USB-роз'ємам за допомогою радіогодиннику Philips зручно виконувати зарядку пристроїв. Встановіть в якості сигналу будильника FM-радіо, звуковий сигнал або заспокійливі звуки природи. Великі перемикачі на передній панелі дозволяють легко налаштувати час і встановити будильник.

Цифрове налаштування FM з передустановками
Аудіосистема Philips оснащена цифровим FM-тюнером, що відкриває додаткові можливості для прослуховування музики. Просто налаштуйте улюблену станцію, а потім натисніть і утримуйте кнопку передустановки для запам'ятовування частоти. Завдяки функції збереження запрограмованих радіостанцій можна швидко отримати доступ до улюбленої радіостанції, не змінюючи її вручну кожен раз.

Подвійний будильник розбудить вас в один час, а вашу близьку людину — в інший
Аудіосистема Philips оснащена подвійним будильником. Встановіть один час будильника для себе, а інший — для своїх близьких.

"М'який" будильник для приємного пробудження
Почніть Ваш день з легкого пробудження під поступово наростаючу гучність будильника. Звичайні сигнали будильника з попередньо встановленою гучністю або занадто тихі, щоб розбудити Вас, або настільки гучні, що змушують Вас різко схоплюватися. Прокидайтеся під вашу улюблену музику, радіостанцію або звуковий сигнал. Гучність сигналу "М'якого" будильника поступово наростає з досить низької до досить високої, щоб м'яко будити Вас.

Повторний звуковий сигнал для можливості трохи подрімати
Радіогодинник Philips оснащений функцією повтору сигналу, яка не дозволить проспати. Якщо при спрацьовуванні сигналу будильника ви не готові встати, просто натисніть кнопку повторення сигналу і продовжуйте спати. Звуковий Сигнал пролунає знову через дев'ять хвилин. Кнопку повторення сигналу можна натискати кожні дев'ять хвилин до тих пір, поки ви не відключите будильник.

Таймер відключення дозволяє засинати під улюблену музику
Таймер відключення дозволяє встановити час, протягом якого ви хочете слухати музику або обрану радіостанцію перед сном. Просто встановіть тимчасове обмеження (до 1 години) та виберіть станцію для прослуховування. Радіоприймач Philips буде продовжувати відтворення протягом встановленого часу, а потім автоматично відключиться і перейде в економічний режим очікування. Завдяки таймеру відключення можна засипати під голос улюбленого діджея, замість того щоб рахувати до ста або турбуватися про витрату електроенергії.

Аудіовхід для зручного прослуховування музики з портативних пристроїв
Одне просте підключення, і ви можете насолоджуватися улюбленою музикою з портативних пристроїв і комп'ютерів. Просто підключіть пристрій до аудіовходу (3,5 мм) на комплекті АС Philips. На комп'ютерах підключення можна виконати через роз'єм для навушників. Всю музичну колекцію можна слухати через АС відразу після підключення. Технології Philips роблять звук якісніше.

Збереження даних часу і будильника для своєчасного пробудження навіть при відключенні живлення
У разі збою живлення цей зручний годинник продовжить роботу і збереже точні установки часу і призначені для користувача налаштування. Встановлений будильник залишиться включеним навіть при вимкненому дисплеї — все це завдяки попередньо встановленій батареї. При поновленні живлення повторна установка часу і налаштувань не потрібна. Більш того, навіть якщо живлення не відновлено, заряду батареї вистачає, щоб звуковий сигнал спрацював у встановлений час — значить, ви завжди будете прокидатися вчасно.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2232 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!