За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель iiyama TF2738MSC-B1

код товару: U0302660
Ціна за одиницю:
22010 грн
+580 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 27"
Тип матриці AMVA+
Роздільна здатність 1920x1080
Яскравість 300 кд/м2
Контрастність 3000:1
Інтерфейси HDMI ,  DVI ,  Display Port
Мультимедія 2x3Вт
VESA 200mm x 100mm
Вага 7.7 кг
Розміри (ШxВxГ) 649 х 387 х 50 мм

Інші

Виробник iiyama
Модель TF2738MSC-B1
Артикул TF2738MSC-B1
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

LCD панель iiyama TF2738MSC-B1

У дисплеї ProLite TF2738MSC-B1, що приваблює увагу з першого погляду, використовується поєднання проекционно-ємнісної сенсорної панелі і безрамковий екрану. Завдяки застосуванню технології AMVA +, що забезпечує відмінну передачу кольору і широкі кути огляду, екран ідеально підходить для використання в інтерактивних цифрових дисплеях. Екран ProLite TF2738MSC-B1 ідеально підійде для інформаційних кіосків, інтерактивних цифрових дисплеїв, торгового обладнання, а також ігор і презентацій.

Ємнісна сенсорна технологія. Ця технологія базується на використанні сенсорної сітки з найтонших провідників, наклеєних на скляну поверхню панелі. Дотик розпізнається по зміні електричних характеристик сенсорної сітки, коли користувач торкається пальцем скла. Завдяки використанню скляної поверхні, такі дисплеї відрізняються підвищеною зносостійкістю: навіть подряпини на екрані не роблять помітного впливу на його сенсорну функціональність. Технологія забезпечує відмінну якість зображення і допускає управління не тільки за допомогою пальців (навіть якщо на руку одягнена рукавичка), але і магнітної авторучкою.

Стійкість до подряпин. Стійкість до подряпин має важливе значення для сенсорних рішень, використовуваних в громадських місцях і школах. Скляна накладка, що покриває весь екран, гарантує високу міцність сенсорної функції і, що ще більш важливо, сенсорна функція залишається без змін, навіть якщо скло дряпається.

Історія фірми iiyama японського походження почалася в 1973 році, починала компанія в якості виробника телевізійної апаратури для потреб японського ринку. Коли ж в 1981 році компанія стала випускати кольорові монітори для комп'ютерів, вона вийшла за рамки внутрішнього ринку. Головний офіс компанії Iiyama Electric Corporation розташувався в японському містечку Нагано, це знаходиться в 200 км на захід від Токіо.

В даний час компанія Iiyama налічує понад 1200 працівників, сотні інженерів працюють над сучасними дослідницькими проектами, по всьому світу розсипані заводи і представництва компанії. Вони є в Європі (Великобританія, Франція, Німеччина, Польща, Чехія, Швеція, Голландія), є і в американських штатах. Оборот фірми сьогодні становить близько 800 мільйонів USD.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

22010 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!