За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель Samsung UH55F-E (LH55UHFHLBB/CI)

код товару: U0255942
Ціна за одиницю:
145398 грн
+11873 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 55"
Тип матриці D-LED DID
Роздільна здатність 1920x1080
Яскравість 700 кд/м2
Контрастність 4000:1
Інтерфейси Composite ,  HDMI x 2 ,  DisplayPort x 1 ,  DVI x 1 ,  RJ-45 x 1 ,  USB ,  RS-232 x 2
VESA 600mm x 400mm
Вага 21,0 kg
Розміри (ШxВxГ) 1211.5 x 682.3 x 96.3 мм

Інші

Виробник Samsung
Модель UH55F-E
Артикул LH55UHFHLBB/CI
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Більш вражаюче зображення і більш тонка рамка, ніж у попередніх моделей
UH55F-E SMART Signage був розроблений завдяки бажанню Samsung створити ще більш тонку рамку. Дисплей UH55F-E відрізняється надтонкої рамкою всього в 1.15 мм (0.045 дюйма) шириною з верхньої і лівої сторін і в 0.55 мм (0.021 дюйма) з нижнього і правого боків, що в результаті дає унікально тонку ширину кута - всього 1.7 мм (0.067 дюйма), і зводячи до мінімуму візуальні перешкоди, що дозволяє домогтися вражаючого зображення продукції і послуг. Завдяки унікально тонкій рамці відеостіни UH55F-E, розтягнуте на кілька дисплеїв зображення виглядає практично безперервним, приваблює і вражає покупців.

Повна відсутність відблисків при освітленні
Ця нова панель оснащена фільтром Haze 25%, завдяки чому функція Антивідблиск працює значно краще, ніж у панелей, які ледь забезпечують стандартний рівень проникнення світлового сигналу. Технологія Outer Haze залишається критично важливим аспектом впливу світлового відображення на сприйняття зображення глядачами та її характеристики стали ще більш високими в порівнянні з попередніми версіями. Рівномірно розсіюючи будь-які прямі промені світла, безвідблискові панелі забезпечують оптимальну чіткість зображення, позбавляючись при цьому від будь-яких відблискових перешкод, що вкрай важливо при використанні їх у добре освітлених торгових приміщеннях. Незалежно від оточення вам гарантовано чітке зображення у високій роздільній здатності як при загальному, так і при природному освітленні. Дисплей UH55F-E гарантує, що ви достанете до своєї аудиторії, а завдяки яскравому зображенню у глядачів залишаться глибокі враження.

Покращена технологія UHD відеостін за низькою ціною
Відеостіни Samsung змінюють навколишнє середовище, підвищуючи визначність демонстрованого контенту. Цей дисплей перетворює стандартне зображення високої роздільної здатності (FHD) у вражаюче зображення надвисокої чіткості (UHD). Завдяки тому, що Samsung вперше в історії індустрії задіяв конфігурації послідовного з'єднання відеостін 5 х 5 через порт DisplayPort (DP) 1.2, а також через порти HDMI, система UH55F-E здатна відображати високоякісне зображення на декількох дисплеях одночасно. Дисплей відеостіни Samsung UH55F-E більш практичний і економний завдяки конфігурації стіни 5 х 5, адже іншим відеостінам, залежних від підключення до ПК, необхідні високопродуктивні відеокарти, UHD-передавачі яких дозволяють лише сполуки дисплеїв 2 x 2. Покращений потенціал і універсальність створюють нові можливості для бізнесу, які дозволяють обмінюватися контентом, не збільшуючи при цьому вартості і не ускладнюючи процес.

Відчуйте всю міць UHD з допомогою передового заводського калібрування
Багатоетапний процес заводського калібрування Samsung налаштовує відеостіни з метою досягнення найбільш рівномірної яскравості і кольору на декількох дисплеях за замовчуванням, що, завдяки визначним якостям панелі, дозволяє UHD-контенту взаємодіяти з аудиторією навіть краще. Після калібрування всі дисплеї володіють однаковими параметрами, які збільшують точність передачі кольору більш ніж на 90%. Процес калібрування також дозволяє дисплеям забезпечувати чудовий баланс білого. На додаток до заводського калібрування користувачі можуть легко регулювати яскравість і рівномірність кольору, використовуючи потужну безкоштовну програму Samsung Color Expert. За допомогою цих сучасних рішень для управління кольором відеостіни дозволяють створювати масштабні презентації з прекрасною рівномірністю, узгодженістю і продуктивністю, забезпечуючи чудову передачу кольору.

Живе і надійне зображення для вашого бізнесу
Розроблена для роботи в мінливих умовах внутрішнього освітлення, відеостіна Samsung UH55F-E забезпечує найкращі враження від перегляду. Підвищена контрастність (3500:1 у 46-дюймової та 4500:1 у 55-дюймової), а також висока яскравість в 700 ніт забезпечують чудову якість зображення і живу передачу кольору незалежно від умов навколишнього освітлення. Завдяки цілодобового обслуговування і надійної конструкції дисплей UH55F-E надає живий і викликаючий довіру контент для задоволення унікальних потреб вашого бізнесу. Таке поєднання вбудованих переваг конструкції робить UH55F-E розумним вибором у світі бізнесу, де читаємість інформації вкрай важлива.

Універсальна конфігурація дає економну і поліпшену продуктивність
Володіючи потужним чотирьохядерним процесором, плеєр Signage дозволяє системі комутації поєднувати в собі кілька джерел та медіа-плеєр в одному корпусі, зменшуючи при цьому додаткові витрати на обладнання для експлуатації різних функцій відеостіни. Оскільки універсальний плеєр розроблений для посилення потужності вбудованої платформи Samsung SMART Signage Platform (SSSP), з його допомогою стандартна відеопанель з 4-ядерним процесором і платформою MagicInfo S3 перетворюється в потужний інструмент для роботи з контентом.

Завдяки наявності безлічі параметрів налаштувань, настінні кріплення пристосуються до будь-якого планування.
Спеціальні настінні кріплення забезпечують просту установку відеостін з мінімальною кількістю етапів, роблячи сполучні конфігурації простіше, і не мають взаємозамінних частин. Настінне кріплення вимагає мінімум простору і відповідає розмірам відеопанелі, тому користувачі можуть спочатку просто встановити саме кріплення, а потім прикріпити до нього відеопанель. Проста у використанні конструкція дозволяє уникнути трудомістких зусиль по вимірюванню і пристосуванню кріплення, тому ви зможете ідеально розпланувати розміщення дисплея, просто якщо співвіднести розмір стіни і відеопанелі. 

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

145398 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!