За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель Samsung DB32E (LH32DBEPLGC/CI)

код товару: U0216580
Ціна за одиницю:
22999 грн
+1637 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 32"
Роздільна здатність 1920x1080
Яскравість 350nit
Контрастність 5000:1
Інтерфейси D-SUB, DVI-D, HDMI, Component, 2 x mini jack
Мультимедія 10 Вт
VESA 200mm x 200mm
Вага 4,8 kg
Розміри (ШxВxГ) 721.4 x 420.3 x 49.9 мм

Інші

Виробник Samsung
Модель DB32E
Артикул LH32DBEPLGC/CI
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

LCD панель Samsung DB32E (LH32DBEPLGC / CI)
Залучіть увагу покупців інформацією на дисплеї, здатним працювати в режимі 16/7
Поліпшите професійний імідж свого бізнесу за допомогою інформаційних SMART дисплеїв серії DBE, що відрізняються яскравістю 350 ніт, високою якістю зображення і надійною роботою в режимі 16/7 (16 годин на добу / 7 днів на тиждень). Яскраві дисплеї серії DBE відрізняються рівнем виблискування менше 2%. Якість зображення можна оптимізувати для будь-яких умов освітлення за допомогою функцій color enhancer (підсилювач кольору), contrast enhancer (підсилювач контрасту), detail enhancer (підсилювач деталей) і color temperature control (керування колірною температурою). Якщо для вас важливі більш насичені кольори, текстура зображення, більш висока чіткість тексту або вiдтворення різних сюжетів на окремих екранах відео стіни, ви можете налаштувати дисплеї серії DBE саме так, щоб ваша інформація виглядала найбільш чітко.

Ефектний і привабливий дизайн, що враховує умови навколишнього середовища
Тонкі елегантні дисплеї прикрасять будь-який інтер'єр. Інформаційні дисплеї серії DME сумісні до конструктивних особливостях з дисплеями попереднього покоління Samsung SMART Signage серії D. Ці дисплеї з тонкою і елегантній чорній або білій рамкою * доповнять декор будь-якого інтер'єру. Гнучкий роздільник для портретної або альбомної орієнтації також служить елементом декору будь-якого приміщення.

Удосконалена версія платформи дисплея забезпечує більш зручне і просте управління контентом.
SMART дисплеї серії DBE засновані на використанні SMART платформи Samsung 3 покоління (SSSP). Ця платформа оснащена вбудованим медіапроїгривателем і відрізняється простою системою управління контентом. Розширення вбудованої пам'яті з 4 до 8 ГБ забезпечує додаткове поліпшення робочих характеристик дисплея. . Вбудована в панель платформа Samsung 3 покоління SSSP усуває необхідність використання окремого ПК або медіа-програвач для відображення цифрового контента і зменшує експлуатаційні витрати.

Нове рішення MagicInfo S3 для управління контентом, вбудоване в SSSP платформу 3 покоління з поліпшеними версіями призначеного для користувача інтерфейсу UI і UX, спрощує створення і управління контентом в порівнянні з попередніми версіями платформи. Рішення MagicInfo S3, вбудоване в SSSP 3 покоління, перетворює її у відкриту платформу, що дозволяє завантажувати в дисплей тисячі додатків інших виробників.

Спрощений інтерфейс Home UI полегшує використання цифрового дисплея
Новий користувальницький інтерфейс Home Menu UI, що включає часто використовувані функції у вигляді матриці великих екранних кнопок, дозволяє підвищити ефективність і продуктивність роботи дисплея. Можливість модифікації користувальницького меню прискорює доступ до часто використовуваних фунцию управління контентом. Широкий вибір нових шаблонів дозволяє створювати і управляти контентом, розробленим для торгових центрів, магазинів, QSRs, терміналів і холів готелів. Пропонований вибір шаблонів для розробки контенту підтримує альбомну і портретну орієнтацію. Опціонна сенсорна накладка Touch Overlay перетворює головне меню в зручний для користувача інструмент навігації.

Керуйте контентом цифрових панелей в бездротовому режимі з будь-якого місця за допомогою мобільного пристрою
Мобільна версія додатка MagicInfo S3 дозволить вам створювати, управляти і завантажувати контент на дисплей. Створюйте контент в бездротовому режимі за допомогою шаблонів і програвайте підготовлений матеріал прямо на екрані мобільного пристрою, редагуйте контент і використовуйте плейлисти для навігації і вибору програється контенту. Підтримка Wi-Fi ще більше розширює можливості підключення, забезпечує можливість управління контентом з вашого ноутбука, планшета і смартфона.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

22999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!