За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Квадрокоптер Xiaomi Mitu Mini Drone White (YKFJ01FM)

код товару: U0340871
Ціна за одиницю:
3994 грн
+44 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Дальність передачі сигналу пульта 50 м
Вага 88 г
Максимальний час польоту 10 хвилин
Діапазон робочих температур від 0° до 40° C
Камера з камерою
Максимальний розмір зображення 1600 x 1200
Колір фюзеляжу білий
Висота 38 мм
Довжина 91 мм

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Mitu Mini Drone White
Артикул YKFJ01FM
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Квадрокоптер Xiaomi Mitu Mini Drone White (YKFJ01FM)

Квадракоптер MITU хоч і невеликий, але досить швидкий дрон, який розроблений для розваг дітей віком від 14 років. Управляється дрон MITU за допомогою програми на смартфоні і має ряд гідних характеристик:

Оснащений ІК-датчиками, які визначають перешкоди на шляху. Має точну систему управління і адаптацію для виконання повітряних трюків. Обладнаний потужною 720P HD камерою та внутрішньою пам'яттю на 4 ГБ.

Злітає і приземляється одним натисканням кнопки. Дальність взаємодії з ПДУ (в якості якого виступає смартфон) - до 50 метрів. Максимальна висота польоту - до 25 метрів. 4 швидкісних режиму і потужний процесор.

MITU дрон відмінно тримає "рівновагу" в повітрі, має 4 швидкісних режими і здатний виконувати складні повітряні трюки. За роботу пристрою відповідає чотирьохядерний процесор і п'ять ІК-датчиків. Процесор дуже швидко обробляє отримані дані і здійснює необхідні маневри за дуже короткий проміжок часу. Квадракоптер MITU оснащений акумулятором ємністю 920 мАг, якого достатньо на 10 хвилин польоту.

Зйомка в режимі реального часу. Дітям буде цікаво проводити командні битви в повітрі, особливо якщо перейти в режим польоту з видом від першої особи (FPV). У цьому режимі ви зможете побачити картинку з камери MITU, яка в режимі реального часу передається по Wi-Fi на екран смартфона.

Щоб уникнути зіткнення, в пристрій інтегровані датчики, які не дозволять квадракоптерам MITU зіткнутися один з одним. Виготовлений дрон з ударостійкого пластику. Важить квадракоптер всього 88 г, тому ви з легкістю можете взяти його з собою.

Вільний політ на великі відстані. Невеликий, але спритний дрон створений для розваг. Підходить для дітей віком від 14 років. Володіє гідними льотними якостями. Управляється за допомогою функціонального ДУ пульта.

Адаптований для виконання трюків. Демонструє відмінну стійкість в повітрі і легко піддається управлінню. Має чотири швидкісних режиму. Дуже добре підходить для складних трюків і навіть командних боїв.

Оснащений потужною електронікою. Роботу квадрокоптера повністю контролює 4-х ядерний процесор і 5 інфрачервоних датчиків. Він швидко обробляє дані і реагує на команди в лічені частки секунди. Він оснащений ємним акумулятором, запасу енергії в якому вистачає на 10 хвилин вільного польоту.

Можна використовувати для командного бою. Електроніка здатна забезпечити повну імітацію повітряних боїв. За безпеку машини в повній мірі відповідають датчики, які дозволяють противникам зіткнутися один з одним.

Як пульт управління використовується смартфон. Він дозволяє не тільки контролювати політ, але і отримувати всю необхідну інформацію з місцевості. Високоякісне відео в реальному режимі часу - дрон оснащений камерою HD 720P і внутрішньою пам'яттю об'ємом 4 Гб.

Має невеликі розміри. Підстава без урахування гвинтів становить всього 11 см в діаметрі. Вага не перевищує 88 м Квадрокоптер легко возити з собою і розважатися в будь-який зручний час. Простий дизайн забезпечує високі льотні характеристики. Цілісний обтічний корпус гарантує не тільки відмінні льотні характеристики, а й високу міцність виробу. При падінні з невеликої висоти завжди залишається цілим.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3994 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!