За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Квадрокоптер DJI Mavic Air 2 (CP.MA.00000178.01)

код товару: U0440128
Ціна за одиницю:
36680 грн
+288 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність передавача (ЕІВП) пульта керування 2,4 ГГц: FCC: ≤26 дБм; CE: ≤20 дБм; SRRC: ≤20 дБм; MIC: ≤20 дБм ,  5,8 ГГц: FCC: ≤26 дБм; CE: ≤14 дБм; SRRC: ≤26 дБм
Дальність передачі сигналу пульта 10 км
Максимальна кутова швидкість режим S 250°/с ,  режим N 250°/с
Максимально допустима швидкість вітру 8,5-10,5 м / с
Вага 570 г
Максимальна швидкість набору висоти 4 м/с
Максимальна швидкість вертикального зниження 5 м/с
Максимальна швидкість 19 м/с
Максимальний час польоту 34 хвилини
Діапазон робочих температур от -10° до 40° C
Супутникові системи позиціонування GPSГЛОНАСС
Розмір по діагоналі (без пропелерів) 302 мм
Контрольований діапазон підвісу від -90 ° до 0 ° (від -90 ° до 24 °)
Стабілізація по трьох осях
Матриця 1/2” (CMOS)
Об'єктив FOV 84 °
Діапазон ISO Відео: 100-6400; Фото (12 МП): 100-3200 (Авто), 100-6400 (ручний) ,  Фото (48 Мп): 100-1600 (Авто), 100-3200 (ручний)
Максимальний розмір зображення 8000 x 6000
Режими фотозйомки HyperLight ,  HDR Панорама ,  SmartPhoto ,  панорама ,  серійна зйомка ,  одиничний знімок ,  проміжок часу ,  HDR ,  брекетінг автоекспозиції
Максимальний бітрейт відео 120 Mbps
Підтримувані файлові системи FAT32 ,  exFAT
Відео MP4 ,  MOV
Карти пам'яті Micro SD до 256 ГБ
Дальність польоту 6 км
Потужність передавача (ЕІВП) 5,725–5,850 ГГц: FCC: ≤26 дБм; CE: ≤14 дБм; SRRC: ≤26 дБм ,  2,4 ГГц: FCC: ≤26 дБм; CE: ≤20 дБм; SRRC: ≤20 дБм; MIC: ≤20 дБм
Ємність батареї квадрокоптера 3500 mAh
Тип батареї квадрокоптера LiPo 3S
Енергія батареї квадрокоптера 40.42 Wh
Вага батареї квадрокоптера (нетто) 198 г
Частота роботи HD-трансляції 2,4 ГГц; 5,8 ГГц
Колір фюзеляжу сірий
Розміри 180 × 97 × 84 мм (183 × 253 × 77 мм)

Інші

Виробник DJI
Модель Mavic Air 2
Артикул CP.MA.00000178.01
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Камера, якою можна пишатися

Mavic Air 2 оснащений камерою з 1/2-дюймовою матрицею, завдяки якій пристрій запам'ятовує реалістичні знімки з роздільною здатністю 48 Мп. Це дозволяє підняти аерознімки на новий рівень. Режим SmartPhoto поєднує в собі функцію розпізнавання сцен, технологію оптимізації знімків в недостатньому освітленні HyperLight і технологію HDR для досягнення оптимальних результатів.

Професійне відео

Проявіть свої творчі здібності, знімаючи плавні кадри в дозволі 4K зі швидкістю 60 кадрів / с. Логарифмічний профіль D-Cinelike зберігає в зображеннях більше інформації, необхідної для подальшої обробки. Отримуйте чудовий матеріал, використовуючи відеокодек HEVC (H.265). Секрет неймовірних відео HDR - використання фільтра Байера в матриці. Рівні експозиції рівномірно розподіляються по кадру, зберігаючи деталізацію світлих і темних ділянок.

Повний огляд і максимальна стабілізація

Mavic Air 2 представляє самий високотехнологічний в історії DJI режим панорами з високим динамічним діапазоном, яскравими квітами і бездоганними деталями. Плавне зйомка завдяки вдосконаленому 3-осьового стабілізатора можлива навіть у вітряну погоду.

Інтелектуальні функції

Технологія FocusTrack поєднує в собі інтелектуальні режими проходження Active Track 3.0, прожектор і точку інтересу 3.0. У режимі прожектора об'єкт залишається в кадрі, куди б ви не направили дрон. В оновленій версії технології ActiveTrack від DJI можна слідувати за об'єктами, автоматично огинаючи перешкоди. І, нарешті, в версії пункти інтересів 3.0 оптимізовано розпізнавання плоских поверхонь.

Безпечний політ

Mavic Air 2 оснащений датчиками в фронтальній, задній і нижній частинах дрона. OcuSync 2.0 передає відеосигнал на відстань до 10 км і може транслювати зображення в дозволі 1080p FHD з камери дрона в реальному часі. Mavic Air 2 підтримує автоматичне перемикання частот 2,4 / 5,8 ГГц і вибирає канал з найменшою кількістю перешкод в реальному часі.

Збільшений час польоту

Заряду акумулятора вистачає на 34 хвилини, що дає вам достатньо часу для побудови композиції ідеальних кадрів і створення епічних відео на швидкості 68 км / ч в спортивному режимі.

Комплектація

  • Квадрокоптер х 1
  • Пульт дистанційного керування х 1
  • Інтелектуальна батарея x 1
  • Зарядний пристрій х 1
  • Кабель живлення х 1
  • Малошумні пропелери (пара) х 3
  • RC-кабель (USB Type-C) х 1
  • RC-кабель (Lightning) х 1
  • RC-кабель (стандартний Micro-USB) х 1
  • Захист підвісу х 1
  • Type-C Кабель х 1
  • Пара запасних контрольних джойстиків пульта управління х 1

Дотягнутися до неба
DJI Mavic Air 2 – це портативний дрон нового покоління, який виводить якість зйомки, потужність та функціональність на зовсім інший рівень. Він здатний знімати 4К відео, вирізняється тривалішим часом польоту і пропонує розширені інтелектуальні функції для створення справжніх шедеврів. А вдосконалена система передавання сигналу, спеціальний додаток DJI Fly і оптимізовані функції безпеки польоту дозволяють повністю зануритися у процес творчості. Досліджуйте світ навколо вас за допомогою Mavic Air 2 і знімайте як профі.
Відео кінематографічної якості
Проявіть свої творчі здібності, знімаючи плавні кадри у роздільній здатності 4K зі швидкістю 60 кадрів за секунду або 4K HDR зі швидкість 30 кадрів за секунду. Логарифмічний профіль D-Cinelike зберігає у зображеннях більше інформації, необхідної для подальшої обробки, а завдяки використанню найсучаснішого відеокодека HEVC (H.265) відео займуть мало місця, та водночас збережуть динамічний діапазон і високу деталізацію.
Більше чіткості. Більше реалізму
Ваші фото та відео вийдуть більш яскравими і чіткими завдяки використанню фільтра Quad Bayer у матриці камери. Під час зйомки вона може змінювати параметри експозиції та об'єднувати кадри в одне високоякісне зображення, зберігаючи при цьому деталізацію світлих і темних ділянок. Що дозволяє знімати неймовірні HDR-відео зі збільшеним динамічним діапазоном і колірною чутливістю.
Оптимізована зйомка
Функція SmartPhoto допоможе вам зробити ідеальні кадри без довгих налаштувань. Вона об'єднує у собі можливості технології HyperLight для зйомки в умовах недостатнього освітлення, HDR для досягнення найкращих результатів та опцію розпізнавання сцен. Остання, зокрема, адаптує різні параметри камери залежно від середовища і підтримує інтелектуальну ідентифікацію 5 категорій: захід Сонця, небо, трава, сніг та дерева.
Розумне відстеження об'єктів
Mavic Air 2 поєднує у собі потужну камеру з інтелектуальними режимами зйомки для отримання приголомшливих результатів. Використовуйте всі можливості функції FocusTrack і отримуйте кадри не гірше професійних. Ця технологія поєднує у собі одразу кілька інтелектуальних режимів проходження:
Прожектор 2.0. У цьому режимі обраний вами об'єкт залишається в кадрі, куди б ви не спрямували дрон.
ActiveTrack 3.0. Ця установка дозволяє дрону прямувати за об'єктами, автоматично огинаючи перешкоди. При цьому квадрокоптер не лише летить за певним маршрутом, а й утримує об'єкт в центрі кадру.
Точка інтересу 3.0. Ця функція забезпечує динамічне проходження за такими об'єктами, як люди, автомобілі та човни. При цьому нова версія режиму була значно поліпшена. Зокрема, у ній оптимізовано розпізнавання пласких поверхонь.
Керуйте часом
Режим Hyperlapse 8K дозволяє прискорити час і отримати дивовижні динамічні відео у найкращій якості. Навіть без додаткової пост-обробки. Просто обирайте шаблон для польоту (вільний, коло, фіксація курсу або політ по точках) і визначайте напрямок зйомки, а все інше зробить за вас додаток DJI Fly.
Новий пульт керування
Контролюйте кожен рух дрона за допомогою оновленого пульта. Він вирізняється більш ергономічною конструкцією, вдосконаленим дизайном антен і може пропрацювати на одному заряді близько 240 хвилин. При цьому встановлювати смартфон у затиск тепер швидше і легше.
Запобігання зіткненням та автопілот
Завдяки ряду датчиків для відстеження перешкод, польоти DJI Mavic Air 2 будуть максимально безпечними. Сенсори дрона здатні виявляти об'єкти на відстані до 44 метрів і швидкості 12 метрів за секунду, що дозволяє йому зупинятися перед перешкодами або огинати їх і продовжувати політ. Крім того, в апарата є розширений автопілот APAS 3.0 (Advanced Pilot Assistance Systems), який генерує карту навколишнього простору у режимі реального часу і забезпечує найбільш ефективний обхід перешкод.
Легке редагування
Додаток DJI Fly робить створення бездоганного відео набагато зручнішим. Він інтегрує набір для редагування з додатка DJI Mimo, надаючи користувачу доступ до ручних налаштувань, розширених функцій і інтуїтивно зрозумілих шаблонів для створення професійних роликів за лічені секунди. Додайте музику, ефекти та фільтри, і можете публікувати свої шедеври у соцмережах.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

36680 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!