За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кулер до корпусу Ekwb EK-Loop Fan FPT 140 D-RGB (3831109898055)

код товару: U0840922
Ціна за одиницю:
1185 грн
+26 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість вентиляторів 1
Діаметр вентиляторів 140 мм
Тип підшипника FDB Bearing (гідродинамічний)
Максимальна швидкість обертання 2200RPM
Тип роз'єму підключення 4-pin3-pin
Підсвічування різнокольорова
Рівень шуму 44.56 дБ

Додаткові характеристики

Управління швидкістю обертання за рахунок PWM
Повітряний потік 118 CFM
Тиск 3.57 мм H2O
Середнє напрацювання на відмову (MTBF) 60000 г
Напруга живлення вентиляторів 12 В
Споживана потужність 5.5 Вт

Фізичні характеристики

Розмір 140 х 140 х 27 мм
Колір білий

Інші

Виробник Ekwb
Модель EK-Loop Fan FPT 140 D-RGB
Артикул 3831109898055
Гарантія, міс 12
Штрихкод 3831109898055
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

EK-Loop Fan FPT 140 D-RGB - це 140-міліметровий комп'ютерний вентилятор охолодження з високим статичним тиском, розроблений і створений насамперед для найбільш високопродуктивних комп'ютерних систем рідинного охолодження. Вентилятори серії FPT покликані повністю замінити вентилятори EK-Vardar, оскільки вони покращують багато аспектів, зберігаючи водночас акцент на чудовій продуктивності радіатора. Ці вентилятори вирізняються оптимізованим і збалансованим співвідношенням продуктивності та рівня шуму в широкому робочому діапазоні вентилятора. Вентилятори FPT мають повнорамну конструкцію, яка не дає змоги повітрю виходити за межі рамки, що дає змогу досягти кращого статичного тиску. Новий вентилятор допускає послідовне під'єднання, що зрештою зменшує нагромадження кабелів і спрощує їхнє прокладання завдяки EK-OmniLink, 8-контактному роз'єму Micro-fit, що ґрунтується на екосистемі. Усі сигнальні та силові дроти для ШІМ і D-RGB прокладають по одному кабелю і роз'єму, який потім використовує один кабель для під'єднання до джерела.

FPT - рамка вентилятора з технологією повного тиску

Технологія Full Pressure Technology (FPT) являє собою конструкцію з повною рамкою, яка стикається з радіатором, повністю його герметизує і, таким чином, не пропускає повітря, втрачаючи статичний тиск повітря. Гумові куточки реалізовані по обидва боки вентилятора для зменшення передачі вібрації на інші частини ПК. Логотип EK на рамці нанесено у двох орієнтаціях, щоб користувач міг домогтися оптимальної орієнтації логотипу в естетичних цілях. За бажання кабель можна перенести на інший бік, якщо це полегшить прокладання кабелю.

EK-OmniLink

EK-OmniLink - дає змогу з'єднувати в ланцюжок кілька вентиляторів, у такий спосіб зменшуючи нагромадження кабелів і значно полегшуючи їхнє прокладання. Екосистему міжз'єднань Omni-Link буде значно розширено в найближчому майбутньому, що дасть змогу користувачам отримати додаткові переваги. У ній використовуються 8-контактні роз'єми Micro-fit між продуктами. Конструкція EK-OmniLink розв'язує проблему безладу кабелів, об'єднуючи під'єднання кількох вентиляторів до одного PWM і D-RGB заголовка, зберігаючи водночас повну гнучкість, якщо користувач хоче видалити один вентилятор із ланцюга. Інші подібні рішення на ринку використовують механізми блокування, які вимагають видалення всього ланцюга вентиляторів, якщо користувачеві потрібно більше місця, щоб підтягнути фітинг на радіаторі.

D-RGB LED

Ідеально збалансована конструкція 7-лопатевої крильчатки молочного кольору оптимізована для розсіювання світла і роботи за високого статичного тиску, зберігаючи водночас низький рівень шуму в усьому робочому діапазоні вентилятора. Розміщення світлодіодів виключно в роторі забезпечує максимально можливу довжину лопатей вентилятора і, отже, кращу продуктивність. Під втулкою двигуна розміщено 9 світлодіодів, спрямованих догори, що забезпечує оптимальне розсіювання світла під час денного освітлення. Однією з ключових особливостей вентиляторів EK-Loop Fan FPT 140 D-RGB є їхня простота, оскільки вони використовують стандартний 3-контактний 5V D-RGB роз'єм. Це означає, що його можна використовувати з будь-яким стандартним 3-контактним 5В контролером D-RGB або будь-якою з популярних технологій синхронізації RGB від усіх основних виробників материнських плат. Маркування стрілкою на 3-контактному роз'ємі світлодіода має бути поєднане з маркуванням +5 В на заголовку D-RGB (ARGB).

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1185 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!