За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Kenwood KVC 5100 Y (KVC5100Y)

код товару: U0316145
Ціна за одиницю:
18003 грн
+1164 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1200 Вт
Об'єм основної чаші 4.6 л
Об'єм чаші блендера відсутня
Кількість швидкостей 6
Режими імпульсний режим
Насадки крюк для тіста ,  K-насадка для збивання ,  вінчик
Особливості система охолодження
Габарити 30 x 41 x 27.5 см
Вага 8.69 кг
Колір жовтий

Інші

Виробник Kenwood
Модель KVC 5100 Y
Артикул KVC5100Y
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кухонний комбайн KENWOOD KVC 5100 Y

Чаша - безперечно, одна з найважливіших аксесуарів для кухонної машини. Вона повинна бути якісною і міцною. У кухонній машині Kenwood KVC 5100 Y, чаша об'ємом 4.6 літрів виконана з боросилікатного скла. Вона не боїться зміни температурних режимів, а це значить, що ви можете використовувати в готуванні і холодні, і гарячі інгредієнти. Мірна шкала на сторонці аксесуара і ручки по його краях, зроблять експлуатацію пристрою максимально комфортним.

Незамінна помічниця. Втомилися від скупчення великої кількості техніки на вашій кухні? Кухонна машина KVC 5100 Y, ціна якої цілком прийнятна, здатна замінити велику її частину. Вона оснащена мотором на 1200 Вт і комплектується К-насадку у вигляді літери, гаком для тесту і віночком. Однак при бажанні, ви можете доукомплектувати свою помічницю іншими насадками і аксесуарами, які підходять до даної моделі кухонної машини, а їх більше 20-и (м'ясорубка, млинок, прес для ягід і багато інших).

Швидкість під вашим контролем. У приготуванні того чи іншого блюда, буває дуже важливо контролювати швидкість роботи пристрою, щоб не зіпсувати кінцевий результат. Кухонна машина Kenwood KVC 5100 Y, купити яку можна у нас на сайті, оснащена зручним регулятором швидкостей. Серед 6-и режимів швидкості, з плавним переходом, і імпульсного режиму, ви зможете вибрати найбільш оптимальну швидкість для ваших продуктів. Ваші кулінарні шедеври будуть не тільки смачні, але і красиві!

«Пастельний» дизайн. Хто сказав, що техніка повинна бути лише функціональної і надійною? Кухонна машина KVC 5100 Y доводить, що вона також має гарний дизайн! Поєднання білосніжного білого кольору верхньої частини корпусу, з пастельним жовтим кольором нижньої частини корпусу виглядає дуже вдало. Безумовно, такий пристрій зробить будь-який інтер'єр кухні трохи ніжніше. Процес приготування улюблених страв з цієї помічницею буде починатися з вашої посмішки!

Безпечна робота. Крім перерахованих вище характеристик цієї кухонної машини, Kenwood KVC 5100 Y оснащена додатковою системою безпеки - при її відкритті, мотор пристрою припиняє свою роботу. Компанія Kenwood цінує кожного свого покупця, продумуючи кожну деталь кухонних машин і оснащуючи їх технологіями, які гарантують вашу безпеку під час роботи пристроїв. Тільки ваш максимальний комфорт і максимальна ефективність кухонної машини Kenwood KVC 5100 Y.

К-насадка у вигляді літери. Любите готувати різні паштети, котлети і ковбаски? У цьому вам допоможе К-образна насадка кухонної машини KVC 5100 Y. Завдяки її конструкції, виконаної у формі фірмового знака компанії, насадка досягає всіх ділянок чаші, забезпечуючи ідеальні результати змішування.

Гак для тіста. Як досягти ідеальної консистенції тесту для хліба? Відповідь на це запитання проста - скористайтеся кухонною машиною Kenwood з гаком для тесту! Вона акуратно, без ривків, замішаних для ваших борошняних виробів тісто, ніжне і пишне, а головне без витрати ваших сил і часу. Готуйте домашній хліб, основу для піци і інші хлібобулочні вироби для себе і своєї сім'ї.

Вінчик. Насадка-вінчик знадобиться вам у виконанні щоденної кулінарної рутинної роботи. Її округла форма дозволить максимально швидко і ефективно впорається зі своїми завданнями! Вже через мить вона зіб'є яєчні білки в пишну пінку, змішає інгредієнти, приготує рідке тісто для млинців без єдиного грудочки і т.д.!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

18003 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!