За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Kenwood KVC 5100 P (KVC5100P)

код товару: U0316144
Ціна за одиницю:
9468 грн
+214 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1200 Вт
Об'єм основної чаші 4.6 л
Об'єм чаші блендера відсутня
Кількість швидкостей 6
Режими імпульсний режим
Насадки крюк для тіста ,  K-насадка для збивання ,  вінчик
Особливості захисне блокування ,  система охолодження
Габарити 30 x 41 x 27.5 см
Вага 8.69 кг
Колір рожевий

Інші

Виробник Kenwood
Модель KVC 5100 P
Артикул KVC5100P
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кухонний комбайн KENWOOD KVC 5100 P

Чаша - безперечно, одна з найважливіших аксесуарів для кухонної машини. Вона повинна бути якісною і міцною. У кухонній машині Kenwood KVC 5100, чаша об'ємом 4.6 літрів виконана з боросилікатного скла. Вона не боїться зміни температурних режимів, а це значить, що ви можете використовувати в готуванні і холодні, і гарячі інгредієнти. Мірна шкала на сторонці аксесуара і ручки по його краях, зроблять експлуатацію пристрою максимально комфортним.

Незамінна помічниця. Втомилися від скупчення великої кількості техніки на вашій кухні? Кухонна машина KVC 5100 , ціна якої цілком прийнятна, здатна замінити велику її частину. Вона оснащена мотором на 1200 Вт і комплектується К-насадку у вигляді літери, гаком для тесту і віночком. Однак при бажанні, ви можете доукомплектувати свою помічницю іншими насадками і аксесуарами, які підходять до даної моделі кухонної машини, а їх більше 20-и (м'ясорубка, млинок, прес для ягід і багато інших).

Швидкість під вашим контролем. У приготуванні того чи іншого блюда, буває дуже важливо контролювати швидкість роботи пристрою, щоб не зіпсувати кінцевий результат. Кухонна машина Kenwood KVC 5100 , купити яку можна у нас на сайті, оснащена зручним регулятором швидкостей. Серед 6-и режимів швидкості, з плавним переходом, і імпульсного режиму, ви зможете вибрати найбільш оптимальну швидкість для ваших продуктів. Ваші кулінарні шедеври будуть не тільки смачні, але і красиві!

«Пастельний» дизайн. Хто сказав, що техніка повинна бути лише функціональної і надійною? Кухонна машина KVC 5100  доводить, що вона також має гарний дизайн! Поєднання білосніжного білого кольору верхньої частини корпусу, з пастельним жовтим кольором нижньої частини корпусу виглядає дуже вдало. Безумовно, такий пристрій зробить будь-який інтер'єр кухні трохи ніжніше. Процес приготування улюблених страв з цієї помічницею буде починатися з вашої посмішки!

Безпечна робота. Крім перерахованих вище характеристик цієї кухонної машини, Kenwood KVC 5100  оснащена додатковою системою безпеки - при її відкритті, мотор пристрою припиняє свою роботу. Компанія Kenwood цінує кожного свого покупця, продумуючи кожну деталь кухонних машин і оснащуючи їх технологіями, які гарантують вашу безпеку під час роботи пристроїв. Тільки ваш максимальний комфорт і максимальна ефективність кухонної машини Kenwood KVC 5100.

К-насадка у вигляді літери. Любите готувати різні паштети, котлети і ковбаски? У цьому вам допоможе К-образна насадка кухонної машини KVC 5100 . Завдяки її конструкції, виконаної у формі фірмового знака компанії, насадка досягає всіх ділянок чаші, забезпечуючи ідеальні результати змішування.

Гак для тіста. Як досягти ідеальної консистенції тесту для хліба? Відповідь на це запитання проста - скористайтеся кухонною машиною Kenwood з гаком для тесту! Вона акуратно, без ривків, замішаних для ваших борошняних виробів тісто, ніжне і пишне, а головне без витрати ваших сил і часу. Готуйте домашній хліб, основу для піци і інші хлібобулочні вироби для себе і своєї сім'ї.

Вінчик. Насадка-вінчик знадобиться вам у виконанні щоденної кулінарної рутинної роботи. Її округла форма дозволить максимально швидко і ефективно впорається зі своїми завданнями! Вже через мить вона зіб'є яєчні білки в пишну пінку, змішає інгредієнти, приготує рідке тісто для млинців без єдиного грудочки і т.д.!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9468 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!