За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Technic Dodge Charger Домініка Торетто 1077 деталей (42111)

код товару: U0505498
Ціна за одиницю:
4788 грн
+105 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Technic
Вік 10+
Кількість деталей 1077
Додатково виготовлено з високоякісних матеріалів
Матеріал пластик
Габарити упаковки 35.4 х 37.8 х 11.8 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Technic Dodge Charger Доминика Торетто 1077 детале
Артикул 42111
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Серія LEGO Technic кидає справжній виклик досвідченим будівельникам LEGO. За допомогою таких елементів, як-от підвіски та пневматичний привод, діти можуть будувати різні машини з реалістичними функціями — від дверей, які автоматично відчиняються, до потужного приводу на чотири колеса.

Від підіймальних кранів до суперавтомобіля, будь-яку модель можна перебудувати в інший транспортний засіб, дає змогу ще більше розширити можливості гри. Конструктор LEGO Technic дає змогу будувати складні функціональні моделі з реального життя, як-от коробки передач, що працюють поршневі двигуни та стріли підіймальних кранів, які поєднуються з іншими кубиками LEGO.

Що може бути краще, ніж розігнатися на граничній швидкості на Dodge Charger, за кермом якого сидить Домінік Торетто з блокбастера «Форсаж»? Розгляньте ближче двигун V8, рухливі поршні, систему кермового керування й навіть ємність із закисом азоту для максимального прискорення. Якщо стане занадто жарко, у машині є вогнегасник. Відтворюйте знамениті сцени з фільму та покажіть легендарний автомобіль усім друзям, встановивши його на підставку на двох колесах.

Набір «Dodge Charger Домініка Торетто» LEGO Technic 42111 — приголомшлива модель класичного автомобіля з потужним двигуном, яка дасть змогу шанувальникам відтворити улюблені сцени з «Форсажу».

Модель складається з 1077 елементів — справжній виклик юним шанувальникам LEGO і прихильникам іграшкових машин. Набір створений на основі оригінального автомобіля Dodge Charger R/T, випущеного 1970-х років, рясніє реалістичними деталями.

Продумані реалістичні деталі моделі дають змогу відтворити хвильну атмосферу вуличних перегонів завдяки рухомим поршням, підвісці, системі кермового керування й повітродуйці. Крім того, автомобіль можна поставити на задні колеса, повторивши відомий трюк Домініка.

Шукаєте прекрасний подарунок для дитини старше 10 років або захопленого автомобілями дорослого? Цей набір — саме те, що вам потрібно. Шанувальники можуть зібрати модель автомобіля з «Форсажу», а потім відтворити знамениті сцени фільму за допомогою її приголомшливих можливостей.

Познайомте дітей зі світом конструювання та ігор із наборами LEGO Technic. Завдяки крутому дизайну та реалістичним функціям діти ще довго захоплено гратимуть із цією моделлю після завершення збирання.

Всі конструктори LEGO Technic відповідають найвищим стандартам якості, а, отже, деталі завжди легко з'єднуються. Фахівці LEGO Group піддають кубики та деталі всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності всіх наборів LEGO Technic найсуворішим міжнародним стандартам безпеки та якості.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4788 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!