За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Super Mario Будинок Маріо та Йоші (71367)

код товару: U0454870
Ціна за одиницю:
1065 грн
+40 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Super Mario
Вік 6+
Кількість деталей 205
Додатково фігурки в комплекті
Матеріал пластик
Габарити упаковки 26.2х 19.1 х 6.1 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Super Mario Дом Марио и Йоши дополнительный набор
Артикул 71367
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Принесіть свого улюбленого персонажа в реальний світ за допомогою ігрових наборів LEGO Super Mario! Почніть із пригод з Mario Starter Course, у якому бере участь LEGO Mario — він може реагувати різними способами, борючись із ворогами та збираючи монети. Змініть курс і об'єднаєтеся з наборами для розширення, щоб побудувати свій власний рівень і змагатися з друзями. Відкрийте для себе застосунок LEGO Super Mario, у якому ви знайдете круті інструменти для цифрового будівництва, чудові ігрові ідеї та поділитеся своїми приголомшливими творіннями!


Переходь на новий рівень гри LEGO Super Mario, де ти опинишся в будинку LEGO Маріо та зможеш заробити трохи монет! Поговори з Йоші у дворі. Що скаже йому LEGO Маріо та скільки монет йому вдасться отримати? Знайди на горищі блок із зірочкою, щоб зупинити ігровий час і отримати монети та інші бонуси. Стрибни на Гумбу в саду, щоб отримати ще трохи монет. А тепер настав час трохи відпочити — погойдай LEGO Маріо в гамаку, вибравши таку швидкість, щоб він заснув. Цей ресурсний набір містить модель будинку Маріо LEGO, блок-зірочку, гамак, і інші елементи, які діти зможуть додати до стартового набору LEGO Super Mario. Кумедний будинок Маріо і Йоші LEGO для створення ігрових рівнів і захопливих рольових ігор.


Шанувальники популярної гри зможуть придумати нові ігрові рівні LEGO Super Mario і насолодитися нескінченними творчими іграми з ресурсним набором «Будинок Маріо і Йоші» (71367). Цей колекційний набір містить збірну модель будинку з дверима, що відчиняються, і дахом, а також захованим усередині блоком-зірочкою. Він стане прекрасним подарунком для дітей, які вже мають стартовий набір «Пригоди разом із Маріо» (71360). Цей набір також містить гамак для заколисування Маріо LEGO (фігурка не входить до набору) і фігурки Йоші й Гумби, з якими можна взаємодіяти, щоб отримувати монети.


Безплатний застосунок LEGO Super Mario містить круті інструменти перегляду, які допоможуть дітям скласти цей модуль, і різні матеріали для натхнення, а також надає безпечну платформу для обміну ідеями.


Набори LEGO Super Mario надихають і допомагають оживити улюбленого персонажа всієї родини. Стартовий набір, ресурсні набори та набори підсилень стануть прекрасним подарунком для дітей і всіх шанувальників цієї популярної гри, за допомогою яких вони зможуть скласти власні унікальні ігрові рівні та проходити їх самостійно або разом із сім'єю або друзями.


Об'єднавши цей милий ресурсний набір «Будинок Маріо і Йоші» (71367) зі стартовим набором «Пригоди разом із Маріо» LEGO Super Mario (71360), діти зможуть заробляти цифрові монети для переходу на наступний рівень і насолоджуватися цікавими рольовими іграми.


Цей колекційний набір містить збірну модель будинку із захованим під дахом блоком-зірочкою, а також гамак і фігурки Йоші й Гумби, з якими Маріо LEGO (фігурка не входить до набору) може взаємодіяти.


Заколишіть Маріо LEGO (фігурка не входить до набору) у гамаку, помістіть його на мітку Йоші, щоб поговорити з ним, і переможете Гумбу — цей ресурсний набір надає гравцям безліч кумедних можливостей для створення нових, захопливіших ігрових рівнів.


Цей набір LEGO, що містить 205 деталей, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей віком від 6 років, що надихає їх на створення нових унікальних ігрових рівнів і персоналізацію стартового набору «Пригоди разом із Маріо».


Цей модуль розміром 13 см заввишки, 25 см завдовжки й 17 см завширшки можна перебудувати й об'єднати зі стартовим набором і різними ресурсними наборами LEGO Super Mario.


Для творчих ігор із цим конструктором не потрібні батарейки: досить просто об'єднати його зі стартовим набором, що містить фігурку Маріо LEGO. До набору також входить буклет зі зрозумілими інструкціями, завдяки яким діти зможуть скласти цю модель самостійно.


У безплатному застосунку LEGO Super Mario діти знайдуть цифрові інструкції зі складання, круті інструменти перегляду й безпечну платформу для обміну ідеями. Відвідайте сайт, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android та iOS.


Колекційні набори LEGO Super Mario допомагають оживити легендарного персонажа та надають дітям і всім шанувальникам цієї популярної гри безмежні можливості для розширення, перебудови, персоналізації і створення найрізноманітніших завдань і ігрових рівнів.


Усі конструктори LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам. Усі кубики й деталі міцні та надійні, а щоб з'єднати або роз'єднати їх, не потрібна суперсила зірочки!


Фахівці LEGO Group усі кубики й деталі LEGO всіляко випробовують, щоб переконатися у відповідності кожного набору найсуворішим стандартам безпеки та якості.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1065 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!