За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Stranger Things 2019 По той бік 2287 деталей (75810)

код товару: U0492860
Ціна за одиницю:
9293 грн
+246 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вік 16+
Кількість деталей 2287
Додатково фігурки в комплекті
Матеріал пластик
Габарити упаковки 58.2 х 48 х 9.1 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Stranger Things 2019 По ту сторону 2287 деталей
Артикул 75810
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Пориньте у світ дивних речей LEGO Stranger Things. За допомогою цього докладного набору, натхненного оригінальною серією популярного серіалу Netflix, ви впізнаєте популярних персонажів і справжні деталі, які бачили у всесвіті ретро 1980-х.

Приєднуйся до Шерифа Джима Хоппера, Джойс Баєрс, Майка Вілера, Лукаса Сінклера, Дастіна Хендерсона й Одинадцять, щоб дослідити, що ховається по той бік, і врятувати Вілла Баєрса та цілий світ від жахливого монстра Демогоргона.
Цей неймовірний колекційний набір LEGO спеціально призначений для фанатів серіалу «Дивні дива» від Netflix, відзначеного безліччю нагород, який завоював популярність в усьому світі. Досліджуй будинок Баєрсів у реальному світі та в іншому вимірі.

За допомогою двох комплектів інструкцій зі збирання ти зможеш зібрати одну з двох версій будинку із серіалу «Дивні дива» самостійно або разом із сім'єю та друзями. Ти обов'язково оціниш будинок Баєрсів із безліччю автентичних деталей, як-от стіна зі світним алфавітом і телефон у вітальні, які ти бачив у безлічі серій.

Цей чудовий набір допоможе тобі відтворити розслідування загадкових подій у містечку Гокінс штату Індіана. Версія будинку Баєрсів на Зворотному боці — майже точна копія цього будинку з реального світу, а темні ліани й похмурі тони, добре знайомі тобі за серіалом, надають йому більш застарілого вигляду. Покажи своє захоплення серіалом, доповнивши цю модель іменною табличкою з наклейкою-логотипом серіалу «Дивні дива» й підставкою для мініфігурок.

До ігрового набору LEGO Дивні дива входять 8 миттєво упізнаваних мініфігурок персонажів відомого серіалу Netflix: Одинадцять, Майк Вілер, Лукас Сінклер, Дастін Хендерсон, Вілл Баєрс, Джойс Баєрс, Шериф Джим Хоппер і Демогоргон.

У будинку Баєрсів є ґанок із меблями, вітальня, кухня і спальня Вілла. Обстава у вітальні точно відтворює обставу кімнати із серіалу, включно зі стіною з буквами з можливістю підсвічування, канапою, кавовим столиком, телефоном, сокирою, постером «Ти мене бачив?» і капканом для впіймання Демогоргона.

Спальня Вілла відіграє важливу роль у серіалі, і її вигляд повністю відповідає прототипу: тут є магнітола Вілла, ліжко, письмовий стіл, настільна лампа, малюнки та постери з фільмів. На кухні ми знайдемо крісло, коробки з різдвяними гірляндами, книгу з вигаданими правилами гри та квітку в горщику.

Обстава горища містить у собі постер «Освіжувач розуму» й чарівну шапку Мудреця Вілла. Набір відтворює вигляд і атмосферу потойбічного світу із серіалу Netflix, включно з моторошними виткими стеблами, темними тонами й застарілим виглядом кімнат. Поліцейська машина шерифа Джима Хоппера має знімний дах для зручного доступу всередину. Також тут є й гарбуз, що відсилає нас до подій другого сезону.

До набору аксесуарів входить рогатка та ліхтарик Лукаса, рація та компас Дастіна, ліхтарик і рація Майка, кавова кружка Хоппера, ліхтарик Джойс, постер «Мудрець Вілл» і вафля Одинадцять. Цей колекційний набір за фільмом «Дивні дива» складається із понад 2 200 елементів, укладених в 11 пакетів, тому сцени з реального та потойбічного світу можна збирати одночасно в компанії друзів або сім'ї.

Фанатам серіалу «Дивні дива» від Netflix сподобається відтворювати найзахопливіші епізоди за допомогою цієї реалістичної моделі. Ця модель LEGO Stranger Things, що містить у собі безліч відомих деталей, мусить бути в кожного фаната цього серіалу.

Культова поліцейська вантажівка із серіалу обладнана знімним дахом. На стіні засвічується алфавіт, зовсім як у серіалі. Тут ти знайдеш безліч деталей для відтворення сюжету й рольових ігор. Унікальна модель для збирання та веселих ігор: переміщайся між реальним світом та Іншим виміром.

Розміри: 32 х 44 х 21 см.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9293 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!