За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Джедайський перехоплювач Енакіна (75281)

код товару: U0454892
Ціна за одиницю:
1587 грн
+63 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Star Wars
Вік 7+
Кількість деталей 248
Додатково виготовлено з високоякісних матеріалів
Матеріал пластик
Габарити упаковки 26.2 х 19.1 х 6.1 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Star Wars Джедайский перехватчик Энакина 248 детал
Артикул 75281
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Конструктори LEGO Star Wars відкривають перед дітьми та дорослими шанувальниками «Зоряних воєн» величезну галактику конструювання та ігор, у якій вони зможуть відтворювати події цієї легендарної саги або вигадувати власні пригоди.

Допоможи Енакіну Скайвокеру керувати його приголомшливим «джедайським перехоплювачем» LEGO Star Wars! Встанови надійного дроїда R2-D2 на крило перехоплювача, застрибуй до кабіни й візьми участь у галактичній битві. Склади закрилки, щоб збільшити швидкість атаки. Стріляй із шутерів із пружинним механізмом і перезаряджай їх! А коли приземлишся, вихопи світловий меч Енакіна з-під крила, щоб захищатися від ворогів!

Граючи з цією збірною моделлю джедайського перехоплювача LEGO, діти зможуть відчути себе в ролі Енакіна Скайвокера або дроїда R2-D2, що вирушають на пошуки нових пригод у телесеріалі «Зоряні війни: війни клонів»!

Граючи з цим повним пригод набором LEGO Star Wars (75281), маленькі джедаї зможуть разом з Енакіном Скайвокером вирушити до місця нової битви на його джедайському перехоплювачі. Ця модель обладнана безліччю функцій, що надихають на творчі ігри: кабіною для мініфігурок LEGO, що відкривається, пружними шутерами, що складаються закрилками, місцем для R2-D2 і кріпленнями для запасного спорядження і світлового меча Енакіна.

Цей набір містить мініфігурки Енакіна Скайвокера й фігурку дроїда R2-D2 LEGO для відтворення найбільш захопливих епізодів фільму «Зоряні війни: помста ситхів» і телесеріалу« Зоряні війни: війни клонів». Він чудово підходить для самостійних і спільних ігор. Крім того, цей кумедний дитячий конструктор можна об'єднати з іншими наборами LEGO Star Wars, щоб зробити ігри ще цікавішими й вигадати ще більше нових пригод у далекій-далекій галактиці.

Дизайнери LEGO Group відтворюють легендарні космічні кораблі, транспортні засоби, локації й персонажів із всесвіту «Зоряних воєн» з 1999 року. LEGO Star Wars є однією з найпопулярніших серій, у якій кожен шанувальник «Зоряних воєн» знайде набір собі до смаку.

Дітям сподобається уявляти себе в ролі Енакіна Скайвокера та літати на цьому зібраному з кубиків LEGO джедайському перехоплювачі (75281), легендарному транспортному засобі з фільму «Зоряні війни: помста ситхів» і телесеріалу« Зоряні війни: війни клонів».

Цей набір LEGO Star Wars містить мініфігурки Енакіна Скайвокера, а також фігурку дроїда R2-D2 для рольових ігор. Фігурка Енакіна поміщається у відкривну кабіну перехоплювача, а дроїда R2-D2 можна закріпити на крилі.

Цей джедайський перехоплювач зроблений у новій колірній гамі, що вперше з'явилася в моделях, випущених у серпні 2020 року. Він також обладнаний двома пружними шутерами для битв і складаними закрилками для режиму атаки. Світловий меч Енакіна та додаткове спорядження можна закріпити під крилом.

Цей конструктор, що містить 248 деталей, чудово підходить для самостійних і спільних ігор, чудово поєднується з іншими наборами LEGO Star Wars і стане чудовим подарунком на день народження або будь-яке інше свято для дітей у віці від 7 років.

Для ігор із цим набором LEGO, створеним за мотивами телесеріалу «Зоряні війни: війни клонів», потрібні тільки кубики LEGO і дитяча уява (батарейки не потрібні), а це означає, що в космічних кораблів із далекої-далекої галактики ніколи не закінчиться пальне!

Ваша дитина тільки вчиться конструювати з кубиків LEGO? Немає приводу для занепокоєння. До цього набору Star Wars входить ілюстрований буклет зі зрозумілими покрокові інструкції, тому діти зможуть легко зібрати цю модель і відчути себе справжніми джедаями!

Для того щоб з'єднати або роз'єднати кубики цього джедайського перехоплювача Енакіна LEGO, не потрібно використовувати Силу! Вони відповідають найсуворішим галузевим стандартам і тому абсолютно безпечні та легко з'єднуються й роз'єднуються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики та деталі LEGO на удар, нагрівання, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору найсуворішим стандартам безпеки планети Земля (і далеких-далеких галактик!).

Розміри джедайського перехоплювача Енакіна — 6 см (2.5") заввишки, 19 см (6.5") завдовжки й 17 см (7.5") завширшки. А для того щоб зробити ігри ще цікавішими, шанувальники «Зоряних воєн» зможуть керувати цим класним космічним кораблем у відеогрі LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1587 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!