За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Friends Будинок Стефані 170 деталей (41398)

код товару: U0453953
Ціна за одиницю:
1306 грн
+36 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Жанр будівлі
Серія Friends
Вік 4+
Кількість деталей 170
Додатково фігурки в комплекті
Матеріал пластик
Габарити упаковки 28.2 х 26.2 х 7.6 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Friends Дом Стефани 170 деталей
Артикул 41398
Гарантія, міс 0
Штрихкод 5702016618853
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Світ наборів LEGO Friends обов'язково сподобається вашій дитині. Ця серія поєднує класичне конструювання LEGO з можливістю розігрувати сценки з повсякденного життя. Основа цих ігрових наборів — тема дружби п'ятьох дівчат, кожна з яких має свою неповторну індивідуальність. Вони живуть у гарному місті, де багато симпатичних тварин, про яких можна піклуватися, а також магазини й будинки.

Набори містять багато аксесуарів і цікавих деталей, які роблять гру захопливішою і стимулюють розвиток творчих здібностей. З наборами LEGO Friends можна годинами грати та весело проводити час.

Приходьте в гості до Стефані, познайомтеся з її батьками та пограйте разом із нею. А ще ви й Стефані можете грати та ділитися секретами в її кімнаті. Стефані розчеше волосся за туалетним столиком і покаже вам приз, який виграла на змаганнях. Зголодніли? На кухні вже чекає перекус. Але спочатку не забудьте зайти у ванну кімнату та помити руки. А потім можна погойдатися на гойдалці у саду та вирушити на велосипедну прогулянку околицями. Маленькі фантазери навчаться конструювати й будуть захоплено розігрувати сценки з життя щасливої родини за допомогою мінілялечок Стефані та її мами та тата LEGO Friends. Подаруйте маленьким будівельникам можливість зануритись у світ захопливих рольових ігор із набором «Будинок Стефані» LEGO Friends 4+ (41398). Вони зможуть уявити себе в ролі Стефані, яка відпочиває у своїй затишній спальні, або мами та тата, які доглядають за своєю донькою і її песиком Дешем.

Верхній поверх можна прибрати, щоб надати маленьким пальчикам доступ до всіх гарних деталей, розташованим на першому поверсі. Крім того, веселощами можна поділитися з подружкою, адже з кожним поверхом цього будинку можна грати окремо! Будинок обладнано безліччю потішних функцій і елементів, що дають змогу пожвавити творчі ігри, а також мініатюрними гойдалками, що надихають на ігри за його межами.

Цей набір LEGO 4+ надає цікавого способу для навчання дошкільнят конструювання, а також містить два спеціальних базових модулі, завдяки яким навіть будівельники-початківці LEGO зможуть відчути гордість від складання моделей без допомоги дорослих. У застосунку LEGO Building Instructions до цього набору передбачено цифрові інструкції Instructions Plus, що дають змогу переглядати цифрові зображення придуманих дітьми моделей, що сприяє розвитку в них уяви та впевненості в собі. Подаруйте маленьким будівельникам LEGO години цікавих творчих ігор із набором «Будинок Стефані» 4+ (41398). Дошкільнятам сподобається будувати цей ляльковий будиночок і грати з ним, відтворюючи епізоди з мультсеріалу «Подружки з Хартлейк Сіті» LEGO Friends або придумуючи власні пригоди.

До набору входять мінілялечки Стефані, Алісія і Джеймс LEGO Friends, а також фігурка собачки та кубики, які потрібні для складання двоповерхового будинку зі спальнею, вітальнею, кухнею, їдальнею і садом із гойдалками.

Конструктор містить базовий модуль для початківців і елемент стіни, завдяки яким складання не забере багато часу, і діти зможуть відразу ж розпочати цікаві ігри в дочки-матері. А кумедні аксесуари, як-от, наприклад, мініатюрний круасан, надихнуть їх на творчі ігри.

Цей набір стане прекрасним подарунком для дітей, які люблять грати в дочки-матері. Акуратний конструктор, що містить 170 елементів, також стане ідеальним подарунком для дітей віком від 4 років, які заслуговують на приємний сюрприз.

Будинок, зібраний зі 170 деталей, не займе багато місця: його розміри — трохи більш ніж 16 см заввишки та 12 см завширшки. Крім того, його можна доповнити іншими деталями та кубиками LEGO і об'єднати з іншими конструкторами LEGO, так що діти зможуть зробити свої ігри цікавішими.

Для ігор із цією кумедною моделлю не потрібні батарейки. Діти можуть просто відкрити коробку, дістати базові модулі та почати конструювати цей барвистий і незвичайний будинок!
До цього набору входять 170 елементів, а також буклет з інструкціями, які допоможуть дітям зрозуміти призначення різних етапів складання та стати впевненішими в собі.

Набір «Будинок Стефані», призначений для дітей віком від 4 років, містить базовий модуль і елемент стіни, які роблять складання простим і цікавим і допомагають дітям стати впевненішими в собі. Він стане прекрасним подарунком на будь-яке свято та познайомить дітей із персонажами серії LEGO Friends.

Усі конструктори LEGO, випущені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, а також власними стандартами LEGO Group, тому всі кубики та деталі завжди легко з'єднувати й роз'єднувати.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики та деталі LEGO на удар, нагрівання, скручування, вигинання і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO Friends до найсуворіших міжнародних стандартів безпеки та якості. Малюкам сподобається збирати цей незвичайний будинок і грати в ньому в дочки-матері.

У цьому двоповерховому будинку діти знайдуть безліч кімнат, а також три мінілялечки для досліджень і цікавих ігор. До набору входять базові модулі, завдяки яким діти зможуть самостійно скласти цю модель, щоб відразу ж почати грати.

Прекрасний подарунок для дітей віком від 4 років, який познайомить їх із дивовижним всесвітом конструкторів LEGO. Цей невеликий будинок, сумісний із будь-якими іншими деталями та наборами LEGO, просто створений для по-справжньому цікавих ігор.

Батарейки не потрібні. Щоб оживити цей будинок, потрібна тільки дитяча уява. Буклет з інструкціями, що входить до набору, допоможе дітям скласти цю модель LEGO і почати грати.

Набори LEGO 4+ допомагають дошкільнятам стати впевненішими в собі та розвивають творчі здібності. Малюки помітять, що кубики LEGO легко з'єднувати й роз'єднувати.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1306 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!