За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комплект охоронної сигналізації Оріон ППКО ОРІОН 16Т.3.2 (Оріон-16Т.3.2)

код товару: U0358820
Ціна за одиницю:
6653 грн
+113 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Центральний блок 1 шт

Інші

Виробник Оріон
Модель ППКО ОРІОН 16Т.3.2
Артикул Оріон-16Т.3.2
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ППКО «Оріон-16Т3.2» служить для здійснення цілодобової охорони різних об'єктів, включаючи житло громадян. Повідомлення передаються по каналу GPRS мережі GSM 9001800 на ПЦС по криптозахищені протоколу «Міст». Для передачі повідомлень застосовується GSM модуль вбудованого типу.

Програмування може здійснюватися в режимі «Адміністратора» без відкриття приладу з призначеними кодами доступу. У разі чотириразового неправильного набору коду доступу клавіатура блокується протягом 90 секунд. Це супроводжується переривчастим звуковим сигналом, а також передачею відповідного повідомлення на ПЦС. Передбачена пам'ять тривоги по ШС.

Прилад «Оріон-16Т3.2» працює від електромережі з номінальною напругою 220В (-15% + 10%), 50 ± 1 Гц. Струм від акумуляторної батареї становить 300 мА. Для зарядки АБ використовується струм 300-450 мА. Акумулятор вбудованого типу має ємність 7 Ач. Напруга в ШС - 12 В. Для живлення сповіщувачів необхідний струм 350 мА.

Габарити приладу складають: 280 x 225 x 84 мм, а розміри клавіатури, відповідно, 125 х 93 х 33 мм. Вага приладу - 1,6 кг, а маса клавіатури - 160 м ППКО «Оріон-16Т3.2» може нормально функціонувати при температурі навколишнього середовища від 0 ° C до +45 ° C. Термін служби в середньому становить 10 років.

Обладнання випускається в пластиковому корпусі. Воно оснащене двокольорового клавіатурою, має GSM-канал зв'язку, GPRS-формат, а також виходи на ПНЦ і сирену. На сьогоднішній день це одне з кращих пристроїв, призначених для моніторингу систем охорони.

Використовувати прилад «Оріон-16Т3.2» можна в настінному положенні. Для цього в його корпусі передбачені два отвори для навішування, а також один отвір для фіксації приладу на стіні. Оптимальна висота установки ППКО становить 1,7-2,4 м від рівня підлоги. На об'єктах масового скупчення людей прилад встановлюють в закритих металевих шафах, що виключають несанкціонований доступ до них сторонніх осіб. Антена при цьому повинна бути виведена за межі шафи в охоронювану зону і підключена до антенного роз'єму. Закріплюють антену після видалення захисного паперу липкою стороною на чистій рівній поверхні.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6653 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!