За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ігрова консоль Sony PlayStation Classic + 20 games (9999591)

код товару: U0329777
Ціна за одиницю:
2531 грн
+54 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Жорсткий диск н.д.
Колір сірий
Інтерфейси HDMI
Додатково 20 ігор

Інші

Виробник Sony
Модель PlayStation Classic + 20 games
Артикул 9999591
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ігрова консоль SONY PlayStation Classic + 20 games (9999591)

Легенда відеоігор, створена заново. Пожвавте епоху, яка назавжди змінила світ відеоігор, з легендарної PlayStation Classic. У комплекті з нею йдуть 20 кращих відеоігор для оригінальної консолі PlayStation, в тому числі Final Fantasy VII, TEKKEN 3, R4: Ridge Racer Type 4, Jumping Flash !, Wild Arms і інші - слідкуйте за оновленнями.

Мініатюрна, але потужна. Дизайн PlayStation Classic повністю повторює дизайн оригінальної консолі - включаючи логотип, розкладку кнопок і дизайн упаковки, - але в мініатюрі. Розмір нової PlayStation Classic на 45% менше розмірів оригінальної PlayStation 1994 року. У комплект цієї мініатюрної консолі входять два дротових контролера, кабель HDMI для підключення до телевізора і карта віртуальної пам'яті, щоб можна було зберігати прогрес гри при перемиканні між різними відеоіграми.

Поставляється з попередньо встановленими 20 оригінальними іграми для PlayStation: Battle Arena Toshinden. Cool Boarders 2. Destruction Derby. Final Fantasy VII. Grand Theft Auto. Intelligent Qube. Jumping Flash. Metal Gear Solid. Mr Driller. Oddworld: Abe's Oddysee. Rayman. Resident Evil Director's Cut. Revelations: Persona. Ridge Racer Type 4. Super Puzzle Fighter II Turbo. Syphon Filter. Tekken 3. Tom Clancy's Rainbow Six. Twisted Metal. Wild Arms.

Корпорація Sony - унікальний виробник аудіо та відеопродукції, тому що вона, крім виробництва музичних центрів, телевізорів і відеокамер, займається науково-дослідницькою роботою широкого спектру. У лабораторіях цієї корпорації створювалися численні технології і формати, без який сучасне життя була б некомфортна.

 Наприклад, в 1951 році саме в лабораторії Sony її інженерами і вченими вперше був створений магнітофон, а через шість років там же винайшли діод, ще через пару років - транзисторний телевізор. У 1964 році інженери Sony створили настільний калькулятор, їх уму і творчості належать і такі відкриття, як система кольорового телебачення Тринітрон (створена в 1968 році), відеокамера побутового призначення (з'явилася в 1980года), 1980 рік ознаменувався винаходом 3.5 'комп'ютерної дискети, 1982 - CD-програвача. Sony - автор літій-іонного акумулятора, мінідиску, плеєрів Walkman, телевізора з плоским екраном і цифрової фотокамери.

Всі ці винаходи були зроблені в дев'яності роки минулого століття, майже щороку ознаменовувався новим продуктом. Названі революційні винаходи є наочним прикладом того, що стратегія Sony полягає в розвитку новітніх технологій і в створенні якісних і доступних за ціною продуктів, в яких передові технології фактично реалізовані.

Успіх Sony, зрозуміло, позначений не тільки фінансовими показниками. Новинки марки Sony стверджують життя в новому її якості і новому комфорті, які стають масовими і доступними. Sony відкрила еру, в якій на зміну громіздким телевізорів і відеомагнітофонів прийшли кишенькові моделі, в якій з'явилися камери, не тільки записують, а й відтворюють відеоряд. Sony заявила про прихід нового часу приходом на ринок цифрових звукових носіїв, що дають можливість переписувати і прослуховувати записи без втрати якості сотні разів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2531 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!