За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ігрова консоль Lenovo Legion Go 8APU1 1TB (83E1004CRA)

код товару: U0928783
Накопичувач:
Накопичувач:
Накопичувач:
36999 грн
Нова ціна:
32999 грн
Ціна за одиницю:
29999 грн
+920 бонусів
+770 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Оперативна пам'ять 16 ГБ LPDDR5
Процесор AMD Ryzen Z1 Extreme
Екран 8.8 " IPS (2560x1600)
Накопичувач 1 TB
Колір чорний
Інтерфейси USB Type-C ,  Mini-jack 3,5 мм
Підключення Bluetooth ,  Wi-Fi
Розмір 299 x 131 x 41 мм
Вага 854 г

Інші

Виробник Lenovo
Модель Legion Go 8APU1 1TB
Артикул 83E1004CRA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 197530769627
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Lenovo Legion Go 8APU1 — ігрова консоль з 8,8-дюймовим ігровим дисплеєм з роздільною здатністю 2560×1600, що занурить вас у захопливе візуальне середовище. Ви можете динамічно змінювати чіткість зображення від 1600p до 800p, а також регулювати частоту оновлення від надшвидкої 144 Гц до енергоощадної 60 Гц. Усе це можливо на високочутливому сенсорному екрані, що розпізнає до 10 одночасних торкань.

Оснащений чипом AMD Ryzen Z1 Extreme, побудованим на архітектурі «Zen» 4, що у поєднанні з вбудованою графікою AMD RDNA 3 гарантуватиме хорошу потужність та захопливий ігровий досвід.

Новаторський джойстик від Legion Go вирізняється довговічністю та максимальною чутливістю. Ергономічні знімні контролери мають протиковзну текстуру. Також наявні елементи керування з можливістю мапування та вбудований трекпад для безперешкодної гри на ПК та портативних пристроях. Насолоджуйтеся точним прицілюванням у режимі FPS та комфортною грою з мінімальним тиском на зап'ястя. Культова кнопка ввімкнення, прикрашена літерою «О» у стилі Legion, додає стилю, а інтуїтивно зрозумілі елементи керування, що налаштовуються, піднімуть ваші ігрові навички до професійного рівня.

Legion Space підключається до популярних лаунчерів для легкого доступу до ваших улюблених фільмів. Завдяки акумулятору місткістю 49,2 Вт/г та швидкій зарядці грайте на ходу без обмежень. 

Грай так, як ти того забажаєш
Відчуй неперевершену універсальність із Legion Go ⏤ найкращим гнучким ігровим інструментом. У портативному режимі ти можеш перетворити свій улюблений компактний пристрій на портальний ігровий ПК, ідеальний для ігор у дорозі. Підключай свій Legion до улюбленого монітора Legion і влаштовуйся на своєму зручному дивані з ергономічними контролерами для розслабляючої та в той же час захоплюючої гри. Режим FPS у поєднанні з опційною підставкою для контролера забезпечує неймовірну точність, з лівою частиною в якості клавіш WASD, а правою частиною як вертикальною мишею для покращеного прицілювання. Досліджуй доповнену реальність завдяки сумісності з окулярами Legion Glasses, насолоджуючись іграми максимально комфортним способом. Legion Go задовольняє будь-які ігрові потреби, пропонуючи неперевершену гнучкість для твоїх ігрових сесій.
Дисплей
З Lenovo Legion Go мобільні ігри досягають надзвичайних висот. Наш винятковий 8,8-дюймовий дисплей Lenovo PureSight Gaming стандарту QHD+ здивує тебе захоплюючим зображенням. Ти можеш динамічно налаштовувати точність зображення від 1600p до 800p або регулювати частоту оновлення між високою у 144 Гц і енергозберігаючим режимом з частотою 60 Гц. Будь-яке зображення оживає на чуйному екрані з 10-точковим сенсорним інтерфейсом.
Процесор
Оціни неперевершену потужність і продуктивність Lenovo Legion Go. Завдяки абсолютно новій серії процесорів AMD Ryzen Z1 ти зможеш насолоджуватися найкращими в галузі іграми, неймовірною тривалістю автономної роботи та захоплюючими враженнями. Серія AMD Ryzen Z1 забезпечує відтворення вражаючих візуальних ефектів, щоб ти міг будь-де насолодитись своїми іграми.
Система охолодження
Насолоджуйся бездоганним ігровим процесом завдяки сучасній системі Legion Go, яка забезпечує ефективне охолодження та щедрий потік повітря. Ультратонкі ребра радіатора вміло розсіюють тепло для оптимальної продуктивності. Поринай у світ ігор, а наша система потурбується про охолоджену та тиху роботу ПК, досягаючи ідеального балансу між потужністю та тепловідведенням.
Пам'ять
З легкістю грай на Legion Go з 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X (7500 МГц) та накопичувачем PCIe Gen4 ємністю 512/1024 ГБ, що забезпечує плавну багатозадачність і достатньо місця для зберігання ігор, медіа та файлів. Ти також можеш легко збільшити ємність сховища даних за допомогою слота для карти пам’яті micro-SD, щоб розмістити ще більше улюблених ігор. Насолоджуйся безперебійним ігровим процесом на пристрої з містким сховищем даних і можливістю його розширення, усуваючи необхідність видаляти старі ігри заради нових.
Тривалість автономної роботи
Грай довше на Legion Go завдяки акумулятору ємністю 49.2 Вт·год, що забезпечує тривалий ігровий процес без необхідності частих підзарядок. Швидко підзаряджай пристрій за допомогою Super Rapid Charge Express і продовжуй грати з режимом обходу живлення Power Bypass Mode, коли ПК підключено до мережі живлення. Усувай проблеми з нагріванням за допомогою теплового регулювання та насолоджуйся нашою підтримкою оптимізації акумулятора для тривалих ігрових сеансів.
Майстерність кожного руху
Інноваційні джойстики Legion Go з ефектом холу та RGB-підсвічуванням залишають позаду традиційні джойстики. Забудь про дрейфування джойстика та оціни стабільне, чуйне управління. Наші знімні контролери Legion TrueStrike створені для зручності та точності, мають такі функції, як текстура проти ковзання, елементи керування з можливістю позначення на карті та вбудований трекпад. З легкістю переходь від комп’ютерних до портативних ігор, а поціновувачі FPS зможуть насолодитись точним керуванням за допомогою нашого унікального режиму FPS та опційній підставці для контролера. Завдяки нашому ергономічному дизайну ти зможеш грати довше та не відчувати жодного дискомфорту. З Legion Go ти гратимеш як професіонал.
Поринь у всесвіт ігор
Legion Space відкриє невпинного геймера всередині тебе, збираючи великий всесвіт ігор із кращих платформ в одному центрі. Легко перемикайся з Xbox Game Pass на Gamesplanet та інші платформи. Насолоджуйся хмарними іграми в дорозі, запускай стріми зі свого ПК Legion або занурюйся в емуляцію Android. Обирай свої персональні налаштування, використовуй свою ігрову наполегливість та розкривай безмежний ігровий потенціал. Крім того, ти можеш розпочати подорож з трьох безкоштовних місяців доступу до Xbox Game Pass Ultimate, ексклюзивно для користувачів Legion Go. Але це ще не все — Legion Go повністю налаштовується, тому ти можеш обрати безліч налаштувань, щоб покращити свій ігровий досвід і зробити його унікальним.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

32999 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!