За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Xbox Red Dead Redemption 2 [Russian subtitles] (5026555358989)

код товару: U0392861
Платформа:
Платформа:
Платформа:
Ціна за одиницю:
1799 грн
Ціна за одиницю:
1799 грн
+70 бонусів
+63 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа Xbox
Тип носія Blu-ray диск
Кількість користувачів мультиплеер
Розробник Rockstar Studios
Видавець Rockstar Games

Інші

Виробник Xbox
Модель Red Dead Redemption 2 [Russian subtitles]
Артикул 5026555358989
Гарантія, міс 0
Штрихкод 5026555359108
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра Red Dead Redemption 2  - головний реліз всього 2018 року. Це об'єктивна оцінка - за перший уїк-енд проект Rockstar зібрав 750 мільйонів доларів, що з легкістю б'є будь-який інший реліз в будь-якій індустрії - ні автомобілі, ні музичні альбоми, ні навіть голлівудські блокбастери НЕ підбиралися до подібної цифрі за перший тиждень. Хіба що гра від тієї ж студії, змогла перевищити цей рекорд - це GTA V. Про мощі гри в рамках індустрії можна судити по ще одному факту - в графіку поруч з RDR2 не виходить жодної AAA-ігри, що говорить лише про одне - всі конкуренти її просто боятися. Всілякі рекорди RDR2 побила всього на двох консолях - для цього їй знадобилися Xbox One і Playstation 4.

Але для початку - короткий екскурс в історію. Насправді Red Dead Redemption 2 - ніяка не друга частина серії, а зовсім навіть третя - старенька Red Dead Revolver виходила ще на оригінальному Xbox і була більше схожа на проби пера, ніж на повноцінну хитовую гру. Тому тайтл благополучно забули, а вихід Red Dead Redemption на PS3 і Xbox 360 як сиквел не сприймався. Через загальну новизни бренду і вузької тематики дикого заходу, продажу RDR були далеко не такими, які чекали в Rockstar - і це незважаючи на високу якість самої гри.

І ось тут важливо розуміти те, в який момент вийшла RDR. Адже це 2010 рік, який, як здавалося, рік заходу персональних комп'ютерів як ігрової платформи. Позамежне піратство, баги, купа різного заліза і відсутність якоїсь спільної уніфікованості накладалося ще й на те, що продажі ігор на ПК виявлялися істотно нижче, ніж на консолях - і це при тому, що порт з консолей опинявся складною і трудомісткою завданням, адже архітектури Playstation 3 і Xbox 360 були унікальними, закритими і відрізнялися від ПК. Тому то ризикований дорогою порт не найпопулярнішою гри на в'яне платформу чисто економічно розцінювався як гігантський ризик - і вихід Red Dead Redemption на ПК не відбувся.

З тих пір пройшло 8 років - і всі ці 8 років цвіла вся ігрова індустрія. Нові консолі пережили неймовірний бум популярності, але при цьому і ПК отримав нове життя. Сьогодні саме ПК-проекти приносять найбільший прибуток - прикладами того є World of Tanks, League of Legend або, наприклад, PUBG, а цифрова дистрибуція через Steam і інші онлайн-сервіси катастрофічно вдарила по піратству. На прикладі GTA V Rockstar переконуються, що ПК - грошова і довгограюча платформа, адже до сих пір постійний онлайн на серверах GTA V перевищує 70 тисяч унікальних людина щодня.

А тепер - перейдемо до причин того, чому RDR 2 може вийти або не вийти на ПК. Red Dead Redemption 2 вже показала феноменальні економічні результати. Якщо у Rockstar присутні гігантські плани з розвитку онлайн-складової гри, то випуск на ПК дійсно може виявитися останнім серед пріоритетів. Технології. RDR 2 - перша гра від Rockstar, що має великі проблеми з оптимізацією. Навіть на PS4 Pro і Xbox One трапляються просідання FPS в великих містах - такого студія собі раніше не дозволяла. При перенесенні на ПК проблем лише додасться.

Як показує практика, від виходу проектів Rockstar на консолях і до їх анонса на ПК проходить близько півроку. З огляду на те, що травень - популярний місяць ПК-релізів для цієї компанії (L.A. Noire і Max Payne 3 виходили в травні), цілком ймовірно, що вже на початку наступного року ми отримаємо якусь інформацію. На даний момент об'єктивних причин для того, щоб RDR2 не вийшов на ПК просто немає - а тому прогнози швидше оптимістичні.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1799 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!