За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS [PS4, Russian version] Blu-ray (9788713)

код товару: U0333670
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Розробник Bluehole Studio
Видавець PUBG Corporation

Інші

Виробник Sony
Модель PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS [PS4, Russian versio
Артикул 9788713
Гарантія, міс 0
Штрихкод 0711719788713
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS [PS4, Russian version] Blu-ray (9788713)

PlayerUnknown's Battlegrounds - розрахована на багато користувачів онлайн-гра в жанрі королівської битви, що розробляється і видається студією PUBG Corporation, дочірньою компанією корейського видавця Bluehole.

Playerunknown's Battlegrounds - консольна гра для оновленої ігрової приставки PS4. Потрібно буде обхитрити, пограбувати і обійти суперників, щоб залишитися єдиним переможцем в цій захоплюючій грі, яка сповнена на несподіванки і хвилюючі моменти.

Повна версія гри передбачає підписку PlayStation Plus. Покупки в грі не обов'язкові. Включає в себе доступ до Публічного тестовому сервера PUBG.

Японська корпорація була заснована в 1946 році двома партнерами: Акіо Морітою і Масару Ібука. Бізнесмени були рішуче налаштовані зануритися в бурхливе море розробки і створення електроніки. Вони були впевнені, що їх компанія стане не тільки японськім, а й світовим лідером в цій галузі.

Перша назва компанії звучало як Tokyo Tsushin Kogyo або «Тоцука», що було не дуже добре для міжнародного просування нового бренд. Саме тому, в 1950 році відбулася зміна назви фірми на Sonny. Це назву можна було перевести з японського, як «маленькі генії». Проблема була в тому, що схоже за звучанням інше японське слово перекладав як «невдалий бізнес». Тому, було вирішено скорегувати нову назву на відому нам зараз Sony.

Першим масовим виробом компанії став бобінний магнітофон, який важив майже 50 кг. На цьому історія компанії могла і закінчитися, адже, незважаючи на вдалу конструкцію пристрою, через надмірної ваги, мало хто з японців був готовий придбати його. Але Доля була на боці Sony. Місцевому суду були необхідні магнітофони для запису, а американські моделі коштували дуже дорого. Так японська компанія отримала замовлення на 24 власних пристрою і перший суттєвий дохід.

Акіо Моріта миттєво реагує на проблему першого магнітофона Sony - наступна модель важила вже 13 кг. Новинку починають встановлювати в японських школах, а компанія отримує величезне урядове замовлення. Третя модель магнітофона закріплює феноменальний успіх Sony - вона стає хітом на ринку Японії.

Після цього компанію вже було не зупинити: телевізори, радіоприймачі, фотокамери, акустика, ігрові приставки, автомагнітоли, навушники і гарнітури - продукція Sony стає своєрідним знаком якості. Компанія стрімко пролітає роки, увійшовши в XXI століття як беззаперечного світового лідера з виробництва різноманітної електроніки.

Нові часи принесли і нові напрямки в діяльності компанії: мобільні телефони, смартфони, планшети, ноутбуки, цифрові рамки, Blue-Ray, CD, DVD, BD і деякі комп'ютерні комплектуючі - Sony зайвий раз доводить, що «тримає руку на пульсі» сучасних світових тенденцій.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

949 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!