За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony Mortal Kombat 11 Спеціальне Видання [PS4, Russian subtitles] (2222129)

код товару: U0339125
Ціна за одиницю:
1128 грн
+30 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Кількість користувачів мультиплеер
Розробник NetherRealm Studios
Видавець Warner Bros. Games
Серія ігор (приналежність до серії) Mortal Kombat
Локалізація російська версія

Інші

Виробник Sony
Модель Mortal Kombat 11 Спеціальне Видання [PS4, Russian
Артикул 2222129
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY Mortal Kombat 11 Спеціальне Видання [PS4, Russian subtitles] (0003855)

Нова частина знаменитого файтинга студій NetherRealm Studios і QLOC. Нас чекають класичні герої, але з доробленими можливостями, плюс абсолютно нові бійці. Також розробники обіцяють новий вид страти: GoreTech і, звичайно, нові інтерактивні локації.

Крім того, особливу увагу при розробці приділяється турнірній складовій гри. Тому в Mortal Kombat 11 буде нова вдосконалена система підбору противника в мережі і щоденні турніри серед гравців онлайн.

Передісторія ігрового світу. Події серії Mortal Kombat розвиваються в альтернативній реальності, в якій існує 6 основних світів - Земне Царство, Нижня Царство (Пекло), Зовнішній Світ, Світ Порядку, Світ Хаосу і Еден. Над ними стоять Старші Боги, які придумали турнір Mortal Kombat, що дозволяє жителям одного світу завоювати інший.

Завдяки розвиненому лору, бої проходять в самих різних і часом несподіваних місцях, гравці зазвичай відвідують 15-20 унікальних локацій Земної царства, а також відправляються в інші світи. У змагальному режимі переважно використовуються спеціальні арени.

Захисником Земної Царства є молодий Бог Грому Рейден. Головним антагоністом серії довгі роки був Шао Кан - жорстокий деспот і тиран, який прагнув завоювати всі світи і стати імператором мультивселенной. Інші персонажі, а їх більше 100, могли як зайняти сторону добра або зла, так і задовольняти власні бажання не підкоряючись нікому.

У кінцівці Mortal Kombat X Рейденом довелося увібрати в себе зіпсовану демонічну енергію занепалого Бога, після чого він змінився. З цього моменту він не просто захищає Землю - він прагне знищити будь-яку загрозу для Земної Царства, про що і повідомляє Лю Кану і Китаном, що стали новими правителями Пекла.

Події Mortal Kombat 11 стартують одразу після цього. Розлючений Рейден вбиває Шіннока, свого найстаршого ворога, і відправляється в минуле за наступною ціллю - Шао Каном. Однак це вбивство порушує баланс в світах і в цей момент з'являється новий головний антагоніст.

Втомившись від нескінченних воєн, в події втручається богиня Кроніка, здатна управляти часом. Більш того, всі події, що трапилися за 25 ігрових років, були її задумом. Тепер вона прийшла навести порядок ... будь-якими методами, аж до перетину часових ліній.

Завдяки цьому постарілі герої зустрінуться з самими собою в молодості, а деякі відмінності настільки великі, що можна говорити про дві версії одного і того ж персонажа.

Персонажі і прийоми. На старті Mortal Kombat 11 запропонує фанатам 25 персонажів, вже заявлено, що буде Рейден, Скорпіон, Саб-Зіро, Соня Блейд, Барака, Лю Кан, Кунг Лао, Скарлет, повелитель піску і часу Герас, Шао Кан, Рептилія та інші. Невідомо, чи стане Кроніка іграбельним персонажем.

Гра багато в чому зберегла концепцію геймплея, засновану на простих атакуючих ударах і захисних блоках, які збираються в серію прийомів і активують комбінації. А в кінці бою ледве живого противника можна добити за допомогою особливо потужного прийому.

Найпомітніше нововведення - дві смужки енергії. Перша знадобиться для атак, друга для захисту. З її допомогою, наприклад, можна використовувати здатність Breakaway (колишня Breaker), щоб вирватися з тривалого комбо.

Функцію посилення атак X-Ray замінили на Fatal Blow. Це потужна атака, здатна завдати противнику непоправної шкоди. Вона доступна для активації, якщо у бійця менше 30% здоров'я. Використовувати її можна раз за раунд.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1128 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!