За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony JUST DANCE 2019 [PS4, Russian version] (8112691)

код товару: U0333674
Ціна за одиницю:
369 грн
+3 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип Дитячі
Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Розробник Ubisoft Entertainment
Видавець Ubisoft Entertainment
Локалізація російська версія

Інші

Виробник Sony
Модель JUST DANCE 2019 [PS4, Russian version]
Артикул 8112691
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY JUST DANCE 2019 [PS4, Russian version] (8112691)

Влаштуйте вечірку разом з Just Dance 2019! Гра затягне вас в божевільний ритм танців і не відпустить на довгі години. Співайте і танцюйте під улюблену музику та підключайте до веселощів друзів і родичів. Кожен знайде для себе пісню до душі з більш ніж 40 композицій, доступних в плейлисті.

Танці для всієї компанії. Найголовніша танцювальна гра повертається в 2019 році, щоб ви знову могли насолодитися ритмами і мелодією улюбленої музики. Вибирайте більш ніж з 40 композицій, танцюйте з друзями і родичами, а також беріть участь в мережевих змаганнях. Онлайн-сервіс Just Dance Unlimited дозволить вам вибрати і завантажити ще близько 400 пісень. Разом з диском ви отримаєте підписку на сервіс терміном в один місяць (подальший термін потрібно відплачувати).

Особливості гри: Улюблені пісні. Танцюйте під такі гарячі хіти, як Havana - Camila Cabello; One Kiss - Calvin Harris, Dua Lipa; Finesse (Remix) - Bruno Mars Ft. Cardi B; I Feel It Coming - The Weeknd Ft. Daft Punk; Work Work - Britney Spears; Familiar - Liam Payne & J Balvin і багато інших.

Танці для всіх. Насолоджуватися грою зможуть всі, від малого до великого. Розробники навіть ввели в нову частину спеціальний дитячий режим. З його допомогою найменші шанувальники танців зможуть безпечно і з задоволенням веселитися під музику. Для дітей також передбачені свої танці і додаткові пісні.

Індивідуальне підстроювання. Якщо не знаєте, під яку пісню станцювати, довіртеся грі! Штучний інтелект запам'ятовує ваш останній вибір і зроблені руху і пропонує на їх основі індивідуальний плейлист, який заточений ексклюзивно під вас. Якщо ж хочете створити набір пісень самі, то все до ваших послуг: зручний і зрозумілий інтерфейс дозволить вам швидко накидати список композицій.

Весь світ - у вас вдома. Мережевий режим World Dance Floor дозволить вам виходити на зв'язок з гравцями-танцюристами по всьому світу. Змагаються за кращий результат або просто дивіться на кращі танці геймерів з усього світу.

Японська корпорація була заснована в 1946 році двома партнерами: Акіо Морітою і Масару Ібука. Бізнесмени були рішуче налаштовані зануритися в бурхливе море розробки і створення електроніки. Вони були впевнені, що їх компанія стане не тільки японськім, а й світовим лідером в цій галузі.

Перша назва компанії звучало як Tokyo Tsushin Kogyo або «Тоцука», що було не дуже добре для міжнародного просування нового бренд. Саме тому, в 1950 році відбулася зміна назви фірми на Sonny. Це назву можна було перевести з японського, як «маленькі генії». Проблема була в тому, що схоже за звучанням інше японське слово перекладав як «невдалий бізнес». Тому, було вирішено скорегувати нову назву на відому нам зараз Sony.

Першим масовим виробом компанії став бобінний магнітофон, який важив майже 50 кг. На цьому історія компанії могла і закінчитися, адже, незважаючи на вдалу конструкцію пристрою, через надмірної ваги, мало хто з японців був готовий придбати його. Але Доля була на боці Sony. Місцевому суду були необхідні магнітофони для запису, а американські моделі коштували дуже дорого.

Акіо Моріта миттєво реагує на проблему першого магнітофона Sony - наступна модель важила вже 13 кг. Новинку починають встановлювати в японських школах, а компанія отримує величезне урядове замовлення. Третя модель магнітофона закріплює феноменальний успіх Sony - вона стає хітом на ринку Японії.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

369 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!