За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гіроскутер Xiaomi Ninebot Electric Gokart kit (26.01.0000.40)

код товару: U0461000
Ціна за одиницю:
28479 грн
+686 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для дорослого ,  для дитини
Максимальна швидкість 25 км/г
Безпечний кут нахилу 15 °
Максимальне навантаження 100 кг
Діаметр коліс н.д.
Ландшафт асфальт
Потужність 800 Вт
Водонепроникність IPX4
Розміри 1095 x 865 x 510 мм
Вага 26.2 кг
Колір білий

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Ninebot Electric Gokart kit
Артикул 26.01.0000.40
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8719324556415
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Карт Ninebot by Segway Gokart kit дає змогу легко трансформувати Ninebot miniPro в невеликий перегоновий карт, який стане чудовою розвагою як для дітей, так і для дорослих. Легко збирається й має якісні ходові характеристики — чутливе кермо, швидкий набір швидкості, можливість дрифтувати, чудова маневреність! Ретельно продуманий і повністю безпечний як для дорослих, так і дітей.

Особливості

  • Довжина регулюється в межах від 1.3 до 1.9 м.
  • Висота керма налаштовується під людину будь-якого зросту.
  • Ручна й електронна система гальмування.
  • Максимальний рівень захисту у разі зіткнень.
  • Надійні колеса без камер.
  • З'єднання з Ninebot miniPro або Ninebot S за допомогою кабелю і Bluetooth.
  • Контроль технічного стану за допомогою програми.

Купити комплект для трансформації карт Ninebot Gokart Kit можна для всіх членів своєї родини. Він не тільки легко підлаштовується під індивідуальні особливості людини, а й має 3 режими роботи — для початківців, досвідчених і професіоналів.

Важливо: Карт постачається без гіроскутера — його необхідно придбати окремо.

Ninebot Electric Gokart kit
Набридли звичайні прогулянки в парку і поїздки по місту? Хочете справжнього драйву й запаморочливих віражів? Компанія Ninebot випустила для свого компактного гіроскутера Segway miniPRO комплект аксесуарів, які трансформують його в гоночний міні-карт. Він легко встановлюється, здатний розганятися до 24 км/год і оснащений надійною гальмівною системою. Цей набір перетворює звичайний гіроскутер на зовсім інший вид транспорту і нову розвагу для дітей та дорослих. Відчуйте себе гонщиком і весело проведіть час з друзями або родиною, проходячи круті повороти й змагаючись одне з одним на час.
Просто збирати, легко налаштовувати
Gokart Kit збирається і кріпиться на Segway miniPRO за лічені хвилини. Досить об'єднати гіроскутер з корпусом, виставити зручну довжину підвіски та підібрати оптимальну висоту керма виходячи з росту водія. Всі інші налаштування можна задати у фірмовому додатку прямо зі свого смартфона. Зокрема, він дає можливість змінювати швидкісний режим, переглядати статистику, налаштовувати систему освітлення та багато іншого.
Універсальність і безпека
Гоночний карт Xiaomi Ninebot GoKart Kit призначений для всіх вікових категорій. Обмеженням є зріст водія вище 190 см. При цьому, можна відрегулювати довжину та висоту рульового колеса, в залежності від зросту. Що стосується обмежень по вазі — це 100 кг. Таким чином, карт — універсальне розвага для будь-якого віку. Приділено особливу увагу безпеці водія. Карт має передній двошаровий бампер з міцною сталевою рамою та пластиковим шаром для поглинання вібрації. Отримуйте задоволення від швидкості!
Дві педалі управління
Інноваційний гоночний компактний карт легко керується за допомогою двох педалей для прискорення та гальмування. Як і в справжньому гоночному автомобілі два передніх колеса і пара передніх педалей пов'язані з рульовою системою. Ліва педаль синхронізована з гальмівною системою, а права забезпечує прискорення. Тисніть на педаль, якщо потрібно їхати швидше, дати задній хід, пригальмувати на повороті або зупиниться в кінці заїзду. Міцні, зносостійкі пластикові педалі Xiaomi Ninebot GoKart Kit мають рифлену поверхню для кращої фіксації ноги.
Контроль і керування через додаток
Як і інші смарт-пристрої Xiaomi гоночний карт підтримує синхронізацію зі смартфоном за допомогою фірмового додатка та бездротового Bluetooth-інтерфейсу. Все, що потрібно — це встановити APP додаток на свій девайс і контролювати технічний стан або керувати картом. Інтерфейс фірмового додатка нагадує панель приладів авто, за допомогою якої ви в режимі реального часу будете бачити швидкість, запас ходу та іншу інформацію, яка дозволяє контролювати безпеку їзди.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

28479 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!