За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фітнес браслет Xiaomi Smart Band 7 Pro Black (952449)

код товару: U0707191
Ціна за одиницю:
1583 грн
+31 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Топ популярних моделей Xiaomi Smart Band 7 Pro
Cумісність AndroidiOS
Дисплей кольоровий
Тип матриці AMOLED
Стандарт захисту 5 АТМ
Регулювання розміру так
Матеріал корпусу пластик
Інтерфейси Bluetooth
Час автономної роботи до 12 днів
Ємність акумулятора 235 mAh
Колір чорний

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Smart Band 7 Pro Black
Артикул 952449
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6934177780653
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Новий наручний повнокольоровий великий екран

Вперше в Xiaomi Mi Band використовується великий повнокольоровий квадратний екран, спосіб відображення інформації ближче до екрана мобільного телефону, текст та значки мають більше вільного місця на дисплеї, а натискання та ковзання стають вільнішими та легшими. У багатьох випадках Xiaomi Mi Band The 7 Pro є зручнішим продовженням екрана телефону.

Великий екран та відкритий інтерфейс

У новому екрані достатньо простору для відображення кожного функціоналу інтерфейсу та інформація відображається вільніше, що дозволяє легко зрозуміти її з першого погляду.

Екран дисплея дуже стриманий, але дуже яскравий

Не потрібно піднімати зап'ястя, щоб увімкнути екран, ви можете з першого погляду отримати основну інформацію, таку як час, а мова дизайну відповідає циферблату, демонструючи ваш стиль у стриманій манері.

Яскравість екрана розумно регулюється, а дисплей ніжний та м'який

Завдяки датчику зовнішнього освітлення цей екран краще сприймає навколишнє світло та очі, не вимагає ручного керування, і щоразу, коли ви піднімаєте зап'ястя, він може спалахувати якраз.

Металевий блиск, насичена текстура

Вперше Xiaomi Mi Band має яскраву металеву текстуру, класичний колір та кольорову гамму світлого золота, яка є стриманою та ніжнішою. Використовуючи технологію NCVM, він легкий, приємний на дотик і зручніший.

Розмаїття темпераменту на зап'ясті

6 класичних колірних схем, стильних та елегантних, стриманих та спокійних, реагують на ваш настрій у будь-який час. Нова пряжка для годинника класична та практична, а швидкознімна конструкція зручна для зняття та заміни у будь-який час.

Професійніше та простіше в управлінні

Вбудований незалежний модуль GPS, його можна використовувати разом із мобільними телефонами, а також можна використовувати легко та незалежно. Він підтримує п'ять супутникових систем Beidou, GPS, ГЛОНАСС, Galileo та QZSS. Він точно записує кожен крок, адже кожен крок вартий того.

117 спортивних режимів

117 різних режимів, 14 із яких для професійних спортсменів.

Моніторинг серцевого ритму

Ваше серце заслуговує на турботи вдень і вночі.

Великий дисплей, більше можливостей
Xiaomi Mi Band 7 Pro це фітнес-браслет, який не схожий на фітнес-браслет. Він оснащений широким 1,64-дюймовим AMOLED-дисплеєм, а тому більше нагадує смарт-годинник, надаючи користувачеві яскраву картинку і зручний огляд і вдень, і вночі. Підтримує 117 спортивних режимів, у тому числі 14 професійних з підвищеною точністю та 3 автоматичних режими (бігова доріжка, біг та ходьба на свіжому повітрі). І оснащений вбудованим GPS для точного відстеження маршрутів тренувань. А також пропонує комплексний моніторинг різних фізичних показників, включаючи серцебиття, вміст кисню в крові, рівень стресу, відстеження сну та інше. При цьому важить він також мало і буде дуже зручний як при заняттях спортом, так і у повсякденному житті.
Новий дизайн з великим AMOLED-дисплеєм
Головна відмінність моделі Pro від базової версії – її дизайн. Зовні Xiaomi Smart Band 7 Pro знаходиться на межі між трекером активності та розумним годинником завдяки збільшеному 1,64-дюймовому AMOLED-дисплею, який має набагато більшу область перегляду. Тому все, що вам потрібно ви зможете розглянути з першого ж погляду.
Легкий та зручний
Поєднання металевого корпусу, м'якого ремінця та невеликої ваги однозначно сприяють комфортному носінню трекера. Ви навряд чи відчуєте його на своєму зап'ясті. Крім того, завдяки швидкознімному браслету ви зможете поєднувати свій фітнес-трекер з різними барвистими ремінцями. Виберіть дизайн циферблата і забарвлення ремінця на свій смак, щоб виразити свій власний стиль.
117 спортивних режимів на будь-який смак
Яким би видом спорту ви не захоплювалися, Smart Band 7 Pro допоможе вам удосконалювати свої навички у ньому. Фітнес-браслет підтримує близько 117 спортивних режимів, які дозволять вам відслідковувати тривалість тренування, спалені калорії та зміни частоти серцевих скорочень у процесі. Крім того, у цьому списку є і 14 професійних режимів, які дозволяють отримати повніше відстеження ваших показників. З Xiaomi Mi Band 7 Pro підтримувати свою форму стане ще простіше.
Вбудований GPS для кращої орієнтації на місцевості
Фітнес-трекер оснащений вбудованим GPS-модулем з підтримкою всіх найпопулярніших супутникових мереж: GPS, Beidou, ГЛОНАСС, Galileo та QZSS. Він дозволяє записувати ваш маршрут навіть без смартфона та буде важливим помічником для тих, хто часто тренується на відкритому повітрі. Разом з великим екраном це дозволяє легко переглядати статистику на ходу. Отже, вам не потрібно носити з собою смартфон, коли ви тренуєтеся на природі.
Тривала автономна робота. Просте заряджання.
Навіть з урахуванням збільшеного екрану, Xiaomi Smart Band 7 Pro може похвалитися гарною автономністю. Акумулятор ємністю 235 мАг може підтримувати роботу гаджета протягом 12 днів без підзарядки у звичайному режимі або близько 6 днів при інтенсивному використанні всіх можливостей фітнес-браслету. А проста у використанні магнітна зарядка дозволяє поставити трекер на підзарядку одним рухом.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1583 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!