За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Файєрвол D-Link DFL-800

код товару: ZH000438
Ціна за одиницю:
16143 грн
+264 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кільксть WAN портів 2x10/100TX
Кільксть LAN портів 8x10/100TX
Протоколи NAT, DHCP, VPN
Додатково DMZ, 1xRS232

Інші

Виробник D-Link
Модель DFL-800
Артикул DFL-800
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

По мірі того, як бізнес-процеси стають все більш залежними від мережевої інфраструктури, капіталовкладення, зроблені в рішення з безпеки стають все більш значущими. D-Link представляє міжмережеві екрани серії NetDefend нового покоління, що є комплексним рішенням щодо забезпечення безпеки мереж підприємств. Серія NetDefend враховує зростаючі вимоги, що пред'являються до мережевої безпеки, захисту від атак хакерів, вірусним загрозам і підвищення конфіденційності інформації. Кожен міжмережевий екран цієї серії забезпечує високий відсоток повернення інвестицій, завдяки підтримці широкого набору функцій, гнучкою налаштування та високому рівню захисту мережі.

Пристрої серії NetDefend представляють собою закінчене рішення в області безпеки, що включає вбудовану підтримку брандмауера, балансування навантаження, функцій відмовостійкості, механізму Zone-Defense, фільтрації вмісту, аутентифікації користувачів, блокування «миттєвих» повідомлень і додатків Р2Р, захисту від атак «відмова в обслуговуванні »DoS і віртуальних локальних мереж VPN. Ці пристрої відповідають вимогам підприємств до безпеки і віддаленого доступу, забезпечуючи високопродуктивне рішення за розумною ціною. У міжмережевих екранах гармонійно поєднані розширені функції, що надають адміністраторам мереж рішення безпеки «все в одному» business-класу.

Для того щоб мінімізувати вплив аварійної ситуації на всю мережу, міжмережеві екрани підтримують спеціальну функцію - Zone-Defense, що представляє собою механізм, що дозволяє їм працювати з комутаторами локальних мереж D-Link і забезпечує активну мережеву безпеку. Функція Zone-Defense автоматично ізолює інфіковані комп'ютери мережі та запобігає поширенню ними шкідливого трафіку.

Апаратна специфікація міжмережевих екранів NetDefend включає високошвидкісні процесори, великі бази даних і обчислювальні потужності, що дозволяють обробляти до мільйона паралельних сесій. Пристрої поставляються з декількома, налаштованим користувачами інтерфейсами, включаючи порти Gigabit Ethernet, дозволяючи розгортати гнучкі, масштабовані і вільні від «вузьких» місць мережі, що об'єднують між собою різні робочі групи і підприємства.

Всі міжмережеві екрани даної серії підтримують віддалене управління через Web-інтерфейс або виділене VPN-з'єднання. Вони включають набір функцій для моніторингу та підтримки стану та безпеки мережі, в тому числі відправлення повідомлень по email, ведення журналу системних подій і надання статистики в режимі реального часу. Ці функції, поряд з можливістю оновлення програмного забезпечення, гарантують, що міжмережевий екран зможе надати максимальну продуктивність і безпеку для мережі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

16143 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!